GLaDOS 0 Napisano 17 Czerwiec 2018 Znacie może jakieś ciekawe / polecane gry w które można grać na jednym ekranie w 2 osoby? Znam tylko "A way out", która umożliwia taką rozrywkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 18 Czerwiec 2018 Diablo 3, Rocket League, Alienation, Knack. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba6113 42 Napisano 18 Czerwiec 2018 Rayman, wszystkie epizody Lego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GLaDOS 0 Napisano 18 Czerwiec 2018 Rocket league i Rayman nabywam. Dzięki Ale jeszcze tak ze 3 interesujące gierki lub gry by się przydały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 18 Czerwiec 2018 Użyj funkcji szukaj (wow, magia wiem...) to zobaczysz, bo temat taki jest, no ale baaa po co zerknąć kawałek dalej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 18 Czerwiec 2018 (edytowane) Akurat wyszukiwarka na forum to praktycznie nie działa, także tego... Chyba że u mnie coś z nią jest nie tak, ale nigdy nic nią nie znalazłem :p Edytowane 18 Czerwiec 2018 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 18 Czerwiec 2018 1 minutę temu, xavris napisał: Akurat wyszukiwarka na forum to praktycznie nie działa, także tego... Chyba że u mnie coś z nią jest nie tak, ale nigdy nic nią nie znalazłem :p No dobra więc ten tego... Kilka sekund i 2 strona proszę: https://ps3forum.pl/topic/85234-pytanie-o-kanapowy-co-op/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 18 Czerwiec 2018 Ale ja nie mówię, że nie można przeklikać kilku stron, tylko ze wyszukiwarka nie działa :p jestes w bojowym nastroju coś :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 18 Czerwiec 2018 Teraz, xavris napisał: Ale ja nie mówię, że nie można przeklikać kilku stron, tylko ze wyszukiwarka nie działa :p jestes w bojowym nastroju coś :p Taaaaa lecę właśnie ustrzelić coś w XCOM 2 Dobra stary jestem, idę spać 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach