MyEyesHurts 0 Napisano 13 Kwiecień 2015 Witam serdecznie. Szukam osób chętnych do pomocy w 1 trofeum, które zostało do platynowego pucharka w Tomb Raider: DE - "I'm all that!". Oprócz tego, chętni do pomocy w trofeach Multiplayer z Far Cry 4 także mile widziani :) Jak ktoś jeszcze nie ma 1CC trofeum w Resogunie, to także zapraszać :)Gram także w TLoU: Remastered i Fifę 15. PSN: MyEyesHurts, jeżeli jesteś z wymienionych wyżej gier, to podpisz się ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gramppp 0 Napisano 14 Kwiecień 2015 Ja podbijam swoje psn id: gramppp pogram we wszystko co się da :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marusiek91 0 Napisano 18 Kwiecień 2015 (edytowane) Ktos chętny na Destiny? Lub BF4 (Premium)? marusiek91_PL headset jest. Edytowane 19 Kwiecień 2015 przez marusiek91 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilFox 0 Napisano 18 Kwiecień 2015 PSN: KamilFox Aktualnie gram w : -Bloodborne -COD:AW -Battlefield 4 i Hardline -GTA V -Dying Light -Diablo 3 -Destiny Headset jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arsfan89 8 Napisano 22 Kwiecień 2015 Siemka, potrzebuje osoby która pogra online w Sniper Elite 3 :) Pomoc w pucharkach ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marusiek91 0 Napisano 24 Kwiecień 2015 nick: marusiek91_PL Gralem w wiele gier online na ps3 i po przesiadce na ps4 tez tak zamierzam robić ze znajomymi. Obecnie gram w BF4 premium, killzone i Destiny na PS4 Chętnie pogram tez w cos innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Portable49 10 Napisano 5 Maj 2015 Witam z chęcią pogram i pogadam z graczami . Headset - jest , gry - BF4 , DIABLO 3 , PES 2015 , DYING LIGHT . Wysyłać zapro Portable49 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hadeSik 0 Napisano 14 Maj 2015 Szukam chętnych do gry w War Thunder, The Last Of Us : Remastered. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 15 Maj 2015 Szukam chętnych do gry w War Thunder, The Last Of Us : Remastered. TLoU jak najbardziej, bedziesz grał i bede online - zapraszaj ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scouttti 0 Napisano 22 Maj 2015 Witam pomorze ktoś z ostatnim bosem w splugawionym kielichu, oczywiście w Bloodborne. Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy w Bloodborne chętnie pogram razem i pomogę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 23 Maj 2015 Przy takich zaproszeniach, proszę podawać chociaż przybliżony lv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojejkualefajnie 24 Napisano 24 Maj 2015 (edytowane) Cholernie dobrze gram w FIFE 15 szukam chętnych raz do wspólnego trenowania, dwa najważniejsze do sezonów współpracy 2vs2 Headset itp oczywiście Nick: amplus_pl wysyłać zaproszenia z dopiskiem fifa abym wiedział o co chodzi Edytowane 24 Maj 2015 przez ojejkualefajnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 24 Maj 2015 Jesteś cholernie skromny :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojejkualefajnie 24 Napisano 25 Maj 2015 heheh poprostu potrzebuję wspólnie jakiegoś maniaka do gry jakim jestem ja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makosa5 1 Napisano 25 Maj 2015 Szukam osob chetnych do gry w destiny glownie dodatek nowy oraz nightfalle itp. Moj nick makosa5. Grywam czesto z kolezanka i brakuje nam 3 do teamu na arenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 27 Maj 2015 (edytowane) Panowie, potrzebuję kogoś na dosłownie kilka minut w grze Borderlands 2 PS4. Chodzi mi konkretnie o trofeum za uleczenie kogoś z listy znajomych. Bardzo proszę o pomoc, być może zaowocuje to wielką przyjaźnią ;). Edit--- Już wbite, także nici z przyjaźni ;) Edytowane 28 Maj 2015 przez anarom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hadeSik 0 Napisano 30 Maj 2015 (edytowane) Szukam chętnych do gry w Dragon Age : Inkwizycja, The Last Of Us : Remastered oraz Dying Light Edytowane 19 Czerwiec 2015 przez hadeSik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bid32 10 Napisano 6 Czerwiec 2015 Potrzebuję chętnych do kielichów w Bloodborne, aktualnie jestem na czwartej warstwie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maksym0955 0 Napisano 6 Czerwiec 2015 Mój PSN ID: maksym0955. Aktualnie posiadam tylko PS4 z konsol. Chętnie poznam kogoś "ogarniętego" do multi różnych gier itp. Można spoko umilić sobie czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkPross 0 Napisano 7 Czerwiec 2015 PSN ID: DarrkPross Od paru dni mam konsolke, w tej chwili TLoU i Killzone. W najblizszej przyszlosci GTA V i Bloodborne, szukam ludzi do gry +16, hs. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cswthomas93pl 0 Napisano 8 Czerwiec 2015 PSN: cswthomas93pl Dopiero raczkuję w świecie Play Station. W co gram? Aktualnie GTA V (postać przeniesiona, 111lvl) i właśnie pobieram Fifę 15. 21 lat, headset jest. Jeśli ktoś chce zarobić trochę kasy w GTA, czy po prostu się pobawić - zapraszam. Szukam ogarniętych osób, którzy nie wydzierają się do mikrofonu.. To samo w przypadku Fify. Jeśli ktoś chciałby od czasu do czasu rozegrać jakiś meczyk, również zapraszam. Wysyłajcie zaproszenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrvine 33 Napisano 9 Czerwiec 2015 Ja chetnie w tlou pogram . psn carrvine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GaRRusek 0 Napisano 14 Czerwiec 2015 Chętnie z kimś pogram w GTA V na ps4 ;) Przydałby się chociaż 1 znajomy ;) PSN ID: GaRRusek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PingwineQ 7 Napisano 16 Czerwiec 2015 Szukam znajomych do gry w GTA jak i Diablo 3, posiadam hs :)) dodawajcie do znajomych, moje id PINGWINEQ Pozdrawiam :) Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 17 Czerwiec 2015 PayDay 2 Crimewave Edition, ktoś coś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach