Emir 2 Napisano 15 Wrzesień 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makus 1 Napisano 15 Wrzesień 2008 Oj, gierka zapowiada sie smakowicie. Niektorzy twierdza ze moze to byc taki Bioshock w Arkham Asylum. Na sieci juz pojawilo sie troche screenow i gierka wyglada swietnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 15 Wrzesień 2008 Kiedyś na ps2 grałem w Batmana: Begins. Gra była super. Mam nadzieję, że ten nowy Batman będzie utrzymany w tej samej konwencji tzn. skradankowej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 15 Wrzesień 2008 do kasacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 15 Wrzesień 2008 do kasacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 15 Wrzesień 2008 Zapowiada sie niezły klimat, więc może kupie. Podkreślam, może... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 24 Wrzesień 2008 Ja po Mrocznym Rycerzy mam strasznego smaka na coś dobrego w klimatach że tak powiem... skrzydlatych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 24 Wrzesień 2008 Najpierw się chyba do kina wybiorę, bo podobno film świetny! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 24 Wrzesień 2008 Najpierw się chyba do kina wybiorę, bo podobno film świetny! Czysta rewelacja. Najlepszy Batman EVER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valadi 0 Napisano 24 Wrzesień 2008 Mi się film nie podobał za bardzo, gyby nie Joker powiedział bym że film jest słaby. Ale gra może byc dobra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 24 Wrzesień 2008 Ledger powinien dostać za tą rolę pośmiertnego Oscara! A sam film, no cóż, bardziej podobał mi się Batman: Początek i powiem, ze jakbym miał wybierać najlepsze filmy tego roku to Mroczny Rycerz wylądowałby gdzieś na 5 miejscu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorrow 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 bardziej podobał mi się Batman: Początek Mi też, klimat dużo bardziej mi pasował. Aczkolwiek The Dark Knight jest bardzo dobry. A co do gry to mam nadzieję że będzie dobra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 Emir widzę, że zaglądasz na 3DTotal Z początku byłem sceptyczny co do obsady Ledgera jako Jokera. W końcu kto mógł rywalizować z wielkim Jackiem Nicholsonem. Ale to co zobaczyłem na ekranie sprawiło, że do dziś jestem w szoku. Większego maniaka nie widziałem jeszcze w historii kina. To co odstawił Heath zasługuje w 100% na Oskara. I tak bardzo żal, że już nie żyje........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 25 Wrzesień 2008 Ale to co zobaczyłem na ekranie sprawiło, że do dziś jestem w szoku. Większego maniaka nie widziałem jeszcze w historii kina. Ano racja Nicholson pasował do tamtego komiksowego Batmana. Ta część była dla niego zbyt realistyczna. Ten Joker był mroczny, zły, chory i... zabawny (SZTUCZKA Z OŁÓWKIEM anyone? )! Ogólnie film stawiał ważniejsze pytania niż przegadany poprzednik (moja osobista refleksja - ile razy można dowiadywać się że Batman to Batman...) - czym jest prawdziwe bohaterstwo i ile potrafi znieść człowiek zanim oszaleje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makus 1 Napisano 25 Wrzesień 2008 Ano racja Nicholson pasował do tamtego komiksowego Batmana. Ta część była dla niego zbyt realistyczna.Ten Joker był mroczny, zły, chory i... zabawny (SZTUCZKA Z OŁÓWKIEM anyone? )! Wole szpital A w szczegolnosci jego zachowanie po wyjsciu z niego :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Noe 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 Jako wielki fan batmana nie mogę doczekać się tej gry ;D. Jest może podana dokładana premiera ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 26 Wrzesień 2008 Jako wielki fan batmana nie mogę doczekać się tej gry ;D. Jest może podana dokładana premiera ? O ile się nie mylę podano wiele mówiącą datę 2009... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breaker 14 Napisano 27 Październik 2008 To będzie napewno coś fajnego, w końcu niema poza Spidermanem który jest do bani gier z super bohaterami. Myśle że Batman Arkham Asylum będzie liderem tego typu gier. Osobiście napewno go nabęde Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rGi 0 Napisano 29 Październik 2008 standardowo porcja sskow jak widac szykuje sie nam baaardzo mroczny batman a dawno juz takiego niebylo :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
covalt 0 Napisano 29 Październik 2008 Haha, czyli jednak jako Jokera dadzą nam Jacka Nicholsona Jakoś to kanciaście na screenach wygląda :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 14 Marzec 2009 Widzieliście trailer? Zaajebisty!!! http://www.videogamer.com/videos/batman_ar...or_trailer.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 2 Napisano 14 Marzec 2009 Grafika jest taka , Psychodeliczno - komiksowo - Karykaturalnie - Prześliczna. Ale wole już kupić gowa III niż to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 14 Marzec 2009 jezeli dobrze pamietam to premiera w kwietniu lub maju. Ja osobiscie biore kolekcjonerską. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 15 Marzec 2009 jesli nic nei spapraja to kupuje na bank :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 15 Marzec 2009 Dla mnie rewelacja! Bardzo lubię komiksy. Kiedy będzie premiera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach