okoni 8791 Napisano 16 Lipiec 2019 Już jakiś czas temu, EA postanowiło z mojego ulubionego rtsa z czasów młodości, uczynić wyciskarkę portfela na telefonach. Postanowiłem pograć chwilę, wszak nieskończona walka między GDI i NOD o Tiberium nie może odejść w zapomnienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 16 Lipiec 2019 Coś więcej? XD opisałbyś jak wrażenia :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 16 Lipiec 2019 (edytowane) Nie pisałem nic więcej, bo byłem po kilku potyczkach i wiedziałem, że ocena będzie wypaczona. Ogólnie, lekko czuć klimat c&C. Znajome jednostki i komendy, a sama gra jest dość prosta i nudna. Wszystko zależy od szybkiego klikania w ekran w celu budowy odpowiednich jednostek, jest troche taktyki, bo wszystko zależy czym wystartuje do ciebie wróg, trzeba odpowiedzieć odpowiednią jednostką ( piechota vs piechota, pojazdy vs pojazdy) wiadomo, sporo zależy od ekspa jednostek i umiejętnego ataku 2 na 1. Problem jest w tym , że gra jest dość szybką i jeden mecz trwa dwie, trzy minuty. Kiedy człowiek wyjdzie na trochę wyższy level, zaczynają się schody i gra zewsząd sugeruje, aby za realną gotówkę podrasować swoje jednostki w celu wygranej. Program jeszcze chwilę, aby odblokować kilka rzeczy, ale pozycja ewidentnie nastawiona na drenaż kieszeni. Edytowane 16 Lipiec 2019 przez okoni 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Lipiec 2019 pozycja ewidentnie nastawiona na drenaż kieszeni.Jak wszystkie gry mobilne, a już szczególnie jeśli mają cokolwiek wspólnego z EA. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach