manoszek 561 Napisano 16 Luty 2020 Oczywiście że gramy, nie wiem na co czekasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 16 Luty 2020 Gracie Hardcore, prawda? Wysłane z mojego SM-G960W przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 16 Luty 2020 Na normalu gramy ale i tak jest hardcore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 16 Luty 2020 Kupiłem grę. Nie ma to tamto Wysłane z mojego SM-G960W przy użyciu Tapatalka 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 26 Luty 2020 Czy tylko ja mam ten problem? Wczoraj po aktualizacji było ok.Dzisiaj mam na hotfixie boot loop bez końca. Wysłane z mojego SM-G960W przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 26 Luty 2020 Grałem dzisiaj i wszytko ok. Ta gra ma w Ch... Błędów więc mnie już nic nie dziwi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 27 Luty 2020 Musiałem przy pobieranie hotfixa kliknąć anuluj, wejść do menu gry w trybie offline i tam wymusić przejście w tryb online (wejście trójkątem w listę znajomych) i poszło. Wysłane z mojego SM-G960W przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 10 Marzec 2020 Mam nadzieje że wszyscy gotowi na przyjęcie gry roku 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 15 Marzec 2020 Co jak co, ale zajebiscie sie gra tylko trzeba miec ziomkow jak w apexie, zeby cokolwiek ugrac. Podoba mi sie, ze nie ma zbednych ceregieli z pancerzem tylko mozna zapakowac max 3 plytki i wsio. Obstawiam, ze to kwestia czasu i zaczna dodawac jakies heavy armory itd. co troche zrujnuje gre. Gra mi sie przyjemniej niz w battlefielda br. Walka 1vs1 po zgonie tez nie glupi pomysl w 90% udaje sie ugrac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinos9 0 Napisano 12 Kwiecień 2020 Witam mam pytanie. Chce kupić w store skórkę ghosta cały pakiet mw remastered. Na moim koncie podstawowym jest plus ale mam drugie konto specjalnie do gry w Coda. Na tym moim współrzędnym koncie wylatuje mi napis abym zakupił plus jak klikam aby kupić dodatek za 100zl. Rozumiem ze na tym drugim koncie nie ma możliwości kupienia dodatku za kwotę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 12 Kwiecień 2020 Nie przy takich rzeczach jak darmowe skórki z plusa do danej gry czy jakieś pakiety działają tylko na koncie z zakupionym plusem Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach