DigitalMan_PL 1527 Napisano 6 Czerwiec 2018 Na razie wrzucam tutaj Ja to przegapiłem, być może Wy też... Cieszy mnie, ze ta gra zmierza na Switcha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 11 Czerwiec 2018 Fallout shelter za friko dostepny na eshopie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 19 Czerwiec 2018 Mimo wielkiego szacunku do tego tytułu, wrzucam do indorów. Flashback wylądował na pstryka, ale tylko jedno się ciśnie na usta qrwa jebane pazerne nintendo, 8 dych za ta grę to zbrodnia, rozumiem żeby jeszcze dodali tą nową wersję to by było ok, ale to już jest chora polityka cenowa. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 8 Październik 2018 The Way Remastered, jak ta gra jest zajebista jak na indorka, no i dla zainteresowanych ma napisy PL i cebula za 11.80zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 8 Październik 2018 The Way Remastered, jak ta gra jest zajebista jak na indorka, no i dla zainteresowanych ma napisy PL i cebula za 11.80zł. Pograj do końca i się wypowiedz... Ja też myślałem że jest świetna, ale pod koniec backtracking tak wkurwiał że myślałem że wyjdę z Siebie. Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 8 Październik 2018 16 minut temu, DigitalMan_PL napisał: Pograj do końca i się wypowiedz... Ja też myślałem że jest świetna, ale pod koniec backtracking tak wkurwiał że myślałem że wyjdę z Siebie. Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Zobaczę, ale początek jest mega klimatyczny i zapowiada się grubo, a za taką cenę to to samo co masz z internetów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 10 Październik 2018 Czekam na Guacamelee 2, bo 1 była zacna 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 14 Październik 2018 Grał ktoś na PC w to? Wygląda strasznie klimatycznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 14 Sierpień 2019 Niezaprzeczalnie numerem uno w tym roku był dlamnie cichy ex od niny w fomie indyka o nazwie "dragon marked by death" , twórcy megamanów zrobili kawał porz adnego action rpga który starczy na dłuuuugie godziny, dla mnie zaskoczenie tego roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach