Danielski_82 572 Posted January 3, 2019 Xd już ostatnio jak włączyłem gierkę parskłem na wejściu , bo kupiłem skin za jakieś punkty z digitala ... i musiałem grać później 3h żeby go zobaczyć . No ale to jest jakiś nowy poziom absurdu hehehe kurła płatna kropka Red Dot , nie mogę z tego tak samo jak z tego całego sklepiku gdzie daje głowę wrzucają nieraz itemy które wcześniej można było zdobyć normalnie . Masakra Share this post Link to post Share on other sites
manoszek 561 Posted January 3, 2019 Można jeszcze grać bez SP i płatnych pierdółek ale nie wiem jak długo to potrwa. Na pewno zrobią wszystko żeby to zepsuć Share this post Link to post Share on other sites
ziolek 422 Posted January 3, 2019 Najśmieszniejsze jest to ,że nie Activision tą , tę grę (serie) zjeba.....li tylko sami gracze. @Danielski_82 w otchłań absurdu byś wpadł jakby Ci pokazali raport sprzedaży tej kropki. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Wooyek84 0 Posted January 4, 2019 Szukam ludzi do grania w HC TDM, gra ktoś? Zaczęło mnie męczyć granie z randomowymi statystami Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted January 4, 2019 Szukam ludzi do grania w HC TDM, gra ktoś? Zaczęło mnie męczyć granie z randomowymi statystami Psn:Tabciogaraj Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted January 4, 2019 Analitycy twierdzą, że Blackout będzie F2p do końca roku moje obawy chyba się sprawdzają Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
ziolek 422 Posted January 13, 2019 Patch 1.11 15.01. Elevation i Madagaskar zostaną dodane do pełnej rotacji map dla posiadaczy Black Ops Pass, w tym list odtwarzania Hardcore. Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted January 13, 2019 Miesiąc za późno. Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
One™ 525 Posted January 15, 2019 No. I stało się - darmowy trial blackouta zapowiedziany. Sent from my MI 8 SE using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted January 15, 2019 Super. Start 17 stycznia. Miałem grać w weekendową w fifę ale muszę spróbować BR od Coda Share this post Link to post Share on other sites
xavris 2446 Posted January 16, 2019 Właśnie rano o tym czytałem. W sumie można sprawdzić o co tyle szumu Share this post Link to post Share on other sites
manoszek 561 Posted January 16, 2019 (edited) Gra już dawno osiągnęła dno, szczególnie gracze z SP dostali mocny strzał, żenujące zachowanie w stosunku do trybu HC, i jedna z najlepiej sprzedających gier świadczy tylko źle o samych graczach, dają się robić jak Acti chce i łykają wszystko bez zająknięcia. @xavrisgramy czasem wieczorkami możesz się podpiąć, dużo śmiechu a sukcesów brak, tryb fajny aby pogadać i się pobawić, po ciężkich bojach w multi Największą zaleta kupna pierwszego coda gdzie grałem trochę dłużej to ludzie jakich poznałem głównie z forum. Edited January 16, 2019 by manoszek 4 Share this post Link to post Share on other sites
ziolek 422 Posted January 16, 2019 BRAWO ACTIVISION I TREYARCH $$$$$ , a później się dziwicie że was podrzucają do góry. 2 Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted January 17, 2019 Pierwszy meczyk. 10 na placu boju, ja idealnie zbunkrowany w kółku. Nagle utrata połączenia i wywala do menu. już lecę kupić grę... 1 Share this post Link to post Share on other sites
manoszek 561 Posted January 18, 2019 ludzie rzucili się sprawdzić co i jak, i szarpie serwerami Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted January 18, 2019 a to nie działa na p2p? bo miałem komunikat o utraceniu połączenia z hostem Share this post Link to post Share on other sites
manoszek 561 Posted January 18, 2019 Nie wiem, na ps4 nie mialem takiej sytuacji. Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted January 18, 2019 serwery podobno są tylko na pc. Na konsolach od lat znane i lubiane p2p Share this post Link to post Share on other sites
xavris 2446 Posted January 18, 2019 Jest też opcja, że nikt nie wie jak to działa i tylko tam siedzą i się modlą, żeby nic nie pizło XD u mnie się przez noc elegancko ściągnęło. Jak coś @manoszek będę się odzywał w celu zagrania 1 Share this post Link to post Share on other sites
piotras3 224 Posted January 18, 2019 Z tego co się orientuje to serwery są od WWII. Nie jestem pewny bo nigdy mnie cod nie obchodził, a tego kupiłem tylko dla blackouta. Najbardziej irytującym błędem jest mega zmulona konsola po odpaleniu gry. Jest to chyba jedyna gra, która powoduję taki problem, że z takim opóźnieniem wchodzi się do menu konsoli. Jednak np. błąd aplikacji zdarza się niezwykle rzadko(chyba tylko z raz miałem, a mam ponad 200 h) i z 2-3 razy trafiłem na tak jakby wyłączenie serwera i jeśli już kogoś wyrzuci to najcześciej po stronie neta tej osoby. Share this post Link to post Share on other sites
manoszek 561 Posted January 18, 2019 @xavriszapraszam dziś wieczorkiem będzie grane. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Eloszki 184 Posted January 18, 2019 To i chyba ja się do Was podłącze jak można 1 Share this post Link to post Share on other sites
xavris 2446 Posted January 18, 2019 Many będziemy w kontakcie, nie wiem czy dzisiaj wieczorem dam radę :/ Share this post Link to post Share on other sites
manoszek 561 Posted January 18, 2019 Spokojnie ja codziennie gram wieczorem, nie ma opcji żebyśmy nie zagrali @Eloszkispokojnie możesz dobijać, zaraz nazbiera się ludzi że na dwa składy będziemy grać 1 Share this post Link to post Share on other sites
xavris 2446 Posted January 19, 2019 Odpaliłem wczoraj po północy to to, już nawet nie widziałem nikogo żeby się podłączyć :p zagrałem 4 mecze, dwa solo, dwa z brajanka w czwórkach. Mecze z brajankami porażka straszna, ale tego się należało spodziewać. Mecze solo kończyły się dość szybko, tylko w drugim udało mi się kogoś ubić i dożyć do chyba drugiego zmniejszenia strefy. Za każdym razem rozwalali mnie goście na jakiś wysokich poziomach, nawet się kretynom nie chciało zrobić matchmakingu osobnego dla ludzi, którzy grają pierwszy raz. moze będę jeszcze próbował zagrać z forumkowa ekipą tak dla zwały, ale generalnie to całe BR to nie jest tryb dla mnie, w fortnite też wytrzymalem 3 mecze, z czego tam w ostatnim byłem drugi, więc chociaż tyle :p Share this post Link to post Share on other sites