vandalfull 0 Napisano 8 Listopad 2014 Chętnie zagram wieczorami lub też w weekendy od rana gdy kaca trzeba leczyć. System: PS4 Gry: Destiny FIFA 15 Driveclub GTA V PSN: vandalfull Wiek: 22 lata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vieri69 1 Napisano 8 Listopad 2014 popykam w Fifke 15 na ps4 psn: kranista Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PasztetR-Sl 2 Napisano 13 Listopad 2014 Witam. Szukam ludzi do wspólnej gry zwłaszcza weekendami + niekiedy wieczorami. Gry fifa 15, battlefield 4, od jutra ac unity i coś jeszcze w najbliższej przyszłości :) Dobra zabawa najważniejsza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrewTS 0 Napisano 14 Listopad 2014 szukam osob do gry w:FIFA 15 GTA V CoD AW TLOU AC 4 psid: AndrewTS1906 wiek: 18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LefQ 0 Napisano 16 Listopad 2014 Dopisuje się do listy. Chętnie wspólnie pogram w gry z osobami kulturalnymi i komunikatywnymi. Posiadam PS3 i PS4. Moje gry można sprawdzić w tagu w stopce - trochę tytułów z SEN i płytach oraz od początku wszystko z PS+. Jestem raczej graczem casual, dostępnym wieczorami i w weekendy. Obecnie na tapecie Diablo 3 na PS4 - chętnie pogram z kimś bez hacków i edytowanych przedmiotów. Przy wysyłaniu zaproszeń proszę o kilka słów wyjaśnienia skąd i w jakim celu ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 18 Listopad 2014 (edytowane) ma ktos moze klucz zeby zaprosic do kyratu? chetnie przytulilbym jeden piszcie na pw jak ktos bedzie taki chojny, bede bardzo wdzieczny ;) Edytowane 18 Listopad 2014 przez Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 18 Listopad 2014 Rowniez prosze o klucz jesli takowy jest :) bede wdzieczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcossik 57 Napisano 18 Listopad 2014 Również poprosiłbym o klucz, jeżeli ma ktoś jakiś na zbyciu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 18 Listopad 2014 Przyłączam się do próśb :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam07172 0 Napisano 18 Listopad 2014 Szukam chętnych do gry w FIFA 15 (1v1 lub wspólne sezony z headset'em). W fifę gram od 98 więc poziom jest :P PSNid: adam07172 Wiek: 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trooper 0 Napisano 18 Listopad 2014 (edytowane) Jak ktoś chętny jest na coopa w Far Cry 4, to dodawać i pisać. PSN: MVPtrooper HS: jest Wiek: 20 lat Edytowane 18 Listopad 2014 przez Trooper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 18 Listopad 2014 Jak wszyscy to wszyscy, chetnie obadam FC4 i prosze o klucz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkMonk__ 8 Napisano 19 Listopad 2014 AC: U coop, szukam chętnych do wspólnego ogrania misji. PSN DarkMonk__ HS jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 19 Listopad 2014 (edytowane) Mam jeszcze 8 kluczy do FC4 chętni pisać na priv PSNid jedyny warunek +100 postów na forum lub rejestracja minimum w 2012 roku. Niech starzy wyjadacze też coś mają ;) Kto pierwszy ten lepszy Edit jeszcze 7 Nie aktualne Edytowane 19 Listopad 2014 przez Tom21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zabka89 3 Napisano 19 Listopad 2014 "Pumy" zapraszają wszystkim posiadaczy GTAV do wspólnej gry. Szczegóły jak dołączyć http://gtaonlinepolskaekipa.h2g.pl/viewtopic.php?t=12/ Gdy nam się nudzi GTA to gramy w Destiny, FIFA 15 czy AC: Unity. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jozo_69 2 Napisano 19 Listopad 2014 (edytowane) szukam osob do gry w: FIFA 15 GTA V CoD AW TLOU AC 4 psid: AndrewTS1906 wiek: 18 W TLOU chętnie zagram, jak i w fife 15:) 22 wiosny na karku..;p Edytowane 19 Listopad 2014 przez jozo_69 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arks212 0 Napisano 21 Listopad 2014 Szukam osób do gry, na chwilę obecną: Minecraft Diablo 3 RoS Może jeszcze jakiś tytuł niedługo dojdzie Nick Arks212 (PSN), 22 wiosny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 21 Listopad 2014 (edytowane) Szukam ludzi do grania w GTA V (PS4, headset). Godziny raczej wieczorne. wiek: 21 PSNiD: kielczanCK Edytowane 21 Listopad 2014 przez kielczan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mssg 3 Napisano 21 Listopad 2014 Szukam ludzi do wspólnego grania, obecnie posiadam jedynie Far Cry 4 ale mam plany na większą rozbudowe swojej billioteki gier. Kiedyś grałem na PS3 ale późnien przesiadłem się na PCta. Od dzisiaj wracam ponownie do konsoli. Posiadam podstawową słuchawkę PS4 natomiast w najbliższym czasie mam zamiar kupić normalnego headseta. Godziny wieczorne. Wiek: 23 PSN-ID: Madmix91 (jest to nowe ID, jeżeli kogoś interesuje moje stare ID gdzie posiadam kilka setek pucharów to: Madmix1991) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mag magik 0 Napisano 22 Listopad 2014 Farenhait85 tylko gry z ps4 obecnie gta 5 ac:u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klensi 7 Napisano 22 Listopad 2014 Może pogramy w Dragon Age? :) chętnie pobawię się w multi i zobaczę o co tam chodzi. Potrzebne są 3 osoby. psnid: klensi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 22 Listopad 2014 Ktos chce w gta v ac unity ufc lub fifa 15? Zapraszam, 25 lat gram wieczorami, H S jest matibba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronnie80 23 Napisano 22 Listopad 2014 Gdyby chciał ktoś pograć w PES 14 to zapraszać Ronnie8094 :) Gram głównie po godzinie 18 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzinx 0 Napisano 22 Listopad 2014 Witam, od niedawna jestem posiadaczem PS4 + GTA V. Niestety jeszcze nie posiadam innej gry jeszcze, lecz w grudniu planuje kupic BF4 lub Fife 15. Wszystkich chetnych do pogrania w GTA V online zapraszam do znajomych :) Najlepiej wiek 22+ sam mam 26 lat. PSN : Muzinx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sieni4 7 Napisano 23 Listopad 2014 (edytowane) Zapraszam do gry w GTA V. Gram codziennie w godzinach wieczornych, razem z kilku osobową ekipą Polish Misfits. PSN: Sieni4_ Zapraszam również na naszego twitcha http://www.twitch.tv/sieni4 Edytowane 24 Listopad 2014 przez Sieni4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach