picasso696 0 Napisano 20 Marzec 2009 Mam pomysł, żeby zorganizować ligę forum w PES'a 2009. Chętni niech się zgłaszają i podają swoje gg i PSN ID. Wyglądałoby by to tak: uczestników dzielimy na 4 grupy i w każdej grupie będą rozgrywki o mistrza grupy, puchar grupy i po zakończeniu "sezonu" 3 pierwsze miejsca będą walczyć ze sobą w lidze mistrzów. Mecze odbywałyby się wyłącznie w weekendy. Co o tym sądzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bangla84PL 0 Napisano 23 Marzec 2009 ktos chetny na gre? moj PSN ID : Bangla84PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba West Side 0 Napisano 24 Marzec 2009 stałem sie szcześliwym posiadaczem PES 2009 i z checią z kims pykne jakis mecz. moj nick : sebaws. :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hex666 0 Napisano 14 Kwiecień 2009 Witam z przyjemnoscia pogram: devian666 PozdraV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
urbi27 0 Napisano 18 Kwiecień 2009 Czesc moze zagramy id:urbi27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasjan 1 Napisano 6 Maj 2009 (edytowane) Z chęcią zagram sparing moje id psn: Kasjan_kg a w grze KasjaN Edytowane 14 Czerwiec 2009 przez Kasjan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kierensky 0 Napisano 16 Maj 2009 jestem chętny na gre online,zapraszam mój ID kierensky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anubis83 0 Napisano 19 Maj 2009 anubisek zaprasza na mecz:) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kapec1221 0 Napisano 23 Maj 2009 Moje id : kapec12 Zapraszajcie i zaczynamy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strike5 1 Napisano 31 Maj 2009 ktos z Uk , szukam kompana do grania pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lelum1 0 Napisano 17 Czerwiec 2009 moje ID: lelum:thumbsup: '/>:thumbsup: ' width='500' height='120' type='application/x-shockwave-flash'> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz2284 0 Napisano 20 Czerwiec 2009 iukasz2284 - zapraszac do gry w pes-a :P a co do ligi to moglibysmy cos takiego zrobic - tylko z forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 13 Lipiec 2009 (edytowane) Nieaktualne, gra sprzedana. Edytowane 25 Październik 2009 przez adasiulko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noobtakub 1 Napisano 30 Lipiec 2009 PSN ID: Noobtakub Chętny do rozgrywek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamka88 0 Napisano 20 Sierpień 2009 Niech mi ktoś wytłumaczy jak zarejestrowac swojego pes2009 na online ? Niby na stronie konami no dobra ale skad wezme konami id ? z cyferkami ? w 2008 jest na tyle książeczki a w 2009 ? wie ktoś o co hallo i mógłby mi to porzadnie wytłumaczyc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 20 Sierpień 2009 Niech mi ktoś wytłumaczy jak zarejestrowac swojego pes2009 na online ? Niby na stronie konami no dobra ale skad wezme konami id ? z cyferkami ? w 2008 jest na tyle książeczki a w 2009 ? wie ktoś o co hallo i mógłby mi to porzadnie wytłumaczyc ? sam sobie wymyslasz konami id i haslo do niego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamka88 0 Napisano 23 Sierpień 2009 (edytowane) Game ID : szamka1910 Godz w których gram dojść często ... :) angielskie serwery . Jak coś gg podane w profilu . Edytowane 23 Sierpień 2009 przez szamka88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eLKey 2 Napisano 29 Październik 2009 Zapraszam do gry, id: lech81pol Zapraszam do gry, id w pes'a: lech81pol PSid: lech81 (nie wiem które potrzebne do gry w pes'a) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 3 Grudzień 2009 Ja powiem tylko jedno- P******E granie w PES'a w sieci. Siedzę i rzucam k*****i tylko. Przebywam obecnie w Irlandii i gram głównie na brytyjskim i francuskim serwerze, ale to co się dzieję to jest istny koszmar. Jak mogą być lagi przy szybkości internetu 10 Kb/s??? Do c***a pana, mój kolega mieszka w Anglii i oby dwaj mamy taką szybkość neta, ale nie idzie grać. Jak k***a mać Konami może lecieć tak sobie w c***a z nami??? Do tego jeszcze zarówno mi jak i jemu pali się zielone światełko, jaja ktoś sobie robi. I proszę bez komentarzy, że może masz źle skonfigurowane połączenie, bo na innych grach w sieci gra się z przyjemnością, bez j*****h lagów. Na koniec- P******E PES'a i przesiadam się na Fifę. U wszystkich moich znjomych Fifa śmiga w sieci aż miło. ŻEGNAJ Z****A gro Konami, przez tryb sieciowy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d4imos 1 Napisano 8 Grudzień 2009 może trochę pokory ? Ja gram bardzo często online i nie mam żadnych problemów, mam łącze 1 mbit i nic się nie tnie. Owszem czasem wiadomo zdaży się jakiś lag, ale sporadycznie, więc może wina leży po stronie Twojego łącza ? Przy okazji zapraszam do wspólnej gry. Game ID -> damiano_pl może zorganizujemy jakiś meczyk 2 vs 2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colderpl 0 Napisano 10 Grudzień 2009 Piszę się na meczyk :) Z chęcią 2 vs 2 (mam partnera - nie mylić z homo), ale nie pogardzę 1 vs 1. ID: colderpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d4imos 1 Napisano 11 Grudzień 2009 bedziesz ok 22 - 23 ? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jashel 0 Napisano 12 Grudzień 2009 hej w jakim lobby gracie zazwyczaj? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
theman 0 Napisano 13 Grudzień 2009 (edytowane) chętnie pogram razem z Wami łobuzami. Edytowane 15 Grudzień 2009 przez theman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d4imos 1 Napisano 13 Grudzień 2009 hej w jakim lobby gracie zazwyczaj? przewazne, serwer angielski i pierwszy pokoj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach