DigitalMan_PL 1527 Napisano 17 Październik 2018 Witam Wiem że już istnieje wątek na PS4, ale chciałbym aby można było ustawić się na XboxOne, a tam zaraz w gąszczu wpisów ustawka na XboxOne przepada... Dajta info czy ktoś z zielonych braci się pisze na multi? I jaki tryb? Mi się marzy Blackout na 4 osoby (może się znajdzie aż 3 dodatkowych desperatów na XboxOne)? Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fakers 54 Napisano 17 Październik 2018 Hi. Ja se gram jak coś....mnie się podoba ta rąbanka ;-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 17 Październik 2018 16 minut temu, Fakers napisał: Hi. Ja se gram jak coś....mnie się podoba ta rąbanka ;-) Dziś z wieczora dodaję do listy i coś wykmininmy BTW: jakieś wytmagania? Mikro. mega skill? coś coś? Czy for fun pro noob?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fakers 54 Napisano 17 Październik 2018 To ostatnie zdanie jak najbardziej pasuje do mojego stylu gry. Zero spiny , zresztą tam za długo na mapie nie polata więc pełen loozzz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 17 Październik 2018 (edytowane) 5 minut temu, Fakers napisał: To ostatnie zdanie jak najbardziej pasuje do mojego stylu gry. Zero spiny , zresztą tam za długo na mapie nie polata więc pełen loozzz. To teraz jeszcze 2 desperatów trzeba do tak zacnego składu i jazdaa. Masz jeszcze kogoś? Może ktoś z forumka jeszcze? Ja wiem że tutaj sami PRO gracze na PRO kąsolach, ale nie wstydźcie się! wyjdźcie z cienia zieloni bracia! Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Październik 2018 przez DigitalMan_PL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 17 Październik 2018 To teraz jeszcze 2 desperatów trzeba do tak zacnego składu i jazdaa. Masz jeszcze kogoś? Może ktoś z forumka jeszcze? Ja wiem że tutaj sami PRO gracze na PRO kąsolach, ale nie wstydźcie się! wyjdźcie z cienia zieloni bracia! Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Trzeba się chować po kanałach wśród panów Sent from my MI 8 SE using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 17 Październik 2018 " userid="27993"]Trzeba się chować po kanałach wśród panów Sent from my MI 8 SE using TapatalkIdź dziadu przeca Ty na nadkąsoli PS4 grasz... Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 17 Październik 2018 Jak ktoś mi kupi to pogram. Na CoDa pieniędzy szkoda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach