matinx 561 Napisano 10 Wrzesień 2019 (edytowane) 30 minut temu, mikelsgrom1 napisał: No najważniejszy aspekt XD Może dlatego się ta gra nie sprzedaje tak dobrze jak fifa, bo nie ma czadowego wypadania grajków z piłek, co by dzieci się cieszyły. gdzie napisalem, ze najwazniejszy? Dla mnie to jest zwykle zlewanie graczy. Tak samo jak w 2015 czy tam 16 deszczu nie dali. No wybacz, ale mamy 2020 rok prawie i o takie detale się dba. Edytowane 10 Wrzesień 2019 przez matinx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian84 10 Napisano 10 Wrzesień 2019 (edytowane) n/a Edytowane 12 Wrzesień 2019 przez damian84 Ogarniete Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gutihaz 2 Napisano 12 Wrzesień 2019 Wiadomo o której dodają dzisiaj aktualizację? Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 13 Wrzesień 2019 Właśnie kupilem, wcześniej grałem tylko w fife, skąd pobrać ten data pack i jak go wgrać? Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gutihaz 2 Napisano 14 Wrzesień 2019 Aktualizacja składów od Konami wgrywa się automatycznie po włączeniu gry. Musisz być tylko podłączony do neta.Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 14 Wrzesień 2019 A mówią, że PES nie ma licencji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 14 Wrzesień 2019 https://www.mediafire.com/file/34sw8aw3x382nci/wehk_pes2020_v1_20190910.zip/file Option file pes 2020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 16 Wrzesień 2019 Jak wam działa matchmaking?, bo u mnie często trzeba czekać z 2 min czasem nawet dłużej zanim kogoś znajdzie, w innych grach nie mam problemów. Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 16 Wrzesień 2019 W normalnym online ( nie myclub) działa średnio. Trzeba chwilę poczekać zanim znajdzie przeciwnika... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 16 Wrzesień 2019 W dniu 14.09.2019 o 23:23, keczu78 napisał: https://www.mediafire.com/file/34sw8aw3x382nci/wehk_pes2020_v1_20190910.zip/file Option file pes 2020 Panowie dlaczego nie mieszczą mi się wszystkie pliki podczas wgrywania of? Odrazu zaznaczam, że waliłem na gołą wersję, nic wcześniej w edit mode nie robiłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Traws 40 Napisano 16 Wrzesień 2019 usun all i wgraj patcha od pesviciobr wszystko wchodzi cacy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 16 Wrzesień 2019 Ja instalowałem OP od PESuniverse, korzystając z ich touriala i wszystko pięknie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keczu78 37 Napisano 17 Wrzesień 2019 16 godzin temu, 84siwy84 napisał: Panowie dlaczego nie mieszczą mi się wszystkie pliki podczas wgrywania of? Odrazu zaznaczam, że waliłem na gołą wersję, nic wcześniej w edit mode nie robiłem. Jest osobny temat na OP Pes 2020 tam są linki do innych OP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo7w7sebo7w7 6 Napisano 17 Wrzesień 2019 A co tam piszą na temat KONAMI na ich oficjalnej stronie? Dużo nieprzychylnych komentarzy?Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 17 Wrzesień 2019 Ładnie mnie wszyscy łoją, na 10 meczów to 2 wygram, to nie Fifa, że pyk pyk i bramka, jak się nie zniechęcenie to może kiedyś dojdę do jakiegoś poziomu. Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gutihaz 2 Napisano 17 Wrzesień 2019 To chyba dobrze, co?Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 17 Wrzesień 2019 No spoko się gra, czuć każdy ruch piłkarza. Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 18 Wrzesień 2019 Czekam już dobre 10 min na znalezienie jakiegoś gracza w division, online w tej grze zawsze tak kulało?, nie da się czegoś ustawić żeby znajdowało szybko przeciwnika?. Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 18 Wrzesień 2019 Zawsze kulało. To nie Fifa gdzie ci znajduje w ćwierć sekundy w każdym trybie o każdej porze dnia i nocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 19 Wrzesień 2019 Dzisiaj wpierdal zaliczyłem, 8:1 6:0 4:3 5:2 i trzy remisy mi się zdarzyły, ja pier...nie ogarniam. Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian84 10 Napisano 20 Wrzesień 2019 niewiem czy cos zmieniali ale dzis mi sie gra milion razy lepiej niz np.wczoraj o wiele szybciej , pilki dochodza do celu i przede wszystkim nie mijaja sie z nia tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 21 Wrzesień 2019 Kurde dzisiaj dopiero wyczaiłem, jak się robi pressing drugim zawodnikiem i gra mi się dużo lepiej, wygrałem nawet parę spotkań, jedno nawet 3:0 , emocje są w ch.. mnie to aż się łapy pocą jak w to gram, miałem to samo grając w fife, ale tu emocje i frajda ze strzelonej bramki jest większa. Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
merio 18 Napisano 21 Wrzesień 2019 W myClub wygrasz 4 mecze z rzędu żeby później przegrac kolejne 4. Taki układ Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 21 Wrzesień 2019 Gdzie się ustawia żeby mi pokazywało nazwisko piłkarza z mojej drużyny podczas meczu?. Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 23 Wrzesień 2019 23 września, fifa jeszcze oficjalnie nie wyszła a w my club już za coinsy gwarantowane losowano że najgorsza piłka Bale 89 Konami już sobie zapewniło miejsce w książkach jako najbardziej popsuty tryb przez praktyki P2W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach