Allu 4 Napisano 18 Wrzesień 2008 Fajny bajer Tylko wszystkie dane z F@H mi poznikały Da się je gdzieś odczytać (postęp liczenia, ilość skończonych unit'ów)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 18 Wrzesień 2008 Oczywiście nie zaprzeczam i nie twierdze, że jest to zbędny bajer... Hehehe no i czytam se i widzę Kolegę Normalnie rządzisz!... Ta pogodynka to w sumie do niczego nie jest potrzebna. Co innego, gdyby można było wybrać sobie miasto i pogoda byłaby wyświetlana gdzieś pod zegrakiem, a tak komu będzie chciało sie odapalać aplikację aby zobaczyć jaka jest teraz temperatura ? Jakbyś miał to pod zegarkiem to by Ci konsola zwolniła, za dużo RAMu by jadła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pickles 0 Napisano 18 Wrzesień 2008 Żeby przejść do Folding@Home, trzeba przytrzymać kwadrat i nacisnąć dół na d-padzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 18 Wrzesień 2008 Ściągłem i jak na razie mapa świata prezentuje się ubogo (mało państw) to jednak urzekł mnie wygląd kuli ziemskiej w 3D (i ta fajna muzyczka przygrywająca w tle). Jednak nie ma tu nic ciekawego (przynajmniej na razie) :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 18 Wrzesień 2008 Ściągłem i jak na razie mapa świata prezentuje się ubogo (mało państw) to jednak urzekł mnie wygląd kuli ziemskiej w 3D (i ta fajna muzyczka przygrywająca w tle). Jednak nie ma tu nic ciekawego (przynajmniej na razie) :/ Rafix, musieli to raczej teraz wrzucić z powodu wycieku aplikacji do sieci, z pewnością projekt będzie się rozwijał i z czasem pokaże coś więcej niż tylko 'pogodynkę' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 18 Wrzesień 2008 Fajny bajer Tylko wszystkie dane z F@H mi poznikały Da się je gdzieś odczytać (postęp liczenia, ilość skończonych unit'ów)? Ja wszystko mam tak jak było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3vilguy 0 Napisano 18 Wrzesień 2008 Kurde, przedtem X+klawisze w bok zmienialy tracki a teraz te skroty zniknely :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 18 Wrzesień 2008 Ja się nieco rozczarowałem pominięciem naszego Kraju.Nie wiem czy to zwykła ignorancja,czy może śłepota połączona z głupotą:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fazzik 0 Napisano 18 Wrzesień 2008 Żeby przejść do Folding@Home, trzeba przytrzymać kwadrat i nacisnąć dół na d-padzie. Rzeczywiście - Stary poczciwy Folding@Home powrócił. Teraz to zmienia postać rzeczy... Może ta pogoda to nic wielkiego ale zawsze lepszy pierdół niż nic. Wierzę że Sony ma nam jeszcze wiele do pokazania - więc żyjmy przyszłością Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 18 Wrzesień 2008 ladnie wyglada, ale malo praktyczne na chwile obecna, wierze ze bardziej sie rozwinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 18 Wrzesień 2008 Żeby przejść do Folding@Home, trzeba przytrzymać kwadrat i nacisnąć dół na d-padzie. Thank You! Rzeczywiście wrócił Im dłużej się tym bawię tym bardziej się przekonuję. Fajny bajer który nie dość że może dostarczyć informacji to ładnie wygląda i uspokaja. No i ma też ogromne możliwości rozwoju. A że brak Polski... Naprawdę was to dziwi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mastefix 2 Napisano 18 Wrzesień 2008 Wierzę że Sony ma nam jeszcze wiele do pokazania - więc żyjmy przyszłością Tak może pokaże w końcu Polskę!! dla mnie osbiście to jest jakaś padaczka!! Kompletne pominięcie Polski na tej mapie świata...oki wiem, że może się podniecam niezdrowo bo i tak pogodę to sobie mogę wszędzie sprawdzić i pewnie KIEDYŚ Nas "dodadzą", ale SCEP jednak jest ale w praktyce to nam niewiele daje...ehhh Sony to dziwna kraina...ale oczywiście Bukareszt jest...WTF:/ "Life" without Poland. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spider 3 Napisano 19 Wrzesień 2008 Mi Life od wczoraj zwiesił 3 razy konsolę, tak, że pomógł tylko hard reset. Raz po samej instalacji, zawisł na 'Loading', drugi raz przy wejściu w newsa, a trzeci raz jak wyszedłem z Life i chciałem wejść w download. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 19 Wrzesień 2008 Mi Life od wczoraj zwiesił 3 razy konsolę, tak, że pomógł tylko hard reset. Raz po samej instalacji, zawisł na 'Loading', drugi raz przy wejściu w newsa, a trzeci raz jak wyszedłem z Life i chciałem wejść w download. A mi płynnie wszystko poszło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 19 Wrzesień 2008 Mi Life od wczoraj zwiesił 3 razy konsolę, tak, że pomógł tylko hard reset. Raz po samej instalacji, zawisł na 'Loading', drugi raz przy wejściu w newsa, a trzeci raz jak wyszedłem z Life i chciałem wejść w download. Być może było to spowodowane chwiloym brakiem internetu? W momencie,kiedy kosnola aktualizowała dane.Ja tak mam grając w Warhawk'a,czasami to jest jedna wielka paranoja.Włączę gre,wybiorę jakiś serwer i zwiecha.Po tym,jak ostanio zwiesiła się 3x z rzędu postanowiłem się nieco temu przyjrzeć.Okazało się,że za każdym razem działo się tak,kiedy zamulał internet,lub wcale go nie było.Gra sie gubiła w momencie utraty połączenia i nie dało się nawet wyjść do XMB. Byc może na podobną dolegliwośc cierpi LWP.Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 20 Wrzesień 2008 nie dało się nawet wyjść do XMB. To samo w GTA, 3x dziennie przynajmniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 20 Wrzesień 2008 Nie, to nie jest wina internetu. LWP, niestety, jest mocno zabugowane wg. mnie. U mnie, gdy się włącza, czasami mi konsola "jakby się zwiesiła", ale po chwili już normalnie się włącza. Miałem nawet przypadek, że nie wykryło połączenie. A byłem zalogowany do PSN. Niestety, trzeba czekać na poprawki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArczX 4 Napisano 20 Wrzesień 2008 Ludzie ! Nie wiem co się stało ale gdy włączałem przed sekundą Life with Playstation to pokazały mi się na pare sekund miasta których normalnie nie ma. W tym Warsaw . Ale po 4-6sekundach wszystko wróciło do normy :/ Coś szykują ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 20 Wrzesień 2008 Oby oby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 20 Wrzesień 2008 Mam nadzieję Dzięki za info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 20 Wrzesień 2008 Kurde, gdyby była Warszawa, to by była miazga ! Tak bardzo na to liczę, jak i inni zresztą też Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MTU 4 Napisano 20 Wrzesień 2008 Dziś odpaliłem LwPS i w trakcie uruchamiania tuz przed loadingiem wyskoczyła mi informacja nt. szukania nowego update, pech chciał ze niechcący wyłaczyłem LwPS i właczyłem TH proving Ground, ale nie poddałem sie, odpaliłem drugi raz i znowu szukało update, za trzecim razem juz nie załapało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 20 Wrzesień 2008 O kurczę, muszę oblookać Ale jak TV będzie wolny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 21 Wrzesień 2008 WoW! Nieźle.Chyba ktoś chyba musiał wyraźić swoje niezadowolenie z tego faktu,może SCEP:P Pozdrówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robak123 16 Napisano 21 Wrzesień 2008 Ta pustka pomiędzy Berlinem a Moskwą przypomina mi rozbiór Polski :/ mi niestety nie załapało update Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach