Skocz do zawartości
cwir

Klawiaturka na pada

Rekomendowane odpowiedzi

No ja z chęcią to kupię bo czekam na to, ale kiedy to się pojawi w PL?...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna sprawa. Pod Home na pewno się sprawdzi i nieco pod przeglądarkę. Byle cena nie była zbyt wygórowana bo klawiaturę pod USB można za 30 zł wyrwać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytalem, ze jest tam gdzies miejsce na touch pada, ale nie bardzo kumam o co chodzi, tzn, jak go podlaczyc do tego czegos o ile dobrze pamietam, to bedzie kosztowalo kolo $50. Cholera wie, ile u nas. W ostatnim PSX byla notka o tym urzadzonku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znalazlem jeszce cos takiego na ebayu ale nie oryginal [a href=index.php?showtopic=0]klik[/a]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słaby ten pad. Wygodniej by było gdyby klawisze byłyby na dole tak jak w Xboxie.

PS. Była mowa o cenie. Mówi się, że około 200-249zł. Był nawet news na ps3site.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawe i przydatne kupic trzeba tylko gdzie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem to w gazecie w ostatnim numerze PSX Extreme , też bym chciał to nabyć, ale niestety nie wiem kiedy to wyjdzie w Polsce.

Wie ktoś może??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Widziałem to w gazecie w ostatnim numerze PSX Extreme , też bym chciał to nabyć, ale niestety nie wiem kiedy to wyjdzie w Polsce.

Wie ktoś może??

Na amazonie napisane jest, że klawiatura wyjdzie dopiero 30 listopada, czyli w polsce bedzie w przybliżeniu po 6mc od premiery

Przy okazji pytanie, może ktoś zamawia klawiaturę ze stanów, jakby co to mogę się dołaczyć, w polsce zapewne będzie 2 razy droższa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich jeżeli ktoś jest zainteresowany tymi klawiaturkami to może do mnie napisać na gg 6809169 lub e-mail uren@interia.pl ponieważ ja sprowadzam je i sprzedaję ,także na allegro możecie mnie znaleźć nick mój na allegro to wojtekmarchewka cena tej klawiaturki to 150 zł + koszty przesyłki 10 zł przedpłata na konto lub 20 zł za pobraniem .Tak dla ciekawości to cena w sklepach UK to 25f+ koszty przesyłki a na ebay-u to 38f z wysyłką jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam mam też inne produkty do konsoli PS3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
czytalem, ze jest tam gdzies miejsce na touch pada, ale nie bardzo kumam o co chodzi, tzn, jak go podlaczyc do tego czegos  o ile dobrze pamietam, to bedzie kosztowalo kolo $50. Cholera wie, ile u nas. W ostatnim PSX byla notka o tym urzadzonku.

palcem po guzikach jezdzisz to tak jak w touch padzie w laptopie, oczywiscie chodzi mi o oficjalny playstation

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam wszystkich jeżeli ktoś jest zainteresowany tymi klawiaturkami to może do mnie napisać na gg 6809169 lub e-mail uren@interia.pl ponieważ ja sprowadzam je i sprzedaję ,także na allegro możecie mnie znaleźć nick mój na allegro to wojtekmarchewka cena tej klawiaturki to 150 zł + koszty przesyłki 10 zł przedpłata na konto lub 20 zł za pobraniem .Tak dla ciekawości to cena w sklepach UK to 25f+ koszty przesyłki a na ebay-u to 38f z wysyłką jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam mam też inne produkty do konsoli PS3

Trochę fail.

Na dvd.co.uk jest za 17.95 plus 3 funty za przesyłkę. W sumie wychodzi 96 złotych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na amazon.co.uk 17.99F P&P free :P nie ma to jak polacy chca kapuste na wszystkim kosic :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
na amazon.co.uk 17.99F P&P free :P nie ma to jak polacy chca kapuste na wszystkim kosic :P

Hehe właśnie panie, właśnie.

Btw. Z Amazon Europe nie wysyłają do Polski ;)

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination

Btw.2 Klawiaturka jest już "out of stock" xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja parę dni temu zamówiłem klawirkę i czekam :) Jak dojdzie to może i jakąś reckę dla forumowej gawiedzi skrobnę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie to na Allegro stała za 137zł chyba, ale gość za wysyłkę chciał 28zł i czekać cza by było z 2 tygodnie jak pytałem, to wolę poczekać aż w PL się pokaże i na Allegro puszczą, a na pewno sie skuszę aby se ją kupić ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem je na allegro za 130 z wysyłką ale jakoś teraz nie mogę znaleźć, osobiście czekam na jakąś recenzje na forum co do praktyczności

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamawiajac headseta tez nad nia myslalem ale stwierdzilem ze nawet za 100 zeta troszke szkoda. Skumajcie jak male sa guziczki i nie wydaje mi sie zeby pisanie bylo wygodne i b. szybkie. Aczkolwiek moge sie mylic. Mimo wszystko obstawialbym za kupieniem klawki pod usb za 20 zl i headseta SONY (ten bez watpienia jest funkcjonalny i świetny). Ale jak ktos jest maniakiem gadzetow to i tak to łyknie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz co ja widziałem filmiki gdzie ludzie operowali nią bardzo dobrze, były to jednak prezenctację więc wiadomo, że pod kamerkę można zrobić tak, że dłubanie w nosie jest seksowne :D Co do ceny to obstawiałem, że będzie kosztować więcej, klawiaturę zwykła mam i jednak to nies jest do końca to (szczególnie jeśli chodzi o granie online). Jak już pisałem, liczę na rzetelną opinię jakiegoś forumowicza, który już sprzęcik posiada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój egzemplarz powinien być za ok tydzień - wtorek, środa - tak przynajmniej zapewniał sprzedawca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak coś to napisz jak to działa i czy jest wygodne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok :) będę chyba aż nad wyraz krytyczny co do wielkości przycisków - łapy mam raczej większe niż przeciętny użytkownik forum :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mam duże, chociaż młody jestem jeszcze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie dzisiaj nabyłem keypada i stwierdzam, że jest to fantastyczna sprawa. Po krótce napisze co i jak. Wykonanie pierwszorzędne widać, że robili selekcję chińczykom. Plastik obudowy bardzo przyjemny, klawisze również. Montaż to zatrzask, który zamyka się pod spodem naszego pada. W zatrzasku prześwit na podłączenie kabla usb w celu ładowania pada. Ładowanie keypada niezależne tym samym kablem, ładuje się stosunkowo szybko. Obłsuga... trzeba sie przyzwyczaić ale mogę smiało napisac, że już przyspieszyła moje pisanie wiadomości w stosunku do pada jakieś 300%, reszta pewno kwestią wprawy. Touchpad jest jak najbardziej, kalibracja po włączeni u- oczywiście automatyczna. Działa w sposób, że palcem delikatnie, nie wciskajac klawiszy, przesuwamy kursor we wszytskich kierunkach, touchpad mniej więcej obejmuje całą przestrzeń klawiatury. Klawiaturę można latwo zdemontować, posiada również wyłącznik. Na klawiaturze obok klawiszy tych stosowanych w klasycznych modelach, znajdziemy również klawisz do naszych wiadomości, listy przyjaciół oraz wyłączenie i włączenie touchpada. Testowałem również na przeglądarce i napisze wam, że sprawuje się równie dobrze co przy pisaniu wiadomości. Bez demontażu próbowałem grać w cod5 i zdecydowanie konstrukcja przeszkadzała moim palcom wskazującym, dlatego w trakcie grania musialem ją zdemontowac. Waga tak dobrana, że nie odczuwa się dodatkowego obciążenia.  To tyle... gdyby pojawiły się pytania smiało zadawać napewno odpowiem. PZDR

P.S. Zapłaciłem 86 zł więc polecam przed zakupem dobrze się rozejrzeć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi