One™ 525 Napisano 23 Listopad 2018 "Nowe" mapy Mam nadzieję, że nie wejdą one w skład "1 mapa co miesiąc", tylko że będą one w formie eventu. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 26 Listopad 2018 bronie HC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pike 17 Napisano 29 Listopad 2018 Te nocne mapy pięknie wyglądają. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 29 Listopad 2018 2 godziny temu, pike napisał: Te nocne mapy pięknie wyglądają. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Fakt (przyjemnie) się na nich gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 29 Listopad 2018 Tylko jak co co miesiąc mamy dostawać te same mapy, tylko nocne to (przyjemnie) super. Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 29 Listopad 2018 Nowe mapy będą w listopadzie 2019 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pike 17 Napisano 30 Listopad 2018 Widzieliście już tego mobilnego BO4 na Androida i iOS? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 30 Listopad 2018 Jeżeli chodzi o rzekomego blackouta na smartfona to fake. Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pike 17 Napisano 30 Listopad 2018 Pewnie tak.. Zainstalowałem to. I chce jakiś badziew mi dodatkowo instalować. Uważajcie. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 1 Grudzień 2018 Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 1 Grudzień 2018 wystarczy położyć na stoliku i będzie sam grał? inaczej nie kupuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pike 17 Napisano 1 Grudzień 2018 To taki trochę nacon revolution.. Oj będziesz się gibal z ustawieniami. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 1 Grudzień 2018 Tabcio co to udało Ci się złożyć taki fajny pad, pamiętaj o metodzie organisty Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 2 Grudzień 2018 Powiem tak - ta gra jezczcze nigdy na takim etapie nie była tak r*******a... Dramat. Sent from my MI 8 SE using Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 4 Grudzień 2018 Pasuje wrócić do tego syfu. Ktoś chętny.? Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 5 Grudzień 2018 Nowy filmik sugeruje, że do gry trafi kolejna zremasterowana mapa - Hijacked. Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 6 Grudzień 2018 " userid="27993"]Pasuje wrócić do tego syfu. Ktoś chętny.? Sent from my MI 8 SE using Tapatalklas rąk Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 7 Grudzień 2018 Ile w tej grze jest map w Multi? Bo jakoś nie grałem na więcej niż 5 chyba....Poza tym polecam zrobić sobie jakiś cel w tej grze, np: zrobić jakąś broń na gold Nawet jak się człowiek wkurwia to jakoś to idzie te granie wtedy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 7 Grudzień 2018 (edytowane) Ja mam cel aby nie zwariować grając multi nic się nie zmienia po tych łatkach. @cykorchyba 14/15 map jest, ale ich rotacja jest słaba więc wydaję się że jest mało. Edytowane 7 Grudzień 2018 przez manoszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 7 Grudzień 2018 (edytowane) Ja robię karabiny maszynowe na diament. Mimo ze to mój pierwszy COD do tego ogólnie jestem laik w FPS, zawsze tylko w piłkę grywałem. To zostało mi do nabicia tylko polowe ICR i same zadania z techniki Madoxa. Najwieksze męczarnie mam przy wbiciu 5 killi bez żadnej śmierci. Reszta praktycznie sama się robi. Panowie gracie na monitorach czy TV ? Faktycznie jest taka różnica między tv a monitorem ? Niby moj tv samsung ma 13 ms opóźnienia wiec praktycznie nic. Jednak słyszałem opinie , ze takie gry jak COD to tylko monitor. Edytowane 7 Grudzień 2018 przez Baczek867 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 7 Grudzień 2018 Gram na tv 55" + zwykły pad, da się grać pewnie wiele osób tak gra, to też mój pierwszy cod nie zamierzam wariować i kupować sprzęt jak na mistrzostwa świata, monitory pady z łopatkami to nie dla mnie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 7 Grudzień 2018 (edytowane) Nooo tez gram na 55 pada sobie co prawda używkę razera sprawiłem. Jednak często mam wrażenie jakby przeciwnik wyrastał spod ziemi w miejscu w które przed sekunda patrzyłem. Lub mam coś takiego ze wybiega się np z pomieszczenia i nagle ginę. Kiedy oglądam killkama to wyglada jakbym z opóźnieniem go zobaczył bo ja biegnę a on już zatrzymuje się i wali serie może to wkręty a może te pare ms robi mega różnice w tak szybkiej grze . Najlepiej to się gra tak po 6 browarach co 15 sekund nogi z dupy wyrwane Edytowane 7 Grudzień 2018 przez Baczek867 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pike 17 Napisano 7 Grudzień 2018 Nooo tez gram na 55 pada sobie co prawda używkę razera sprawiłem. Jednak często mam wrażenie jakby przeciwnik wyrastał spod ziemi w miejscu w które przed sekunda patrzyłem. Lub mam coś takiego ze wybiega się np z pomieszczenia i nagle ginę. Kiedy oglądam killkama to wyglada jakbym z opóźnieniem go zobaczył bo ja biegnę a on już zatrzymuje się i wali serie może to wkręty a może te pare ms robi mega różnice w tak szybkiej grze . Najlepiej to się gra tak po 6 browarach co 15 sekund nogi z dupy wyrwane Bo to cod. Tak chyba zawsze było. Ja gram na 65" i przynajmniej ich widzę. Ale grałem u syna na monitorze. Rzeczywiście była przewaga. Kilka razy widzialem jak gościu kręcił się dookoła żeby mnie znalezc z bliska. Tylko że maleńkie to wszystko na 22". Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 7 Grudzień 2018 Ja gram na monitorze wcześniej grałem na tv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 7 Grudzień 2018 I co jest jakiś duży przeskok czy raczej tylko przy mega skillu to robi różnice ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach