ziolek 422 Napisano 12 Wrzesień 2019 (edytowane) 3 godziny temu, Kolos28 napisał: A jakaś wersja zawiera już SP? Z opisu na Ps Store wygląda jakby wszystkie były bez Seasson Pass... Nie , nieporozumienie seasson pass nie będzie, myślałem że single player Edytowane 12 Wrzesień 2019 przez ziolek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 12 Wrzesień 2019 A ja polecam zamówić na amzonie preorder. Klucz wyślą a potem cancel. Już na allegro jakiś gość sprzedaje betę po 22 zł i ma ponad 30 kupionych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 12 Wrzesień 2019 Kod przyszedł. Pobiera się 28gb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucass 18 Napisano 12 Wrzesień 2019 Beta z HK działa bez problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 13 Wrzesień 2019 I jak wrażenia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 13 Wrzesień 2019 Tabcio ci opowie o helikopterze który go zabił gdy był w środku budynku :-PKod do bety daje też skórkę Capitana Price'a w trybie Blackout w BO4 czy tylko dostęp do samej bety, a na skórkę jest odzielny kod? Wysłane z mojego SM-G960W przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 13 Wrzesień 2019 I jak wrażenia?Tak jak wszebor pisze krótko - BF6 Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucass 18 Napisano 13 Wrzesień 2019 Festiwal kampienia. Na 6 vs 6 mapy są trochę za duże. 10 vs 10 spoko, ale limit 100pkt w TDM sprawia, że za szybko się kończy. Respawny beznadziejne. Po alphie 2 vs 2 miałem pozytywne wrażenia, tutaj już nie za bardzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 13 Wrzesień 2019 6v6 na tdm ma limit 75.Ma być Ground War tylko nie wiadomo czy teraz czy w drugim tygodniu Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 13 Wrzesień 2019 I jak sie gra w tego coda? warte to cos jest? bo ogladajac katem oka Disrespecta widze, ze te multi to jedna wielka kamperiada i spamowanie perkami... to bylo piekne jak po paru zgonach z rzedu respi sie, robi 2 kroki i dostaje rakiete z nieba na pysk... nieciekawie to wyglada XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 14 Wrzesień 2019 Widać że za mało skacze dlatego tak słabo mu idzie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 14 Wrzesień 2019 Kody dla "zwyklych" śmiertelników do zdobycia tutaj:https://profile.callofduty.com/promotions/getPsnCodeXddSent from my MI 8 SE using Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 14 Wrzesień 2019 Dzięki wielkie, na Xbox One jest gdzieś do zdobycia? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 14 Wrzesień 2019 Dzięki wielkie, na Xbox One jest gdzieś do zdobycia? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu TapatalkaPierwszy tydzień chyba exclusive dla posiadaczy jedynej słusznej konsoli. Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 14 Wrzesień 2019 To co napisałeś to miód na moje serce, ale szkoda mi mojego kumpla ;)dzięki za kod w każdym razie. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 14 Wrzesień 2019 Nie ma za co dziękować. "Ten rok to już jest przegrany." Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucass 18 Napisano 14 Wrzesień 2019 Zagrałem w nocny tryb TDM i to póki co plus tej bety. Do tego z minimapą jednak się gra lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 15 Wrzesień 2019 Zagrałem w nocny tryb TDM i to póki co plus tej bety. Do tego z minimapą jednak się gra lepiej. Tzn. jak się gra lepiej? Zaspokaja Cie tylko to, że jest? bo chyba wiesz o tym że wylaczyli tracking wroga przy strzelaniu? Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucass 18 Napisano 15 Wrzesień 2019 Dzięki minimapie oczywiście łatwiej zorientować się w swojej pozycji na mapie, ale dla mnie najważniejszym odniesieniem jest pozycja moich kompanów. Jeżeli ich nie ma w pobliżu, to najprawdopodobniej jestem na terenie wroga i muszę bardziej uważać. Jeżeli się gdzieś dalej zrespie, to wiem mniej więcej w którym kierunku iść, a nie błądzę daremnie po mapie. Brak trackingu przy strzelaniu mi nie przeszkadza. Zresztą jeszcze na samej górze jest coś w rodzaju kompasu i tam pojawiają się czerwone kropki, dzięki którym też można namierzyć wroga, obecne rozwiązanie fajnie działa. Mapy jednak są tak skonstruowane, że trzeba mieć oczy dookoła głowy, bo wróg może się wszędzie pojawić. Gram w multi CoDa od czasów pierwszego MW i zawsze grałem dosyć szybko, bardzo dużo biegałem po mapach. Tutaj niestety się tak nie da, biegając po bocznych ścieżkach ktoś może mnie zaskoczyć od góry, albo przykampić przy murku stojąc na skrzyni. Niestety tutaj trzeba mocno zwolnić i uważać na zewsząd otaczających nas kamperów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 15 Wrzesień 2019 Dzięki minimapie oczywiście łatwiej zorientować się w swojej pozycji na mapie, ale dla mnie najważniejszym odniesieniem jest pozycja moich kompanów. Jeżeli ich nie ma w pobliżu, to najprawdopodobniej jestem na terenie wroga i muszę bardziej uważać. Jeżeli się gdzieś dalej zrespie, to wiem mniej więcej w którym kierunku iść, a nie błądzę daremnie po mapie. Brak trackingu przy strzelaniu mi nie przeszkadza. Zresztą jeszcze na samej górze jest coś w rodzaju kompasu i tam pojawiają się czerwone kropki, dzięki którym też można namierzyć wroga, obecne rozwiązanie fajnie działa. Mapy jednak są tak skonstruowane, że trzeba mieć oczy dookoła głowy, bo wróg może się wszędzie pojawić. Gram w multi CoDa od czasów pierwszego MW i zawsze grałem dosyć szybko, bardzo dużo biegałem po mapach. Tutaj niestety się tak nie da, biegając po bocznych ścieżkach ktoś może mnie zaskoczyć od góry, albo przykampić przy murku stojąc na skrzyni. Niestety tutaj trzeba mocno zwolnić i uważać na zewsząd otaczających nas kamperów. "trzeba zwolnić" dobrze napisane, ale do Call of Duty niestety nie pasuje. Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 16 Wrzesień 2019 Nosz KURŁA mam syndrom a jescze tylko jeden meczyk. Co się podziało??? Wiem że rasowi kodowcy są innego zdania ale mnie podoba się. Czekam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 17 Wrzesień 2019 Tak na prawdę Cod to teraz BF4,5, zobaczymy jak będzie się grało na 64 graczy, Ground War nadchodzi Ale jak słusznie @ziolekzauważył ile można grać w BO4, czeka nas kolejny rok nerwicy, porażek setek aktualizacji nic nie zmieniających, a na święta premiera nowych skórek i bryloczków LGBT 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziolek 422 Napisano 17 Wrzesień 2019 (edytowane) Już teraz nowy " CoD" czytaj (BF) jest bardziej LGBT jak LGBT samo w sobie , nie da się przebiec koło murka żeby nie było tęczy i jednorożca no ale to jest ten realizm. Żeby nie było tak że po pierwszym pachu okaże się że kapitan Price był kobietą. Edytowane 17 Wrzesień 2019 przez ziolek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 17 Wrzesień 2019 Skoro Activison wspiera społeczność LGBT to inaczej być nie może. Z resztą - pewni operatorzy w BO4 byli... gejusami ponoć XD 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 17 Wrzesień 2019 No to przyznać się, kto wziął pre-order na LGBT cod? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach