Skocz do zawartości
Patricko

WoW

Rekomendowane odpowiedzi

Korean Beta, US Beta, EU Beta potem prawie 3 lata grałem w Retaila - hardcore

Wspaniała gra

Jak to napisał kiedyś kumpel rzuć szkołę, pracę i dziewczynę ale warto (przynajmniej kiedyś było teraz to trochę lipny się WoW zrobił ).

Darujcie sobie servery darmowe, nie mają nic wspólnego z prawdziwym Blizzowym Wowem . Załatwcie sobie triala 10 dniowego i spróbujcie.

Aaa i w sumie przez WoWa kupiłem PS3 Po prostu powiedziałem dość graniu przez 3 lata po ponad 6-7 godzin dziennie w WoWa .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też kupiłem konsolę żeby mniej grać. Poprzednio MMO zjadaly za dużo czasu. Żeby byle co zrobić w MMO trzeba min. 2-3h. Najpierw zebrać party, poetm muszą się zlecieć ludzie, ugadać na TS/Vent, zbuffować, pożartować, zjeść, wyjść z psem... etc. ^^

Każdy MMORPG to zjadacz czasu. Nie zapomnę jak chodziłem na 4,5-5h instancje w GW. Oczywiście teraz wprowadzili noob-mode (ursana) i gra straciła sens. Niedawno został znerfiony, ale gospodarka w GW leży i kwiczy (o ile w ogóle można o takim czymś mówić jak gospodarka...).

Teraz gram w wowa. Jak to się skończy? Nie wiadomo. Wiem, że w tym roku czeka mnie matura i egzamin zawodowy (min 75% żeby zdać, 75% = 2).

SpacierShark123:

Graj fire. Szybko się nim bije lvl. Nie zawracaj sobie głowy głupotami ^^

Właśnie pobieram Patch do WoW'a. 992mb ver. 3,0,1

Zapowiada się ciekawa łatka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ale ja na pvp robie a niby najlepszy frost na pvp

Oczywiscie - frost byl zawsze najlepszy w koncowej fazie Wow-a.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja gram wowa, niestety na prywatnym serwie. ale da sie jakos grac. w ogole wszyscy mowia, ze wciaga. to zalezy od czlowieka lubie sobie w to pograc 2-3 godziny, ale tygodniow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

ja w wowa grałem z 2 lata, po czym przerzuciłem się na globa, po 1 miechu znudziło mi się, za długo na piratach grałem, każdy q znałem prawie na pamięć, ale pewnie gdyby dało się normalnie zebrać ekipe na inst grał bym do dziś jak dla mnie gra na razie nie ma konkurencji w swoim gatunku, bardzo dobre pvp, świetne pve, sporo możliwości w kreowaniu postaci (w większości gier albo nie ma ras, albo klasa decyduje od razu o płci), profesje itp. gdyby nie to, że gra zaczyna się od lvl'a 60-70 była by prawie bez wad WH, raczej nie będzie dla wowa jakąś wielką konkurencją patrząc po filmikach i klasach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam serwer Dream of freddom świetnie sie gra

Najlepsze co jest wowie to raid(atak drużyną na wioskę wroga) taki ubaw ostatnio miałem że masakra tylko że na globalu pewnie lagów by niebyło )

Ja i ekipa z klanu mamy zamiar przejść na warharmmera jak wyjdzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

taki lekki offtop

wie ktoś jak ma wyglądać rozwój postaci w WAR? wiem, że mają być jakieś talenty itp. ale czy będzie to bardziej jak w wow'ie tzn. teoretycznie dwie osoby grają rogue ale jeden wali z 2xsword/mace a drugi z daggera, warr shield + 1h lub 2h, czy tak jak w GW, są niby jakieś różnice między jedną a drugą postacią ale nie zauważalne? ostatnio obejrzałem kilka filmików, poczytałem o tej grze i może być niezła tylko jest to ryzyko, że wyjdzie z tego kolejny AoC/LotRO, przed premierą wielki hit który pogrąży wow'a a teraz nikt prawie w to nie gra :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
taki lekki offtop

wie ktoś jak ma wyglądać rozwój postaci w WAR? wiem, że mają być jakieś talenty itp. ale czy będzie to bardziej jak w wow'ie tzn. teoretycznie dwie osoby grają rogue ale jeden wali z 2xsword/mace a drugi z daggera, warr shield + 1h lub 2h, czy tak jak w GW, są niby jakieś różnice między jedną a drugą postacią ale nie zauważalne? ostatnio obejrzałem kilka filmików, poczytałem o tej grze i może być niezła tylko jest to ryzyko, że wyjdzie z tego kolejny AoC/LotRO, przed premierą wielki hit który pogrąży wow'a a teraz nikt prawie w to nie gra :/

Znajomy startuje z tą grą w dniu premiery. Kiedyś, dawno temu siedzieliśmy razem i graliśmy w papierowego Warhammera (to był klimat!). Mam nadzieję, że rozwój postaci będzie podobny do tego (ha... niemożliwe ;p). No nic, zdam relacje kolegi jak już chwilę pogra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

w dniu premiery to będzie trochę za późno bo chyba jak nic się nie zmieni (nie będzie żadnej złej informacji na temat gameplayu WAR'a) to z dwa dni przed premierą zamówię swoją kopię xD gra zapowiada się świetnie, mieszanka pvp z pve z nastawieniem na to pierwsze bardzo mi pasuje, jeśli jeszcze ktoś ma zamiar grać w dniu premiery to może wszyscy się wybierzemy na jeden server? w grupie raźniej

P.S. poczytałem trochę jeszcze i chyba postacie będzie można mocno rozbudować (przynajmniej nie które)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mmorpg uwielbiam, WoW'a oczywiście też próbowalem i...Bardzo szybko mnie znudził. Nie moje klomaty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Najlepsze co jest wowie to raid(atak drużyną na wioskę wroga) taki ubaw ostatnio miałem że masakra tylko że na globalu pewnie lagów by niebyło )

Na blizardowych serwerach, tez sa lagi(tyle ze faktycznie trzeba sporej armii, aby odczuc lag). Co zas sie tyczy akcji “wyjazdowych“ na obca stolice, to pamietam jak raz bylismy umowieni okolo 200 na 200 osob w poblizu crossroads w momencie rozpoczecia ataku... serwer zdechl - nie byl w stanie przeliczyc takiej ilosci zdazen! Ech... najlepsza gra w jaka gralem!

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro zamierzam kupić battlechest i śmigać po globie na jakim serwerze wy gracie ? bo nie wiem gdzie jest polaków troche

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Jutro zamierzam kupić battlechest i śmigać po globie na jakim serwerze wy gracie ? bo nie wiem gdzie jest polaków troche tongue.gif

nie nastawiaj się na grę z polakami, wybierz server polecany przez blizza dla początkujących graczy lub full, dlatego bo na takich jest większa szansa, że znajdą się osoby grające pierwszy raz albo altami więc łatwiej party na insta zdobyć... na burning legion czy jakoś tak jest najwięcej polaków ale on jest chyba przepełniony już...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
no ale nie lubię grać z amerykanami

to się dobrze składa bo na wersji europejskiej nie spotkasz ich jakiego byś servera nie wybrał

a polskie gildie są chyba na każdym serverze, wystarczy poczytać polskie fora o wow'ie tylko, że większość bierze dopiero od lvl'a w okolicach 70 lub po znajomości...

a na burning legion nie radze za bardzo iść z tego co słyszałem, albo nie można już tam postaci założyć albo są kolejki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
No a ja wybrałem w końcu burning blade:P

jeśli grasz po stronie hordy daj znać jak z party na insty, czy łatwo jest zebrać itd. bo chyba też wrócę do wow'a, WAR ciężko jest zamówić w większości sklepów wyczerpały się zapasy, do tego pewnie masa błędów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej... wezcie grajcie ze mną ^^

Mam namiary na 2 dobre PL gildie.

Aktualnie jestem w gildii Mayhem i powiem, że fajni są ludzie. Pomocni i towarzyscy nie ma problemu z instami

Tylko tak gildia jest międzynarodowa.

3/4 os na 70lvl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem po becie WARa... Istny plagiat WoWa (tyle podobieństw, że całość wygląda jak mod), tyle że gorszy pod niemal każdym względem. Nie wiem na co liczyłem, przecież to gra od EA. Zdobędzie popularność tylko dzięki licencji. Bardzo mocno się zawiodłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi