bany® 907 Napisano 30 Styczeń 2018 (edytowane) coop na potwory + pvp jednocześnie. Obczajałem dzisiaj streama Shrouda z Summitem i zapowiada sie niezły sztosik zarówno koncept, klimat jak i graficznie. Zapisałem sie do alphy, ogląda sie lepiej niż PUBGa Edytowane 31 Styczeń 2018 przez bany® 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 31 Styczeń 2018 Też to śledzę od dawna. Jeszcze zastanawiam się na Escape from Tarkov. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 31 Styczeń 2018 EFT nie grałem ale odstrasza mnie troche realizm, pierdylion dodatkow do broni i że stosunkowo rzadko spotyka sie graczy pvp na tych wiekszych trybach. Możliwe, że jakbym troche pograł do bym ogarnął i sie przekonał. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 31 Styczeń 2018 Dzisiaj startuje zamknięta alfa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 31 Styczeń 2018 już wczoraj wystarytowala wieczorem. Ja niestety nie dostałem klucza jak do tej pory, aplikowałem na 2 @ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 31 Styczeń 2018 Odpaliłem streama jakiegoś ajmi'ego , rozdawal klucze do alfy w givawayu i paradoksalnie wygrałem XD instaluje właśnie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 31 Styczeń 2018 No to gratulacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 31 Styczeń 2018 (edytowane) dobrze sie gra ale optymalizacja słaba narazie. Przy GTX 1080 (gra + stream) dropy nawet do kilkunastu klatek. Na ogół między 40-50 klatek. Nie ma ustawien grafiki narazie w grze i chyba leci na max ustawieniach z defaulta. Udało mi sie zabić pająka i jednego gracza w pierwszej gierce ale sie wykrawiłem i nie dałem rady dobiec do wyjścia Edytowane 31 Styczeń 2018 przez bany® 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 4 Luty 2018 Kod dostałem. Pobieram. Zobaczymy co to za szpil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 5 Luty 2018 W dniu 4.02.2018 o 14:49, wojcik_dan napisał: Kod dostałem. Pobieram. Zobaczymy co to za szpil. i jak wrażenia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 5 Luty 2018 Zanim się pobrało to zdążyli wyłączyć serwery. Także czekam aż je odpalą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 22 Luty 2018 Gra dzisiaj wylądowała we wczesnym dostępie. Cena 72,99zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach