xavris 2446 Napisano 6 Czerwiec 2019 No to trzeba się będzie przeprosić z laptopem i przynieść taboret z piwnicy. Petardystyczny news, mimo że zawsze tormenta i pierwsze Fallouty stawiałem wyżej niż baldury 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 6 Czerwiec 2019 Zajebiście, że dali to zrobić Larian. Btw, Torment, IWD, Baldury i NWN na konsole są zapowiedziane na wrzesień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 6 Czerwiec 2019 (edytowane) No są, ale dla mnie to jest dziwne, że to będą 3 różne pudełka. Rękę sobie dam uciąć, że spokojnie wszystko by weszło na jedną płytę, ale wiadomo że hajs się musi zgadzać. A zgadzać się będzie na pewno, bo widziałem ploty, że jedno pudło ma kosztować normalna cenę dzisiejszych premier. I jestem trochę rozdartą sosną, bo generalnie za zawartość to jak najbardziej warto tyle wydać, bo to setki godzin konkretnych, legendarnych rpgów, ale z drugiej strony te gry mają po 20 lat :/ no i osobiście ubolewam, że najlepszą z tych odświeżonych gier wydają razem z najsłabszą, czyli tormenta razem z icewind dale. Pewnie i tak wezmę i ogram obie, ale podział dziwny. Edytowane 6 Czerwiec 2019 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 7 Czerwiec 2019 @xavrismoże nie będziesz musiał odkurzać taboretu. Pewnie wydadzą nowego Baldura również na konsolę. Zwłaszcza, że wyjdą wcześniej klasyki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 7 Czerwiec 2019 27 minut temu, sLk napisał: @xavrismoże nie będziesz musiał odkurzać taboretu. Pewnie wydadzą nowego Baldura również na konsolę. Zwłaszcza, że wyjdą wcześniej klasyki. Zgadza się, ale nastawiam się psychicznie na ewentualną konieczność 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 7 Czerwiec 2019 40 minut temu, xavris napisał: Zgadza się, ale nastawiam się psychicznie na ewentualną konieczność Nie ma co się zawczasu stresować. To ostateczność 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 28 Sierpień 2020 (edytowane) To chyba najbardziej stosowny wątek, żeby to wrzucić. Wczoraj było otwarcie dworca w Kielcach i był pokaz świateł z opowieścią czytaną przez Piotra Fronczewskiego. W sumie polecam obejrzeć całość, bo fajnie to wyglądało (na żywo, na filmiku gorzej), ale fragment zaznaczony jest najbardziej istotny. Trochę tylko smuteczek, że oprócz mnie, żony i dwóch kumpli to się żodyn nie zaśmiał Edytowane 28 Sierpień 2020 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach