xavris 2446 Napisano 8 Sierpień 2019 Książka jest spoko, przynajmniej tyle ile przeczytałem, Przybyłek jest świetny chłop, co tu może pójść nie tak do tego Przybyłek>>>>stary pierdziel Jędrek, więc sytuacja się komplikuje :p czekam bardzo, bo wygląda obiecująco. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 9 Sierpień 2019 Ta gra będzie dostępna na ps4? Zainteresowałeś mnie książka, jak będę gdzieś na mieście to rozglądnę się za jakimś egzemplarzem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 9 Sierpień 2019 2 godziny temu, manoszek napisał: Ta gra będzie dostępna na ps4? Zainteresowałeś mnie książka, jak będę gdzieś na mieście to rozglądnę się za jakimś egzemplarzem No oby było dostępne na PS4, nawet nie biorę pod uwagę, że będzie inaczej książkę polecam jak najbardziej. Nie szukaj na mieście tylko na dadada.pl albo czytam.pl czy innej księgarni internetowej.koszt książki plus przesyłka jest niższy niż empik. Ewentualnie przez empik.com i odbiór w salonie, bo też jest sporo taniej. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WahaczPL 43 Napisano 9 Sierpień 2019 Wygląda bardzo fajnie, jak będzie na PS4 to pewnie sprawdzę. W ogóle cieszę się, że gry o cyberpunkowym klimacie wchodzą do łask Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach