misiopuchatek 0 Napisano 8 Grudzień 2008 Mnie śmieszą ci przeciwnicy. Jak są jakieś 20m od nas to zachowują się jak Jesse Owens a 5m od nas jak dzieci frankensteina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 8 Grudzień 2008 Dla mnie jakoś to wygląda dziwacznie... Ja bym dodał jeszcze taką opcję że kilku murzynów ma srakę i biega z dłońmi na dupsku po całej grze... w przypadku zastrzelenia gostka lub dotknięcia on wybucha i jest 'kupa hawana', czyli smród że tylko najwięksi twardziele wytrzymują ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaThEo 0 Napisano 8 Grudzień 2008 MaThEo te komentarze na GO odbierają cała przyjemność oglądania.No tak wszystko było kwestią jednego błędu - ??? Mi sie jego teksty wydaja zabawne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maras 1 Napisano 8 Grudzień 2008 Dla mnie jakoś to wygląda dziwacznie...Ja bym dodał jeszcze taką opcję że kilku murzynów ma srakę i biega z dłońmi na dupsku po całej grze... w przypadku zastrzelenia gostka lub dotknięcia on wybucha i jest 'kupa hawana', czyli smród że tylko najwięksi twardziele wytrzymują ;) Nie wiem czemu ale zaraz na myśl mi przeszedł MGS4 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 8 Grudzień 2008 Nie wiem czemu ale zaraz na myśl mi przeszedł MGS4 ;) Ja tam wiem dlaczego :P ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 8 Grudzień 2008 Mi sie jego teksty wydaja zabawne ;) Zwykle jestem zabawną osobą i wiele rzeczy mnie bawi ale tutaj... Te teksty, które usiłują być zabawne, ten głos jak smerfa w trakcie mutacji. Może chociaż wygląda nieźle bo z tym głosem w radio to by kariery nie zrobił ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 8 Grudzień 2008 Ja bym dodał jeszcze taką opcję że kilku murzynów ma srakę i biega z dłońmi na dupsku po całej grze... w przypadku zastrzelenia gostka lub dotknięcia on wybucha i jest 'kupa hawana', czyli smród że tylko najwięksi twardziele wytrzymują ;) Takie rasistowskie pomysły na pewno by nie przeszły, Hades zaczerpnij świeżego powietrza bo pleciesz głupoty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 8 Grudzień 2008 Hah a tony murzynów na odstrzał nie da się powiązać z rasistowskimi akcentami?:) Już widzę w stanach jak panowie w białych kapturach grają w grę aby tylko wybić czarną rasę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 8 Grudzień 2008 Z racji umiejscowienia fabuły nie ma się co dziwić że czarnoskórych jest więcej niż białych, ale motyw który zrodził się w twojej bujnej wyobraźni mógłby tylko odwlecz premierę w czasie, LBP coś ci mówi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 8 Grudzień 2008 Oj SmaleC wyjąłeś mi to z ust!Zombiaki w opustoszałym mieście, zmienne warunki pogodowe, noc i dzień, zabawa z latarką w ciemnych ciasnych zaułkach i uliczkach... Nawet bym nie zająknął gdyby tak wyglądała 5tka! teraz mam ochote cie udusic, sprawiles ze me serce boli, sprawiles mi takiego smaka jak nikt ;x... paszol won, silo nieczysta! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 8 Grudzień 2008 Czyli jest już demko RE5 na Japońskim PS? Nie miałem czasu wcześniej konta zakładać a raczej kiedyś próbowałem to nie mogłem, jak ktoś kto ma mnie w Friendsach będzie mógł na chwilę konta użyć Japońskiego oczywiście to będę wdzięczny i ile te demo jeżeli jest waży? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 8 Grudzień 2008 Podobno dema nie ma. Jutro sprawdzę, bo ostatnio nie miałem czasu na PS3. Trzeba było odkurzyć PS2 i GoW2 przed 14 (gra jest boska! :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajpek 0 Napisano 8 Grudzień 2008 demo ma być 18 grudnia na japońskim pss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaThEo 0 Napisano 8 Grudzień 2008 Czyli jest już demko RE5 na Japońskim PS? na xbox360 juz jest... http://www.gry-online.pl/S014.asp?ID=269 tu macie demko z xboxa360 + ciekawy komentarz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 8 Grudzień 2008 Bylem na PSS na wszelki wypadek ale nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oxmo 0 Napisano 8 Grudzień 2008 Resident Evil 0Resident Evil 1 Resident Evil 3 - Part 1 Resident Evil 2 Resident Evil 3 - Part 2 Resident Evil Code Veronica Resident Evil 4 Resident Evil 5 oxomo zerknij kilka postów wcześniej. Mi chodzi o single player coop. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 8 Grudzień 2008 A kit z tym, nawet jak będą kosmici w Res5 to grę kupię aby przejść! Jak będzie warta dłuższej uwagi to zostawię jak nie to sprzedam i kupię ponownie gdy spadnie na cenie ;) Tak czy siak... ja mam bujną wyobraźnię? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaThEo 0 Napisano 8 Grudzień 2008 Tak czy siak... ja mam bujną wyobraźnię? :) moim zdaniem niepotrzebnie wydajesz pieniadze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 8 Grudzień 2008 moim zdaniem niepotrzebnie wydajesz pieniadze :) Ke? porke Ty tak myślisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furio 0 Napisano 8 Grudzień 2008 No se, pero este juego es mismo como MGS4 :-) Saludos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaThEo 0 Napisano 8 Grudzień 2008 Ke? porke Ty tak myślisz? Jak będzie warta dłuższej uwagi to zostawię jak nie to sprzedam i kupię ponownie gdy spadnie na cenie ;) chodzilo mi o to ze nawet jak nie bedzie warta uwagi to i tak kupisz jak stanieje ;p rozumiem ze jestes wiernym fanem bo inaczej zapewne nie kupowal bys ;) Ja osobiscie zastanowie sie nad zakupem grafika jest dobra i moze byc troche radochy z tej gry bedzie ale do premiery daleko i wszystko wyjdzie w praniu czy warte to czy nie ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 8 Grudzień 2008 No sé en qué idioma que quería escribir, pero algo que no trabajan fuera:) Yo creo, sin embargo, que Resident Evil 5 se juego fresco, a pesar de la duplicación de ideas! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaThEo 0 Napisano 8 Grudzień 2008 No sé en qué idioma que quería escribir, pero algo que no trabajan fuera:) Yo creo, sin embargo, que Resident Evil 5 se juego fresco, a pesar de la duplicación de ideas! jest na forum tlumacz ? -_- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 8 Grudzień 2008 jest na forum tlumacz ? -_- Hades napisał że nie wie w jakim języku chce to napisać, jednak myśli że RE5 będzie grą cool mimo z dupli katowanych pomysłów. Mniej więcej tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inkv 0 Napisano 8 Grudzień 2008 czy na tym forum sa moderatorzy ? -_- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach