sebo7w7sebo7w7 6 Napisano 23 Wrzesień 2019 Ojoj tak mi psikro Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 23 Wrzesień 2019 Grajcie dalej w tej UT i Maj Klaby, a potem się dziwcie, że obie kopanki pod względem gameplay, mechaniki, grafiki stoją praktycznie w miejscu. Tak jak PES jeszcze coś pozmienia, czy graficzke podszlifuje, tak Fifa dzięki UT to już totalne kopiuj wklej. Jeszcze się łudźcie, że nowa generacja coś zmieni:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 24 Wrzesień 2019 100% pary idzie w te tryby. Nawet zauważono ciekawy związek że gdy ma się lepsze dropy, większy majątek to fifa jest lepiej oceniania niż poprzedniczki To samo w pesie. Część narzeka ale część w 7 niebie że ma czarny skład w 1 tygodniu i przymyka oko na wszystko inne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 24 Wrzesień 2019 Mam paru zawodników którzy nie są w formie, zdjąłem ich na ławkę, długo trzeba czekać żeby byli znów w formie? , może głupie pytanie ale ja wcześniej ogarniałem tylko fife.I ponawiam pytanie gdzie się ustawia żeby wyświetlało mi nazwiska moich piłkarzy podczas meczu, bo nigdzie nie mogę znaleźć. Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 24 Wrzesień 2019 Formy się zmieniają co tydzień, dokładnie w czwartki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baczek867 247 Napisano 24 Wrzesień 2019 (edytowane) 51 minut temu, Kamillo napisał: Mam paru zawodników którzy nie są w formie, zdjąłem ich na ławkę, długo trzeba czekać żeby byli znów w formie? , może głupie pytanie ale ja wcześniej ogarniałem tylko fife. I ponawiam pytanie gdzie się ustawia żeby wyświetlało mi nazwiska moich piłkarzy podczas meczu, bo nigdzie nie mogę znaleźć. Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka Kamilo, wejdź sobie w opcje tak jak na tym filmiku ,opcja „cursor type” odpowiada za to co wyświetla się nad zawodnikiem . https://m.youtube.com/watch?v=eOfzT78M5Ns Edytowane 24 Wrzesień 2019 przez Baczek867 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 25 Wrzesień 2019 Punkty GP zdobywa się tylko poprzez rozgrywane meczy w myclub czy w innych trybach też można je zdobyć?. Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyksg86 226 Napisano 25 Wrzesień 2019 Punkty GP zdobywa się tylko poprzez rozgrywane meczy w myclub czy w innych trybach też można je zdobyć?. Wysłane z mojego F3311 przy użyciu TapatalkaDotychczas można było je zdobyć we wszystkich trybach.Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 4 Październik 2019 Kontrakty można przedłużać tylko za punkty GP, czy jest jakaś inna opcja? Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salimelimelion 2 Napisano 25 Październik 2019 (edytowane) Hej, patch 2.0 sporo wniósł do wyglądu piłkarzy z naszej reprezentacji. Każdy ma teraz realną twarz. Edytowane 25 Październik 2019 przez Salimelimelion Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 7 Listopad 2019 https://www.pesnewupdate.com/2019/11/efootball-pes-2020-ps4-option-file-ekstraklasa-league.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 3 Grudzień 2019 Wiadomo coś o wersji LITE ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 3 Grudzień 2019 Już pojawił się w rozpisce psn na ten tydzień. Więc 5 grudnia, w najgorszym wypadku 12 bo wtedy kończy się demo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 4 Grudzień 2019 LITE Oficjalnie w przyszłym tygodniu https://twitter.com/officialpes/status/1202165814545330176 12 grudnia pełna wersja gry będzie w XBOX game pass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 9 Grudzień 2019 Football PES 2020 LITE Available to download for FREE today on PS4*, Xbox One and Steam! *PS4 will go live in European Territories on December 11th. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WahaczPL 43 Napisano 9 Grudzień 2019 Mam nadzieję, że rzucą jakąś promocję na PS Store przy okazji wyjścia wersji Lite, bo listopadową obniżkę do 120 zł przegapiłem, za pełną cenę kupować nie chce, a z kolei chętnie odpaliłbym sobie jakiś sezon Master League bo PES2020 gameplayowo wymiata - pograłem kilka meczy w demo i postęp względem 2018 z którą spędziłem trochę czasu jest wyraźny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 10 Grudzień 2019 Ja chyba porzucę ostatecznie My club bo to totalna porażka odpaliłem lite, zagrałem 2 mecze, polosowałem i mam Ronaldo i pół czarnego składu po godzinie. W singlu jest do rozegrania 1 słownie jeden turniej na easy z 1 meczem z gwarantowaną czarną w tym trybie nie ma absolutnie nic ,poza losowaniem gwarantowanych wysokich overalli za walutę premium jeszcze 2 edycje temu były jakieś ligi cokolwiek. czekam na fulla w xgp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciborro 2 Napisano 25 Styczeń 2020 Witam.Mam pytanie czy granie offline zmieniło się od premiery ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo7w7sebo7w7 6 Napisano 1 Luty 2020 Witam.Mam pytanie czy granie offline zmieniło się od premiery ?Niee, nadal sterujesz piłkarzami, piłka jest jedna a bramki są dwie ;-)Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 5 Luty 2020 Ja się mega wkręciłem od jakiegoś czasu w coopa w myclub, gra w wersji full. Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian84 10 Napisano 25 Luty 2020 Jak wybrać drużynę z my club grając zwykły ( nie w my club ) co~cop ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian84 10 Napisano 1 Marzec 2020 Nikt nie wie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 10 Marzec 2020 Raczej tak się nie da zrobić. Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 11 Marzec 2020 My club to już totalnie przestał mnie interesować. Zero contentu , losowania za coinsy, zero celu, wątpliwa zabawa Czekam na dodatek z Euro 2020. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach