One™ 525 Napisano 22 Maj 2018 Ledwo co zobaczyliśmy trailer BO4, a już pierwsze przecieki odnośnie CoD'a w przyszłym roku. Ptaszki ćwierkają o MW4 https://charlieintel.com/2018/05/20/rumor-call-of-duty-2019-is-call-of-duty-modern-warfare-4/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 18 Wrzesień 2018 Najnowsza odsłona najprawdopodobniej będzie zawierać Battle Royale jak BO4 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarorot 226 Napisano 19 Wrzesień 2018 I tak będziesz marudził że nie będziesz w nią grał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 3 Styczeń 2019 Call of Duty w tym roku to napewno nie Ghost 2.Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 1 Marzec 2019 MW2R Kampania pewne! Doplac 69zl do nowego coda i dostaniesz kampanie "za friko" Pewnie tak samo jak z MWR przy IW. Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 26 Kwiecień 2019 Jeden z tych zawodników NFL co ostatnio grali w nowego Coda ponoć powiedział, że gra wygląda jak stary dobry dobry Modern Warfare.W koncu czasy wspolczesne Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 26 Kwiecień 2019 Trochę czasu pograłem w BO4, więc pewnie nowego CoDa sprawdzę, o ile ekipą będzie grać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 18 Maj 2019 BO5?? Treyarch gotowe na 2020 I mw4 nawet, czyżby 2 codziki? Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 18 Maj 2019 No to jak rzeczywiscie COD przejdzie na F2P to zniszcza te gre Niestety wszystkie kolosy kiedys musza upasc Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 19 Maj 2019 Nie ma co się martwić , ten "kolos" już dawno upad . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 19 Maj 2019 Jeszcze mozna troche pograc ale to chyba ostatnie podrygi ...Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 19 Maj 2019 Ja bym powiedział, że można było pograć. Niestety z każdym patchem niszczą gierkę. Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 30 Maj 2019 Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 30 Maj 2019 Choćby człowiek nie chciał - musi kupić Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 30 Maj 2019 Ja tam sie jaram juz tym ze to modern bez blasterkow robotow itd Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 30 Maj 2019 Najważniejsze, że w końcu poszli po rozum do głowy i zainwestowali w nowy silnik. To powinno zapewnić odpowiedni powiew świeżości oraz jakości, skoro wzięli na tapetę najbardziej popularną podserię w ramach własnej marki. Trzymam kciuki, niech dadzą czadu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 30 Maj 2019 Maja na tyle doświadczenia i umiejętności że mogą to spokojnie spieprzyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 30 Maj 2019 Po 14 latach to sie boję tego nowego silnika, tak samo jak i crossplaya. Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 31 Maj 2019 Sony w końcu ulegnie i będzie crossplay? W sumie o PC się nie martwię ta gra będzie tam martwa po miesiącu Trzeba będzie sprawdzić na premierę, później może być już nie grywalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 31 Maj 2019 No wlasnie z tym crossem to moze byc lipa. Klawiery i mychy vs pady? Nie wierze w dobry skrypt ktory odrozni jednych od drugichWysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 31 Maj 2019 (edytowane) 14 godzin temu, Rambo8 napisał: Ja tam sie jaram juz tym ze to modern bez blasterkow robotow itd Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Ho ho ho, cztery miesiące po premierze będzie już wszystko P.S Kto zrobił już preorder Edytowane 31 Maj 2019 przez ziolek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 31 Maj 2019 Nowy CoD bez zombie, potwierdzone przez twórców. Dla mnie to zmiana na plus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpluto 63 Napisano 31 Maj 2019 Oby był soczysty singiel na ok 10 godzin+ spoko multi i będzie git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 31 Maj 2019 Obejrzałem trailer i poszedłem dalej grać w pokemony. Takie wrażenie na mnie zrobił. Myślałem że cofną się w czasie i to oni zabiją Thanosa zamiast Avengers a tu nic nowego. Tym razem kur... wa nie dam się im naciągnąć na kasę. Oo nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 31 Maj 2019 jak dadzą ten crossplay w multi to z sentymentu kupie gierkę i bedę czasem odpalał żeby się poznęcać na kąsolowcach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach