ONE 698 Napisano 19 Październik 2008 Szukacie sparing partnera? Podawajcie swoje ID. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 19 Październik 2008 psn id: qgar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ajwer 0 Napisano 19 Październik 2008 Ajwer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goozala 0 Napisano 19 Październik 2008 goozala69 dzis ok. 21 bede na niemieckich serwerach, loby w zależności odilosci ludzi ale jak cos to 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 19 Październik 2008 moze jakas liga podworkowa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dimson 0 Napisano 19 Październik 2008 Też się chętnie piszę ale dopiero jutro mam zamiar nabyć swoją kopię, więc jak będzie miejsce to zaklepuję jedno dla siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Październik 2008 ja sie pisze ;p w grze 'daur' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bumik 0 Napisano 19 Październik 2008 bumik , od czasu do czasu siedze, jak zone wypuszcze na zakupy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaArCiO 0 Napisano 20 Październik 2008 witam Panowie jak tam rozgrywki online?ja wczor caly dzien katowalem pesa:Dna jakich serw/lobby grywacie?moze uzgodnijmy ze wieczorami gdzie na jednym serw np o 21 sie umawiamy i juz?najl ten gdzie jest malo choloty bo jest stabilniejsza gra!moze serwer ANY i jakeis lobby stamtad?wogole to moze zrobilibysmy liste graczy z psnID zeby sie znalezc w grze co?moj psnID:DaArCiO w grze rownie to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaArCiO 0 Napisano 20 Październik 2008 ok od tego postu bede zbieral uzytkownikow do gry online w pesie piszcie swoje psnID lub nicki w grze na moje PW albo tutaj a ja postaram sie zebrac wszystkich ok? DaArCiO qgar Ajwer goozala69-Argentina daur bumik cwir-Ac Milan mario_19823_PL-Inter Mediolan gawrol palomino21 alle_p lansalot-Fc Barcelona malyr maciek.g FauPeR-Manchester United Dimson_23 ShoxPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 20 Październik 2008 mnie smialo dopisujcie: cwir gram Milanem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario_19823 0 Napisano 20 Październik 2008 ok od tego postu bede zbieral uzytkownikow do gry online w pesie piszcie swoje psnID lub nicki w grze na moje PW albo tutaj a ja postaram sie zebrac wszystkich ok?DaArCiO qgar Ajwer goozala69 daur bumik to i ja się dopiszę - PSNId: mario_19823_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gawrol 0 Napisano 20 Październik 2008 Ja tez chetnie z wami pogram, tylko czekam na swoja plytke. Jutro powinna byc. Pozdrawiam Tomek PSNid: gawrol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz21 0 Napisano 20 Październik 2008 chetny na sparing psn id: palomino21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alle 1 Napisano 20 Październik 2008 ja rowniez chetny do grania alle_p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lansalot 0 Napisano 20 Październik 2008 lansalot - barca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaArCiO 0 Napisano 20 Październik 2008 Panowie co byscie powiedzieli zeby grac na serw ANY i jakies lobby bysmy sie umowli by sie nie szukac co?ktory nr lobby czekam na propozycje a zarazem robimy ustawke na wieczorne granie co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 20 Październik 2008 Barca, Milan, bardziej pedalskich druzyn juz nie ma w PESie? :| Ja nie wiem jaka tu frajda grac takimi przekoksanymi druzynami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyr 14 Napisano 20 Październik 2008 sam proponowalem lige i zostalem pominiety dopiszcie: malyr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macek.g 0 Napisano 20 Październik 2008 Mozna dopisac macek.g Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaArCiO 0 Napisano 20 Październik 2008 jest juz nas 14!a wiec jak z tym serw i lobby panowie no umowmy sie na wieczorek...a co do tej ligi to ja jestem za tylko kto to zrobi i bedzie prowadzil?bo ja nie potrafie tworzyc stronek:D:D:Dponawiam pyt co z tym serw i lobby?????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lansalot 0 Napisano 20 Październik 2008 powiem ci szczerze ze sam wole grac slabszymi ekipami. ale majac swiadomosc ze na pewno ktos wezmie chelsea man utd inter real itd to jednak wole nie grac przeciwko nim celtikiem czy psg i na poczatku sobie zaklepac dobra ekipe ktora bardzo lubie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lansalot 0 Napisano 20 Październik 2008 co do ligi to ja dzisiaj albo jutro pogadam z arabem i odpale od nowa lige pesa ps3site. mam skrypt przygotowany pod lige i wszynio ladnie ogarniete Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaArCiO 0 Napisano 20 Październik 2008 no to w deche!ja biore manu jak cos a jesli nie to sie pomysli nad innymi lamerami;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FauPeR 2 Napisano 20 Październik 2008 ID: FauPeR dopiszczie do listy- man utd juz zaklepalem w dniu premiery w temacie pes 09 ;] tak woli przypomnienia jakby co ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach