3pstrzy 11 Napisano 21 Wrzesień 2008 Co ten update wnosi? Bo widze ze jakas plotka tu sie rodzi wypowiedzi nade mna wskazuja ze jest jakis update ale potwierdzam LwPS szuka lecz nie znajduje aktualizacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 21 Wrzesień 2008 Co ten update wnosi? Bo widze ze jakas plotka tu sie rodzi Tak naprawde to nic,bo nie ma żądnego update'u:) Przynajmniej u mnie,pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KowalHoly 0 Napisano 21 Wrzesień 2008 Tak naprawde to nic,bo nie ma żądnego update'u:) Przynajmniej u mnie,pozdrawiam. Chyba jednak coś wnosi... Wczoraj przy włączeniu LWP pytał mnie czy pobrac update i przez ok. 3h pobrało się 10% Teraz jedynie mogę korzystac z F@H, jestem ciekaw cóż to będzie ; ] No i witam wszystkich ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MTU 4 Napisano 21 Wrzesień 2008 rano włączyłem LwPS i znowu szukało update, przed chwilą odpaliłem Lajfa i mi konsola się zawiesiła -,- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelos21 14 Napisano 21 Wrzesień 2008 A co fajnego w tym jest??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 21 Wrzesień 2008 Kurde, sam jestem ciekaw czy jakiś update wyjdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jinngo 1 Napisano 24 Sierpień 2010 Wszystko ladnie pieknie, ale moze ktos opisac w punktach jakie to ma funkcje dokladnie i czemu to ma sluzyc u nas w Polsce np.? Bo nie kminie tego i bylbym wdzieczny jakby ktos mi przyblizyl funkcjonalnosc tego bajeru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rater 8 Napisano 24 Sierpień 2010 Wszystko ladnie pieknie, ale moze ktos opisac w punktach jakie to ma funkcje dokladnie i czemu to ma sluzyc u nas w Polsce np.? Bo nie kminie tego i bylbym wdzieczny jakby ktos mi przyblizyl funkcjonalnosc tego bajeru Google > life with playstation > http://blog.us.playstation.com/2008/09/17/start-your-%E2%80%9Clife-with-playstation%E2%80%9D/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek7777 0 Napisano 1 Wrzesień 2010 Może ktoś wie jak zmienić muzykę w Life with Playstation na inną niż recommended? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oscars 0 Napisano 4 Wrzesień 2010 Niestety ale moim zdaniem Sony schodzi na psy... "Wymyślają" lepiej to nazwę ściągają pomysły z innych firm a jak już wydają to zbugowane w cholere! zawieszanie sie konsoli, update którego nie ma a jak już jest to serwery zajęte i wolny transfer... Nie potrafią się za to zabrać to niech nie biorą się wcale:| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 4 Wrzesień 2010 Niestety ale moim zdaniem Sony schodzi na psy... "Wymyślają" lepiej to nazwę ściągają pomysły z innych firm a jak już wydają to zbugowane w cholere! zawieszanie sie konsoli, update którego nie ma a jak już jest to serwery zajęte i wolny transfer... Nie potrafią się za to zabrać to niech nie biorą się wcale:| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach