DaraS 506 Napisano 30 Sierpień 2018 Ktoś coś? Jak wrażenia? Oglądałem chwilę na twitch i wygląda na całkiem spoko zabawę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 30 Sierpień 2018 No ja też się zastanawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 30 Sierpień 2018 (edytowane) eventy typu tdm wyglądaja spoko (pomijając lagi i spory desync) ale poza tym to wieje nudą no bo co tam można robić? Mapa bycza, pojazdów brak, w zasadzie tylko jesz, lootujesz i srasz, czasem jakis zombiak sie napatoczy Edytowane 30 Sierpień 2018 przez bany® Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 31 Sierpień 2018 Czyli trzeba obserwować jak się będzie gra rozwijać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 31 Sierpień 2018 tak jak patrzę na te polskie strumyki to chwalą grę, rzeczywiście jak na razie to głownie wszyscy lootują :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 2 Wrzesień 2018 (edytowane) kupiłem gre za 25zł na allegro także dużej straty nie będzie w razie czego gra się zdecydowanie ciekawiej niż ogląda no ale oczywiście nie samemu. Wczoraj zrobiliśmy ognisko w lesie w nocy i chcieliśmy ugotować zupe ale kolega garnek gdzieś zgubił w miasteczku obok. Spotkaliśmy przypadkowych typów i pomagali nam szukać tego garnka. Koniec końców musieliśmy się uraczyć krakersami i tuńczykiem z puszki jeszcze dodam, że nigdy wcześniej nie grałem w takie gry survivalowe i na pewno jest to coś innego. Dobrze jest się trzymać jakiegoś planu i w kooperacji z fajną ekipą można miło spędzić czas, który mija szybko wbrew pozorom. Postęp się zachowuje po ponownym odpaleniu gierki Edytowane 3 Wrzesień 2018 przez bany® Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach