Coolito86 0 Napisano 19 Styczeń 2019 Witam Kupiłem niedawno konsole ps4 z jednym padem orginalnym bezprzewodowym ale niedawno niestety uległ on zniszczeniu tak więc kupiłem sobie nowy ale tanszy z przewodem na stałe chodzi normalnie ale dzisaj zachciało mi się przywrócic ustawienia fabryczne i gdy załączam konsole jesto wstęp sony itp i pojawia się napis na cały ekran w kilku językach podłącz kabel USB do pada dual... i naciśnij guzik PS ok wkładam kabel usb od tego nowego pada przewodowego naciskam ps i lipa pisze po angielsku .. nie można wejść w system czy jakoś tak ... i teraz nie wiem jak to cofnąć lub rozwiązać aby uratować moja kieszen :) jak ktoś coś wie na ten temat niech pisze byłbym wdzięczny :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 19 Styczeń 2019 Pożycz od kogoś oryginalnego pada. ...a;bo zamów online i oddaj do 14 dni? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 19 Styczeń 2019 4 godziny temu, SephiroT napisał: ...a;bo zamów online i oddaj do 14 dni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 19 Styczeń 2019 21 minut temu, czacha79 napisał: ...kolega chciał "budżetowe" rozwiązanie. ...przecież nie robi wałka typu "zamów online po pełnej cenie, oddaj do sklepu, i od razu odbierz ten sam sprzęt na zniżkę pracowniczą kolegi" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 19 Styczeń 2019 No w sumie. Ale patrze sypiesz pomyslami z rekawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Coolito86 0 Napisano 20 Styczeń 2019 Dzięki chłopaki za tydz mam wypłatę więc kupie sobie funkil nowke Tylko tak sobie jeszcze myślę o innym rozwiązanu np gdy ściągnę aktualizacje na pendriva i zainsaluje ? Dałoby to coś??? Bo tydzień bez pleya ciężko wytrzymać W dniu 19.01.2019 o 02:58, Coolito86 napisał: ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 20 Styczeń 2019 Co Ci da aktualizacja jeśli problemem jest brak pada? Przynajmniej na to wygląda, bo nawet treści błędu nie podałeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Coolito86 0 Napisano 20 Styczeń 2019 Spoko spoko a treść błędu jest taki że uruchamiam pleya pojawia się cały niebielski ekran i pisze w różnych językach żebym podłączył pada do konsoli robię to i naciskam przycisk PS i nic się nie dzieje a Pad nowy kupiony 2tyg temu tylko ze nie od tej konsoli i z kablem na stałe Pad działa 2 tyg bez zarzutów a problem ten wystąpił jak zmieniLem ustawienia na fabryczne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 20 Styczeń 2019 Spoko spoko a treść błędu jest taki że uruchamiam pleya pojawia się cały niebielski ekran i pisze w różnych językach żebym podłączył pada do konsoli robię to i naciskam przycisk PS i nic się nie dzieje a Pad nowy kupiony 2tyg temu tylko ze nie od tej konsoli i z kablem na stałe Pad działa 2 tyg bez zarzutów a problem ten wystąpił jak zmieniLem ustawienia na fabryczne PlayStation nie ma oryginalnych padów "z kablem na stałe" dla tego nie działa.Musisz mieć oryginalny pad. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach