fatchris 0 Napisano 10 Luty 2009 siema, teraz zaczelem studiowac demo i raczej sobie kupie pelno wersje, wiece jak zrobic wsad? to robil sam rzut i nie zabardzo wychodzi Wsad robisz przytrzymujac R2 (sprint) + wychylenie prawego grzybka w odpowiednia strone (ma to wplyw na rodzaj wsadu np. odchylenie do tylu-przeciwna strona do ksoza zapakuje od tylu lub zrobic cos ekstra) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alan9714 0 Napisano 21 Listopad 2009 Siema . Mam NBA2K9 i chciał bym pograć z kimś przez internet . Jest ktoś chętny na starcie ? Mój login na PS3 to Alan9714 więc jak coś to piszcie zaproszenia do znajomych to przyjmę i jakoś się ugadamy na meczyk :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raadecki 6 Napisano 21 Listopad 2009 Siema . Mam NBA2K9 i chciał bym pograć z kimś przez internet . Jest ktoś chętny na starcie ? Mój login na PS3 to Alan9714 więc jak coś to piszcie zaproszenia do znajomych to przyjmę i jakoś się ugadamy na meczyk :P odpaliłem ostatnio... ale nie przesiąde się z 2k10... masz może dyszke?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alan9714 0 Napisano 21 Listopad 2009 odpaliłem ostatnio... ale nie przesiąde się z 2k10... masz może dyszke?? Nie mam :P Ale w najbliższym czasie właśnie myślę o kupnie :P Ale wogóle już nie grasz w 2K9 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzykers28 0 Napisano 1 Styczeń 2010 Witam, mam takie pytanie, dostałem grę 2k9 i czy jest może w sieci patch z aktualnymi składami z 2k10, który pasowałby do 2k9??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alan9714 0 Napisano 9 Luty 2010 Witam, mam takie pytanie, dostałem grę 2k9 i czy jest może w sieci patch z aktualnymi składami z 2k10, który pasowałby do 2k9??? Chyba nie ma . Gortat już dawno gra w Orlando , a skład mi się nie uaktualnił ale jak grałem przez internet z kimś to on grał Orlando i miał Gortata ale nie wiem jak to zrobił może trzeba samemu poszukać i zainstalować :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsi13 0 Napisano 23 Luty 2010 Można zmienić w karierze ilość meczy w sezonie? Czy muszę grać 82 spotkania w każdym sezonie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franky23PL 0 Napisano 28 Luty 2010 mam problem i straciłem nadzieje. zaczałem ostatnio grac w nba 2k9, i chciałem zaktualizować składy. przez sieć juz sie nei da bo zablokowali, ale są ludzie którzy sami je robiąi własnie wpadł mi w rece takowy plik,a raczej pliki.zeby konsola je widziała tzreba zrobić folder PS3/SAVEDATA/BLES(ciąg cyferek)-ROS-1-(ciąg cyferek) dostałem rostery , gdzie osattni folder zaczyna sie od nazwy BLUS, konsola go widzi,ale kopiując plik ze składami na dysk,konsola nie kopiuje go do folderu nalezącego do gry , tylko tworzy nowy folder, tak samo nazwany NBA 2K9, w którym znajdują sie nowe składy - wchodząc do gry, wybierając LOAD , gra nie widzi drugiego folderu z nowymi składami. dobra pomyslałem. nie mam pojecia jak zrobić i co zeby gra widziała przekopiowane nowe składy, i zeby konsola nie tworzyła nowego folderu (duplikatu), tylko kopiowała pliki odrazu do folderu nalezącego do gry... licze na podpowiedz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach