Pan J 134 Napisano 5 Czerwiec 2017 Czy Robert ma w ogóle w tym momencie superlicencję? Chyba już dawno wygasła, a bez niej i tak nigdzie nie wystartuje. Czyli najwcześniej (jeśli w ogóle) możemy się spodziewać powrotu to 2019. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Czerwiec 2017 Takie pierdoły to mu załatwiają od ręki Najważniejsze jak się sam będzie czuł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliot778 129 Napisano 5 Czerwiec 2017 3 minuty temu, Patricko napisał: Takie pierdoły to mu załatwiają od ręki Najważniejsze jak się sam będzie czuł. Nie załatwia od ręki bo tutaj jak lekarz F1 mu powie że go z ta ręką nie dopuści to co nie dopuści i tyle . To jest największy problem Roberta po wypadku . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Czerwiec 2017 Wierzysz w to, że jeśli doszłoby w ogóle do takiej sytuacji, że Renault czy inny zespół chciałby Roberta to lekarz czy licencja byłyby problemem? Nie przy tych pieniądzach i tej stawce. Tym bardziej jeśli przejdzie testy pozytywnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 5 Czerwiec 2017 No weźcie Panowie jaj se nie róbcie. Jego superlicencja stoi w domu na półce z napisem Kanada 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliot778 129 Napisano 6 Czerwiec 2017 (edytowane) 11 godzin temu, cwir napisał: No weźcie Panowie jaj se nie róbcie. Jego superlicencja stoi w domu na półce z napisem Kanada Na Superlicencje ma szansę tylko dlatego że FIA zaktualizowana regulamin i może mu przyznać ja za "niesamowite umiejętności" w innym wypadku musiał by jak junior zbierać punkty . PS Test jest dwudniowy , ale zamkniety więc nie będzie materiałów , tak jak nie bo z testów Formuly E. Edytowane 6 Czerwiec 2017 przez Elliot778 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 6 Czerwiec 2017 (edytowane) Taaa, nie będzie Chłopaki, już drona wypuścili https://mobile.twitter.com/f1writers/status/872034290363748352 Edytowane 6 Czerwiec 2017 przez Laptok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan J 134 Napisano 6 Czerwiec 2017 Test na dziś zakończony. 115 okrążeń, a Renault dość dużo o tym pisze na swoich kanałach społecznościowych. Kto wie, może coś z tego będzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Czerwiec 2017 Miał lepsze czasy od ruska, testowali wszelkie różne tempa, w tym kwali, wyścig, itd. W dodatku jeśli przyjechał 115 okrążeń i cieszył jape to wniosek może być tylko jeden, że nie ma już takich ograniczeń jak kiedyś. W dodatku ktoś tam od testów tego bolidu GP3 powiedział, że Robert już nie ma problemu z nawrotami. No jestem cholernie ciekaw co przyniesie przyszłość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliot778 129 Napisano 7 Czerwiec 2017 4 godziny temu, Patricko napisał: Miał lepsze czasy od ruska, testowali wszelkie różne tempa, w tym kwali, wyścig, itd. W dodatku jeśli przyjechał 115 okrążeń i cieszył jape to wniosek może być tylko jeden, że nie ma już takich ograniczeń jak kiedyś. W dodatku ktoś tam od testów tego bolidu GP3 powiedział, że Robert już nie ma problemu z nawrotami. No jestem cholernie ciekaw co przyniesie przyszłość Widać że ta operacja która przeszedł po tym jak zrezygnował z WRC musiała mu mocno poprawić sytuację z ta prawa ręką . Szkoda że się tak późno zdecydował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 7 Czerwiec 2017 (edytowane) Komentarz Kubicy: "Nie wiem co przyniesie przyszłość, ale wiem jedno. Po pracowaniu ponad rok aby się do tego testu przygotować, pojechałem z dobrym stałym tempem w trudnych warunkach" http://powrotroberta.blogspot.com/2017/06/kubica-komentuje-swoj-test-w-f1.html?m=1 Edytowane 7 Czerwiec 2017 przez Laptok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 10 Czerwiec 2017 I jeszcze kilka ciekawych wypowiedzi: http://powrotroberta.blogspot.com/2017/06/kubica-pytali-mnie-czy-miaem-jakies.html?m=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan J 134 Napisano 10 Czerwiec 2017 https://streamable.com/pixi6 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 10 Czerwiec 2017 No wygląda to naprawdę ciekawie. Największą zagadką jest to czy jakiś zespół mimo wszystko się na niego zdecyduje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 10 Czerwiec 2017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 14 Czerwiec 2017 O 21:30 na Eleven będzie wywiad z Kubicą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 17 Czerwiec 2017 https://m.sportowefakty.wp.pl/formula-1/693991/angielski-ekspert-nie-ma-watpliwosci-warto-czekac-na-roberta-kubice Było coś ciekawego w wywiadzie na Eleven? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Czerwiec 2017 Nie, kolejne sztampowe pytania, Robert gadał ogólnikami, a wniosek jest taki jaki znamy, czyli Robert po prostu czeka na oferty, a w międzyczasie robi sobie coś innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipalipski 23 Napisano 17 Czerwiec 2017 Dał znać, ze jest gotowy, zrobił sie medialny szum, więc może coś z tego będzie. Wysłane z mojego ASUS_Z00ED przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 18 Czerwiec 2017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 23 Czerwiec 2017 krąży plota że Robert miałby zastąpić Palmera na piątkowym treningu na Monzie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 23 Czerwiec 2017 2 godziny temu, cwir napisał: krąży plota że Robert miałby zastąpić Palmera na piątkowym treningu na Monzie http://sport.tvp.pl/32931391/f1-kolejne-testy-kubicy-ma-zastapic-drugiego-kierowce ale jaja :D:D:DD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 23 Czerwiec 2017 to jest nadal oparte na tej samej płocie która ją czytałem, ale wiemy jak to jest z tymi plotami. większość się okazuje prawdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 23 Czerwiec 2017 Plota :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 23 Czerwiec 2017 no widziałem wypowiedź bossa Renault. ja i tak uważam ze na Goodwood się nie skończy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach