Skocz do zawartości
Rafi

Gdzie kupić konsolę i jaki model wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Lepiej, gra na ps1 i im leci na tych konsolach? To już nic nie rozumiem, w jaki sposób to się odpala...

Dobra, nie bawię się w zgadywanie, może ktoś miał z tym styczność :scare:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lepiej, gra na ps1 i im leci na tych konsolach? To już nic nie rozumiem, w jaki sposób to się odpala...

Na każdej PS3 pójdzie gierka (oczywiście oryginalna ;)) z PSX'a...

Ale dlaczego u Ciebie nie trybi nie mam pojęcia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gierka jest oryginalna i sam nie rozumiem o co kaman ... :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

jakie teraz są fajne oferty z konsolami ??

w media expert ps3 slim 120 gb jest za 999 zl, w internecie w gazetce sprawdz czy w twoim miescie tez jest ta promocja (w legnicy jest)

Edytowane przez kakaroto-songo1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie w mieście jest (Świebodzin) :D to za 999zł, ale niestety ja potrzebuję 250GB, więc odpada ;(

Dzisiaj jadę do MM do Zielonej Góry i jak będzie jakaś fajna oferta to kupię (mam nadzieję):rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e kolego jak będziesz to powiedz czy kupiłeś z MM w Zielonej górze i jakie były oferty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

kurde, u mnie tylko promocje na xboxy, a ostatnio jak byłem to wszystkie promocyjne ps3 już wyprzedali;d

Edytowane przez zervis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W 3kropkach podnieśli cenę , pewnie temu że w b-b mm zestawy podrożały :confused:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e kolego jak będziesz to powiedz czy kupiłeś z MM w Zielonej górze i jakie były oferty

hmm... (:confused:)

był taki zestaw:

Konsola Playstation 3 SLIM 250GB + Gra Killzone 2 + Gra inFAMOUS

za 1499zł

a na vobisie kupisz 100zł taniej http://www.vobis.pl/oferta/konsole/ps3/896734_ps3_slim_killzone2_infamous.aspx

i chyba sobie tam kupię :D a był jeszcze zestaw z rathcet i też kosztował 1499zł ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem taki zestaw pod koniec stycznia (23), tylko za 1199zł. w MM w Szczecinie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem taki zestaw pod koniec stycznia (23), tylko za 1199zł. w MM w Szczecinie :)

ooosz w morde ...

pozazdrościć :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Kupiłem parę dni temu ponownie PS3. Tym razem nie 60GB, a 250GB Slim. Za 1099zł z internetu nówka ;]

Edytowane przez Dante

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marka VOBIS jest bardzo długo już na polski rynku, więc spokojnie możesz im zaufać

Podobny zestaw Ps3 250Gb + Ds3 + Infamous + Killzone 2 kupował ostatnio kolega z forum (nick Bagmann) tylko dostał jeszcze do niego gratis film Blu-Ray Hancock - 1399zł w Saturnie Katowice.

P.S. Dzień w którym kupisz wreszcie konsolę będzie chyba jakimś przełomem na forum :wacko: dużo pytasz ... ale to dobrze przynajmniej nie wtopisz w jakąś kiepską ofertę ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

opłaca się kupować tutaj : http://www.vobis.pl/...2_infamous.aspx

i czy to jest wiarygodny sklep itd? i Czy cena jest super?

Ta oferta Vobisa całkiem całkiem... dobra :P

Pewnie zawsze można znaleźć taniej :ninja: (tylko pytanie po co)

P.S. Dzień w którym kupisz wreszcie konsolę będzie chyba jakimś przełomem na forum :wacko: dużo pytasz ... ale to dobrze przynajmniej nie wtopisz w jakąś kiepską ofertę ...

W tym też coś jest :whistling:

Sorki, ja tutaj tylko przejazdem :pardon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marka VOBIS jest bardzo długo już na polski rynku, więc spokojnie możesz im zaufać

Podobny zestaw Ps3 250Gb + Ds3 + Infamous + Killzone 2 kupował ostatnio kolega z forum (nick Bagmann) tylko dostał jeszcze do niego gratis film Blu-Ray Hancock - 1399zł w Saturnie Katowice.

haha :P

Do rzeczy (kolejne pytania, nie obraźcie się :P)

Jeszcze mogę kupić tu : http://allegro.pl/item913972282_playstation_3_250gb_slim_2_pady_pilot_hdmi_wys_24h.html

muszę się szybko zastanowić, bo aukcja skończy się za 23h ...

a więc warto od razu kupić cały ten zestaw, bo wszystko osobno wyszło by 1560zł (nie pomyliłem się?) czy z tymi grami (VOBIS)? i później wszystko dokupić?

Godna uwagi ta oferta z allegro ?

PS. raczej bym wybrał to z allegro.pl, bo i tak chyba więcej czasu spędzę chyba na COD MW2 lub BC2 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha :P

Do rzeczy (kolejne pytania, nie obraźcie się :P)

Jeszcze mogę kupić tu : http://allegro.pl/it...mi_wys_24h.html

muszę się szybko zastanowić, bo aukcja skończy się za 23h ...

a więc warto od razu kupić cały ten zestaw, bo wszystko osobno wyszło by 1560zł (nie pomyliłem się?) czy z tymi grami (VOBIS)? i później wszystko dokupić?

Godna uwagi ta oferta z allegro ?

PS. raczej bym wybrał to z allegro.pl, bo i tak chyba więcej czasu spędzę chyba na COD MW2 lub BC2 :P

A kto tu się obraża? :) Po prostu jesteś widoczny na forum.

Ja bym się bardzo mocno zastanowił nad tą aukcją. Kabli hdmi w domu nigdy dosyć, a drugi pad i pilot to dobra sprawa.

A gierki to wyhaczysz sobie na forum ;)

I jeszcze do domu przywiozą :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kto tu się obraża? :) Po prostu jesteś widoczny na forum.

Ja bym się bardzo mocno zastanowił nad tą aukcją. Kabli hdmi w domu nigdy dosyć, a drugi pad i pilot to dobra sprawa.

A gierki to wyhaczysz sobie na forum ;)

I jeszcze do domu przywiozą :P

myślę, że kupię ten zestaw z allegro :)

i na początek dema takie jak BC2 :D (a czy w polsce da się pobrać demo BC2? czy trzeba się zarejestrować na inne państwo? i czy te aktualizacje na "EU" dotyczą wszystkich państw w europie, a zwłaszcza polskę?)

a później po sprawdzeniu dem kupię jakąś grę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich, 

mam właśnie dylemat bo sprzedaje laptopa za 1600zł którego używałem w sumie tylko do neta, kupuję na allegro lapka do neta za 500zł i zostaje 1100zł na ps3 ;] i tutaj mam do wyboru u mnie w miescie oferte taka jak ta z vobisa albo czystego bez dodatków w sklepie internetowym za 1200zl. Różnica niby 200zł, ale czy jest sens dopłacać tyle za te 2 gry?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich,

mam właśnie dylemat bo sprzedaje laptopa za 1600zł którego używałem w sumie tylko do neta, kupuję na allegro lapka do neta za 500zł i zostaje 1100zł na ps3 ;] i tutaj mam do wyboru u mnie w miescie oferte taka jak ta z vobisa albo czystego bez dodatków w sklepie internetowym za 1200zl. Różnica niby 200zł, ale czy jest sens dopłacać tyle za te 2 gry?

jeśli starczy Ci 120GB to kupuj w Media Expert (nie myl z miedia markt)

za 999zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

No właśnie całe życie byłem PCtowcem ;] nie mam pojęcia czy starczy mi 120GB bo nie wiem czy z tego PSN opłaca się kupować gry/filmy - bo pewnie wtedy się je trzyma na dysku. Co jeszcze w ps3 na dysku się trzyma oprócz np. zdjęć które znów tak dużo nie zajmują. Co do Media Expert to byłem dzisiaj i w jednym był slim 120GB za 1200zl i 250GB+fifa+pilot za 1550 ;] Natomiast w drugim był ps3 taki sam jak w tej promocji w vobisie i w tej samej cenie.

Ale chyba jednak wezmę tego: http://www.yooki.pl/index.php?p2431,konsola-sony-playstation-3-slim-250gb-dualshock-3 bo po zastanowieniu się to przy 2miesięcznym dziecku zbytnio czasu nie będę miał więc dokupię sobie używane Uncharted 2 i chwile mi zejdzie zanim je przejdę.

Edytowane przez kyna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra, zamówiłem.Się okażę czy będę zadowolony ...

No to jak dojdzie dam znać.

No właśnie całe życie byłem PCtowcem ;] nie mam pojęcia czy starczy mi 120GB bo nie wiem czy z tego PSN opłaca się kupować gry/filmy - bo pewnie wtedy się je trzyma na dysku. Co jeszcze w ps3 na dysku się trzyma oprócz np. zdjęć które znów tak dużo nie zajmują. Co do Media Expert to byłem dzisiaj i w jednym był slim 120GB za 1200zl i 250GB+fifa+pilot za 1550 ;] Natomiast w drugim był ps3 taki sam jak w tej promocji w vobisie i w tej samej cenie.

Ale chyba jednak wezmę tego: http://www.yooki.pl/index.php?p2431,konsola-sony-playstation-3-slim-250gb-dualshock-3 bo po zastanowieniu się to przy 2miesięcznym dziecku zbytnio czasu nie będę miał więc dokupię sobie używane Uncharted 2 i chwile mi zejdzie zanim je przejdę.

nie wiem, co to za strona, pierwszy raz słyszę i nic o niej nie wiem. ale cena jak na "gołą" konsolę to jest super :)

a co do dysków to jak chcesz tam wgrywać muzykę, filmy itd. to raczej lepiej, żebyś kupił 250GB, bo 120GB to za mało :)

PS. może te za 999zł wyprzedano, nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja byłem dziś w Media Expert ( Nowy Sącz ) i cena PS3 powaliła mnie z nóg. Slim 250 GB + Fifa + HDMI + pilot - 1760 zł :shok: Z tego wniosek, żeby nigdy nie kupować w tego typu sklepach. Sam w grudniu kupiłem podobny zestaw na allegro w sklepie 4console ( polecam ). Był to PS3 Slim 250 GB + GTA IV + HDMI + Pilot za 1400 zł. To nei był oryginalny zestaw tylko po prostu dokupiłem sobie u tego samego kolesia na innych aukcjach, ale z przesyłkami wyszło równe 1400.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Allegro nigdy za wiele. Nie zawsze jesteśmy pewni na 100%. Widziałem w wiadomościach (2 lata temu i jeszcze pamiętam :P), że jedna osoba miała 30 kont na allegro. Wszystkie zarejestrowane na innym nazwisku, sfałszowane wszystko. Wystawiali samochody i inne duperele, a gdy ktoś kupił od razu usuwali użytkownika. Wiadomo, że w MM i ME jest bezpieczniej ale także drożej. Najlepiej jest iść na miasto, zapoznać się z cenami i wydedukować co najlepiej się opłaca :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Gdy zakupie gre z pss na psx'a moge ja skopiowac i grac normalnie na psp. Ale czy jest opcja aby z psp skopiowac spowrotem gre na ps3? Powiedzmy ze mam ja na plycie cd (orginalna). I mam zrobiony eboot na psp i normalnie dziala. Czy da jakos rade ja skopiowac na ps3? Lub czy jak wsadze plyte do ps3 to bedzie dzialac z plyty? Czy na ps3 chodza gry z psx'a tylko gdy wykupie na pss??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi