mitusm 0 Napisano 25 Grudzień 2016 Upolowałem starego fat 40gb w stanie prawie fabrycznym, pudełko, folie, książki, pad jak nowy. Allegro , 300zł z przesyłką. Wsadziłem zalegający w na półce ssd 120gb + GT6 ze PSN. Konsola na ssd chodzi obłędnie, trasy ładują bardzo szybko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 22 Luty 2017 (edytowane) Da radę gdzieś kupić nową konsole w normalnej cenie? Większość sklepów już nie ma PS3, chciałem sobie pograć w GT6, MotorStorm i kilka innych. Tutaj przykładowa konsola, niby nowa z gwarancją 12 miechów. Edytowane 22 Luty 2017 przez helganin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lapinski.fx 0 Napisano 24 Maj 2017 Da radę gdzieś kupić nową konsole w normalnej cenie? Większość sklepów już nie ma PS3, chciałem sobie pograć w GT6, MotorStorm i kilka innych. Tutaj przykładowa konsola, niby nowa z gwarancją 12 miechów. A Sony nie sprzedaje? Wysłane z mojego ASUS_X008D przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 4 Czerwiec 2017 O 24.05.2017 o 18:26, lapinski.fx napisał: A Sony nie sprzedaje? Wysłane z mojego ASUS_X008D przy użyciu Tapatalka A Sony zaprzestało już produkcji PS3 oooo Jedyne co to tyle, co łowić w sklepach które jeszcze mają gdzieś na magazynie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quzakbiel 0 Napisano 11 Lipiec 2017 Mieszkasz w Bydgoszczy Gdańsku Warszawie ? Sprawdź czy w twoim mieście jest sklep gry sky mają PS3 PS4 gry na PS3 PS4 skup gier sprzedaż wymiana np gra ci się nie podoba to idziesz wymieniasz a Sony już nie. Sprzedaje Wysłane z mojego HUAWEI G6-L11 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach