xavris 2446 Napisano 17 Sierpień 2019 Zdaje się, że nie ma wątku o grze, ale że wyszukiwarka nie działa to nie mam 100% pewności. W końcu konkretna zapowiedź wersji na PS4. 11 października, cena ok.100-120 zł, jest git. Im więcej dobrych strategii na konsole tym lepiej. Jako że nie mam zamiaru cofać się w rozwoju i wracać do taboretu czekałem bardzo na tą grę, gdyż uwielbiam tego typu rtsy. Będzie grane bardzo mocno, druga połowa roku obfituje w oczekiwane przeze mnie premiery. Chyba niestety trzeba będzie wybierać, żeby niepotrzebnie nie kupować dwóch tytułów, z czego jeden będzie nabierał mocy urzędowej na półce :/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 18 Sierpień 2019 12 godzin temu, xavris napisał: Jako że nie mam zamiaru cofać się w rozwoju i wracać do taboretu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 6 Grudzień 2019 Wyszła na konsole ale udało się spróbować w darmowym Origin Access. Gra jest bardzo fajna, ale zupełnie nie dla mnie, To taki typ citybuidera, że nawet w wolnym trybie narzuca granie scenariuszy, na które ja nie mam zupełnie ochoty. Poświeciłem dość dużo podejść i kampanię trzeba grać dokładnie tak jak chce gra, mimo że działa to na naszą niekorzyść. W trybie wolnym nadal trzeba uważać na zachcianki społeczeństwa, choć tu by trzeba pobawić się może suwakami. Np mój idealny run. Wszyscy żyją, wszyscy mają najlepsze domy, są ogrzani, pracują w najlepszych warunkach i najedzeni ale zostałem wygoniony bo pasek "nadzieja" wynosił 25% a nie 30. game over Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 6 Grudzień 2019 @pablos_83- i dlatego wlasnie abo zyskuja na popularnosci. W tym wypadku za darmo, ale nawet jakbys zaplacic 15pln (i od razu anulowal) zeby ograc FrostPunk i moze jakiegos innego indyka (a na PC dobry wybor) to przynajmniej mozna sie przekonac czy to gra ktora chcesz miec i zakupic czy moze po paru, nastu, czy ile tam godzin spedziles jednak cos nie siadlo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach