Skocz do zawartości
BrianPL

Co was skłoniło do kupna PS3

Rekomendowane odpowiedzi

Fayabusa napisał:
Po genialnym Metal Gear Solid 3 wiedzialem, ze musze miec PS3, zeby zagrac w MGS4.

Kupilem konsole i czekalem na "moja" gre...

w miedzyczasie japonczycy zapomnieli jak sie pisze gry...

przeszedlem raz, gra do dupy... konsola zostala (do grania w CoD4).

A co Ty masz do MGS4?... bo nieco mnie zdziwiłeś...

aaa... no tak, zapomniałem!!... ogólnie Tobie to wszystko nie pasuje, więc co się można spodziewać hahaha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Hades26 napisał:
A co Ty masz do MGS4?... bo nieco mnie zdziwiłeś...

aaa... no tak, zapomniałem!!... ogólnie Tobie to wszystko nie pasuje, więc co się można spodziewać hahaha

Odbij...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mhy

Łaziłem po centrum, bo musiałem klucz dorobić do mieszkanie i tak całkiem przypadkiem wbiłem do sklepu z elektroniką. Gość nie chcial mnie wypuścić i tak zbijał z ceny w centrum Sharp, że dosłownie wyjechałem z wielkim pudłem. Rozpakowałem, a na drugi dzień poleciałem po PS3 do sklepu Grafika w Resistance na 52'' 1.5m od tv na temte czasy, zbierałem szczene z podłogi. Później dokupiłem Wii, które w moim odczuciu jest średnio udanym zakupem. Na koniec w dniu premiery poleciałem po x360 Elite. A wcześniej przed tym wszystkim zagrywałem się na PC, a poza domem na PSP. Miałem taki jakiś cel, kupić wszystkie konsole w dowolnej kolejności, na koniec dokupiłem DS i tak jakoś wyszło Nie kupiłem dla konkretnych tytułów, ale kupiłem ogólnie, żeby było na czym grać. Kompa nie chciało mi się modernizować co pół roku, jednak co do tego również już zmieniłem zdanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie do kupna sklonilo kilka rzeczy. Znam polityke sony i wiem ze lubia byc innowacyjni w tym co robia. PS1 i PS2 to najlepsze konsole jakie sie pojawily. Najlepsze gry i funkcjonalnosc. 10cio letnia polityka sprawia ze nie trzeba sprzetu zmieniac co pare lat albo wczesniej. Zawsze wprowadzaja nowe formaty zapisu danych. Kiedys CD, puzniej dvd a teraz blu-ray. Malo tego. Stworzyli Cell processor (nie sami) i dosc ciekawa architektore graficzna RSX. Niestety zanim wyjda prawdziwe masakratory musimy poczekac z 2-3 lata na konkretne gierki. Chyba ze God of war 3 pozamiata na calej lini

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komputery drogie są i trzeb aje modernizować, Xbox jest troche przestarzały a Plej ma bluraya i mase innych bajerów no i ma zajebistego pada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Maras napisał:
Mnie do kupna sklonilo kilka rzeczy. Znam polityke sony i wiem ze lubia byc innowacyjni w tym co robia. PS1 i PS2 to najlepsze konsole jakie sie pojawily. Najlepsze gry i funkcjonalnosc. 10cio letnia polityka sprawia ze nie trzeba sprzetu zmieniac co pare lat albo wczesniej. Zawsze wprowadzaja nowe formaty zapisu danych. Kiedys CD, puzniej dvd a teraz blu-ray. Malo tego. Stworzyli Cell processor (nie sami) i dosc ciekawa architektore graficzna RSX. Niestety zanim wyjda prawdziwe masakratory musimy poczekac z 2-3 lata na konkretne gierki. Chyba ze God of war 3 pozamiata na calej lini

Ciekawy temat, czekałem jak wątek się rozwinie i się doczekałem, bierny nie pozostanę...

1. Polityka 10 letnia to mit, slogan reklamowy Sony! To co oferuję w grach PS3 jak starczy na 5 lat to będzie sukces... Pragnę przypomnieć, że rozwój technologiczny nie jest proporcjonalny do tego co było kilka lat temu. Jest jeszcze szybciej i jeszcze lepiej. Wyobrażasz sobie PS3 w 2016 roku? ja oczywiście, ale w muzeum Kolego, to co oferuje PC względem PS3 to już dla konsoli jest za dużo dzisiaj do obliczenia. Za 3 lata komputer z możliwościami PS3 będzie kosztował max 1000zł. Za 3 lata gry na PC będą miały taki poziom graficzny, że siłą rzeczy aby konsole znów im dorównały, będą musiały wyjść na rynek nowe. 2010 to rok w którym najpóźniej pojawi się nowy xbox, a więc znów nóż na gardle Sony i nowa konsola w najpóźniej rok po premierze od Microsoftu. 2016 rok jaki masz na myśli, to będzie rok kiedy następca obecnej konsoli PS3, niech będzie to PS4 będzie dożywał starości, a PS5 nie będzie już w snach inżynierów, a zaawansowanej produkcji. Aż nie chce mi się wierzyć, że są tacy, którzy nabrali się na 10 lat PS3 na rynku. Ona może być owszem na rynku za 10 lat, ale tak jak dzisiaj, istnieć jak PS2 obok PS3. Żywotność PS3 od daty premiery do premiery następnej generacji, to będzie najwyżej 5 lat. Dalsze wydawanie gier, kiedy na rynku będzie już nowa generacja oraz wsparcie techniczne, to jest właśnie ta 10 letnia "żywotność" o której mówiło Sony. PS2 ma dokładnie 8 lat, ale tej konsoli przy dobrych zmysłach nikt nie kupuje od ponad 1.5 roku, więc mówiąc krótko jej faktyczną żywotność można określić na 6.5 roku, PS3 jak już napisałem pociągnie max 5, może uda się 6, lecz w to wątpię.

2. O Blu-ray za 10 lat nikt już nie będzie pamiętał, format ten nigdy nie był krokiem milowym i nigdy nie będzie.

3. Żadne Sony nie stworzyło Cella, procesor ten to przede wszystkim projekt IBM przy pomocy Sony i Toshiby.

robak123 napisał:
Komputery drogie są i trzeb aje modernizować, Xbox jest troche przestarzały a Plej ma bluraya i mase innych bajerów no i ma zajebistego pada.

Przykro mi, ale większej bzdury nie słyszałem... Komputery obecnie są tanie jak woda mineralna w sklepie. Mało tego, PC który zjada wydajnością PS3 kosztuje max 2k, a jego upgrade raz w roku to koszt 3 gier na PS3. Wiem, wiem... niektórzy żyją przeszłością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  D4Ru73K napisał:
Ciekawy temat, czekałem jak wątek się rozwinie i się doczekałem, bierny nie pozostanę...

1. Polityka 10 letnia to mit, slogan reklamowy Sony! To co oferuję w grach PS3 jak starczy na 5 lat to będzie sukces... Pragnę przypomnieć, że rozwój technologiczny nie jest proporcjonalny do tego co było kilka lat temu. Jest jeszcze szybciej i jeszcze lepiej. Wyobrażasz sobie PS3 w 2016 roku? ja oczywiście, ale w muzeum Kolego, to co oferuje PC względem PS3 to już dla konsoli jest za dużo dzisiaj do obliczenia. Za 3 lata komputer z możliwościami PS3 będzie kosztował max 1000zł. Za 3 lata gry na PC będą miały taki poziom graficzny, że siłą rzeczy aby konsole znów im dorównały, będą musiały wyjść na rynek nowe. 2010 to rok w którym najpóźniej pojawi się nowy xbox, a więc znów nóż na gardle Sony i nowa konsola w najpóźniej rok po premierze od Microsoftu. 2016 rok jaki masz na myśli, to będzie rok kiedy następca obecnej konsoli PS3, niech będzie to PS4 będzie dożywał starości, a PS5 nie będzie już w snach inżynierów, a zaawansowanej produkcji. Aż nie chce mi się wierzyć, że są tacy, którzy nabrali się na 10 lat PS3 na rynku. Ona może być owszem na rynku za 10 lat, ale tak jak dzisiaj, istnieć jak PS2 obok PS3. Żywotność PS3 od daty premiery do premiery następnej generacji, to będzie najwyżej 5 lat. Dalsze wydawanie gier, kiedy na rynku będzie już nowa generacja oraz wsparcie techniczne, to jest właśnie ta 10 letnia "żywotność" o której mówiło Sony. PS2 ma dokładnie 8 lat, ale tej konsoli przy dobrych zmysłach nikt nie kupuje od ponad 1.5 roku, więc mówiąc krótko jej faktyczną żywotność można określić na 6.5 roku, PS3 jak już napisałem pociągnie max 5, może uda się 6, lecz w to wątpię.

2. O Blu-ray za 10 lat nikt już nie będzie pamiętał, format ten nigdy nie był krokiem milowym i nigdy nie będzie.

3. Żadne Sony nie stworzyło Cella, procesor ten to przede wszystkim projekt IBM przy pomocy Sony i Toshiby.

Przykro mi, ale większej bzdury nie słyszałem... Komputery obecnie są tanie jak woda mineralna w sklepie. Mało tego, PC który zjada wydajnością PS3 kosztuje max 2k, a jego upgrade raz w roku to koszt 3 gier na PS3. Wiem, wiem... niektórzy żyją przeszłością.

Tak czytam i czytam i wlasnym oczom nie wieze... Mamy jasnowidza na forum.

btw.

Pytanie bylo "Co sklonilo was do kupna konsoli" a nie "Przyszlosc Ps3"

Pozdrawiam

Ps.

Mam pytanie, jestes uzytkownikiem jakiegos forum dotyczacego Xboxa ? Jezeli tak to prosilbym o linka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fakt, że miałem PSX, PS2, które sprzedałem, a bez PlayStation pod strzechą to jakoś nie przystoi No i dla masy gier, które na PC mi nie pójdą, albo wogóle się nie pojawią...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tematu o PS3 robi się porównywanie PS3 vs PC...

DarudeK, proszę.... nie kończ kolejnego tematu!

To nie powinno mieć miejsca! Porównywanie PC i konsoli są zbędne, w PC masz większą moc za większą kasę, ale co nie zmienia faktu że przy PS3 lepiej się bawi większość osób niż przed monitorem PC! Dla mnie PC to sprzęt do pracy! PS3 to zabawka do zabawy!

Umiem rozróżnić dwa sprzęty!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MrX - przeczytaj pierwsze zdanie, a potem ochłoń i przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem mój tekst. Konto na xboxonline.pl mam owszem założone kilka dni temu, tornada jeszcze tam nie zrobiłem... Polityka 10 letnia Sony to nie moje wróżenie, a realne myślenie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
  Cytat
PS2 ma dokładnie 8 lat, ale tej konsoli przy dobrych zmysłach nikt nie kupuje od ponad 1.5 roku, więc mówiąc krótko jej faktyczną żywotność można określić na 6.5 roku, PS3 jak już napisałem pociągnie max 5, może uda się 6, lecz w to wątpię.

Uwazasz ludzi za debili, bo sobie kupili ps3 w ciągu ostatnich 1,5 roku ? Gratuluje inteligencji....

Cytat
O Blu-ray za 10 lat nikt już nie będzie pamiętał, format ten nigdy nie był krokiem milowym i nigdy nie będzie.

Tak, coś się zaczyna i coś się kończy. Po raz kolejny gratuluje inteligencji....

I MrX dobrze zwrócił uwagę... Pytanie bylo "Co sklonilo was do kupna konsoli" a nie "Przyszlosc Ps3", więc po raz kolejny zabłysłeś inteligencją, no już spamić nie będę i nie zamierzam.

Do kupna Ps3 skłoniło mnie Ps2 i Ps1. Za te dwie konsole mam sentyment do tej firmy i na razie się na nich nie zawiodłem. Mhh, Jakieś konkretne gry w tej kwestii nie miały za wiele do gadania, bo grać mogę sobie na PC, albo na tańszym Xbox, ale jak już miałbym pisac jaka stała za PS3, to nie coś nowego, zaś starego jeszcze z PS1 Final Fantasy VII, mam nadzieję na jakiś sequel.

No się troszkę jeszcze zastanawiałem nad zakupem tej konsoli, a nie X-Box'a. ale pomyślałem... PS3 to sprzęt przyszłościowy. Kupiłem.. i miałem racje Miło mnie zaskoczyło, że ps3 ma coś takiego jak odtwarzacz Blue- Ray( wszak nawet nie zwróciłem na to uwagi przed zakupem ), który pewno będzie mi służył jeszcze przez długi czas. ... No dobra jeszcze dużą role odgrywały tutaj Pady . 6axis i DS zdecydowanie bardziej mi lezały w dloniach i się podobały, niż jakieś pady z xboxa które wyglądają jak z jakiegoś pudełka z zabawkami lego.

No dobra ... zaporo czasu przed zakupem grałem u kolesia w Heavenly Sword i się w grze zakochałem, więc można powiedzieć, że konsole kupiłem także dla HS'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Freddy napisał:
Uwazasz ludzi za debili, bo sobie kupili ps3 w ciągu ostatnich 1,5 roku ? Gratuluje inteligencji....

Czytanie ze zrozumieniem się kłania kolego PS2 jest aktualnie na rynku 8 lat i miałem na myśli, że gdy 1.5 roku temu wyszła PS3 ludzie przerzucili się na nowy system, czyli prosta matematyka 8 lat - 1.5 od marca 2006 wychodzi 6.5 roku = realna żywotność PS2 na rynku, pomijając wsparcie techniczne i niektóre gry, które wciąż wychodzą na starą konsolę. Gdzie wyzywam ludzi którzy kupili PS3 po premierze? sam ją wtedy kupiłem...

i na koniec... pisze się Blu-ray.

Hades26 - ja nawet nie chciałem zaczynać tego tematu... po prostu padło stwierdzenie, że PS3 starczy na 10 lat, co jest kompletną bzdura Sam zresztą wiesz, że mam ognistą krew i padło kilka stwierdzeń do których mogłem się doczepić, ale grzecznie tylko obserwowałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mój wspaniały koleszka ciągle chce się wywyższyć w każdym temacie : D jak ja go lubię i pisz sobie kolego co chcesz bo widzę że jesteś Ą Ę : D

A co do tematu nabyłem ps3 ponieważ mój piecyk zaczął kucać i nie miałem frajdy z grania na średnich detalach, kolejny powód że w ps3 jest napęd blu ray oglądanie filmów w tym formacie to po prostu bajka, no i w końcu to sony i ps3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

A moja przygoda z Ps3 była taka: Któregoś pięknego poranka wstając z łużka, postanowiłem zrobić sobie herbaty... Dobra - do konkretów. Wracając któregos razu gdańska pociagiem chciałem cos kupić do czytania - padło na piękną okładkę z Lairem a co za tym idzie.... Psx Extreme - otwieram a tam jakie gry! Nie byłem wtedy kumaty w grach i widząc na ps3 takie tytuły jak Uncharted, Eye of Judgment, Lair ( którego do tej pory nie mam :/), Ratchet i Clank, Heavenly Sword ( Platynówke nie długo kupię) czy Mgs ( też nie mam jeszcze :/) a także multiplatformowe jak Burnout Paradise ( Podk oniec roku) nie mogłem powstrzymać się z zachwytu - Patrzyłem na obrazki, czytałem kilka razy zapowiedzi.... Nie mogłem nie mieć tej konsoli! Chwile potem pomyślałem hmmm A moze jest na to Jakis Final albo Tekken - to były wystarczającedwa powody. Wszystko podsyciła wizyta w Show tracku. Kupiłem Konsolę i jestem szczęśliwy. Jeszcze tylko ogarne wściekłość po Tekkenie i Finalu i kupie fajnych kilka gier ( Resistence 2, Motorsotorm: Pacific Rift, LittleBigPlanet) i nadrobie zaległosci i będę naprawde happy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

D4Ru73K ale poco robisz oftop w tym temacie ;/ załóż se w HaydParku - Przyszłość ps3 i już.

A i na razie nie wiadomo na ile starczy ps3 bo gry na które są wydawane używają 45% lub 50% jego procesora.

Tak więc na ten czas nie wyciśnięto z niego ostatnich soków, nawet ffversus13 nie wyciśnie.

Ja podobnie jak kolega. Widziałem ciężarówkę z napisem SONY! pomyślałem sobie ''a wejdę''a tu Resistance, nawet nie wiedziałem co to jest. ale i tak po 3 miesiącach miałem w łapie Xbox'a a po pół roku ps3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  D4Ru73K napisał:
Polityka 10 letnia Sony to nie moje wróżenie, a realne myślenie...

Tak tak ale chodzilo mi o to ze gry ciagle beda wychodzily na te platforme anie ze grafika czy cos tam. Wiadomo ze sprzet sie stazeje i takie tam ale mimo wszystko przez ten caly czas jest wspierany grami nie tylko od sony. Mialem ps1 i ps2 i wiadomo ze jak jedna platforma juz nie daje rady to trzeba zrobic nowa. Ja nie przywyklem do zmieniania sprzetu co 2-3 lata. Jak by tak bylo to bym sral na konsole i ladowal w kompa co pol roku. Wole sprzet co wystarczy mi na dluzej bez wkladania kasy do hardware'u. Jedyne co mnie kosztuje to gry ale to juz inny temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Darudek, postaraj sie czasem zachowac zimna krew. To jest wolny temat, nie poruszamy tutaj spraw technicznych ziwazanych z PC czy PS3.

Starasz sie byc Ą i Ę ale ci najzwyczajniej w zyciu nie wychodzi. Takie zachowanie wiaze sie z trybem zycia. Nie wiem jak jest naprawde ale wnioskuje ze poza siedzeniem na forum, graniem na PC czy konsoli, zadnego innego celu w zyciu nie masz. Moze najwyzsza pora zaczac uprawiac jakis sport, to naprawde pomaga i zmienia nastawienie do swiata.

PS.Zadnej wichury, jak to ujales, na forum czy to PS3 czy XBOX`a nie zrobisz bo sa lepsi od ciebie.

Fajnie za mamy jasnowidza na forum, tylko szkoda ze to nie sredniowiecze, bo teraz to byl bys slawny.

Peace

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy temat wiec moze i ja dorzuce swoje 3 grosze xD

OPENING

A mianowicie kupno ps3 zalezalo w moim przypadku od nadmiaru kasy...

Chapter 1 :

Kiedys dawno dawno temu za wielkimi wodami w kraju gdzie zyje sobie krol i dobrze wynagradza swoich poddanych pieknymi bankonotami o nazwie "korona" błakajac sie po budowie z "nudow" xD myslalem co zrobie jak zarobie oczywiscie pierwsza mysl to jakis tam samochod no ok , potem a moze nowy komp , ee moze jednak nie i tak na pewnej pieknej stronie aukcyjnej przegladalem co tu ciekawego mamy spogladalem na PS3 i oniemialem z zachwytu cudo techniki wyglad czarnulki jak wisienka na torcie xD Tak wiec kolejny rozdzial wszystko wyjawi

Chapter 2

Na cos trzeba bylo wydac te ciezko zarobione pieniadze wiec wybor padl na PS3 chociaz myslalem nad Xbox360 bo kasa sie skonczy i nie bede mial za co gier kupic no ale jednak tzw "nutka sentymentalnosci" przewazyla w mojej opinii do produktu z logo PlayStation. Posiadalem dawno temu PSX , na PS2 grywalem u qmpla o wiele czesciej jednak ciskalem na PC. He teraz moge sie nazwac konsolowcem i jestem dumny z tego xD Zaden PeCet nie daje takiej satysfakcji z grania jak konsolka tak jest przynajmniej w moim odczuciu i nie kazdy sie musi z tym zgadzac xd Najwieksza motywacja do kupna PS3 byla takze pewna gra a mianowicie jak w moim Avatarku moj kochany Dragon Ball ! jako wielki fan tych bijatyk nie moglem nie zagrac w Burst Limit Jako ze jestem posiadaczem konsolki od miesiaca mam nadzieje ze jeszcze nie raz mnie przydusi do fotela na dlugie godziny xD

The End

- heh co za piekna chwila az sie lezka w oku kreci jak po przejsciu dobrej gry !! szkoda ze juz koniec !! xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu kupiłem PS3 zamiast shitboxa360? No cóż o tym mógłbym napisać prace magisterską, ale że nie mam zbytnio czasu powiem wprost: NIE KUPUJ KOTA W WORKU i nie bierz XBOXA. Wg. mnie PS3 to przyszlościowa maszyna ma lepsze exclusive'y oraz Blu-ray, tak wiem zaraz wpadnie jakies fanboy kloca i zacznie wymyslac ze BR jest wolniejszy od DVD i ze BR ktory jest w Pleju jest tym z nizszej polki, ale to jest po prostu fałszowanie faktów. Nie ma BR z nizszej i wyzeszj połki. Dalej: Od zawsze wolałem SONY M$ nienawidze juz wystarczy ze uzywam ich badziewnego Windowsa. To by było na tyle nie chce mi sie juz jezdzic bo klocu bo fanboye beda miec kompleksy ;p. Aha i wyprzedzając przebieg sytuacji. DARUDEK BLAGAM CIE GDY PRZECZYTASZ TEN POST - NIE PONIZAJ SIE I NIE PISZ TYCH SWOICH FALSZYCHWYCH WYPOCIN PORAZ SETNY. DZIEKUJE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  D4Ru73K napisał:
 PS2 ma dokładnie 8 lat, ale tej konsoli przy dobrych zmysłach nikt nie kupuje od ponad 1.5 roku, więc mówiąc krótko jej faktyczną żywotność można określić na 6.5 roku, PS3 jak już napisałem pociągnie max 5, może uda się 6, lecz w to wątpię.

Sorry ze pisze post pod postem, ale wiekszej głupoty w calym swoim zyciu nie slyszałem. Dzieciaku popatrz sobie na tabele sprzedaży konsol nie wiem czy wiesz, ale sprzedaż PS2 utrzymuje sie na poziomie twojego śmiesznego Xboxa więc to już daje troche do myślenia. A o BR nie bede pisał szkoda mi na ciebie czasu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siedzę sobie grzecznie, piję kawę, przeglądam forum. Pełen relax, z nikim się nie kłócę, aż wpada małolat i ewidentnie jazdy w moim kierunku. Pytam się po co ten człowiek zaczyna znowu ze mną dyskusję? Temat mógłby się ciągnąć dalej na luzaka, no ale będzie chyba inaczej...

Miszczu14 napisał:
Czemu kupiłem PS3 zamiast shitboxa360?

Niech zgadnę, mamusia pieniążków nie dała, nie ma 18 latek i nie można jeszcze pracować?

Miszczu14 napisał:
[...] No cóż o tym mógłbym napisać prace magisterską [...]

Wiesz chociaż co to jest, czy tak rzuciłeś sloganem?

Miszczu14 napisał:
[...] NIE KUPUJ KOTA W WORKU i nie bierz XBOXA [...]

x360 jest rozebrany na elementy pierwsze, można opisać każdą śrubkę, więc o czym bełkoczesz?

Miszczu14 napisał:
[...] tak wiem zaraz wpadnie jakies fanboy kloca i zacznie wymyslac ze BR jest wolniejszy od DVD i ze BR ktory jest w Pleju jest tym z nizszej polki, ale to jest po prostu fałszowanie faktów [...]

Jakie fałszowanie faktów? Napęd Blu-ray jest wolniejszy od napędu DVD - to jest fakt! Porównując napęd w PS3 który ma już 2 lata do tych co są teraz na rynku, oczywiście, że ten w konsoli jest starszej generacji, ma inne prędkości odczytu płyt DVD lub CD oraz inny czas dostępu do danych.

Miszczu14 napisał:
Od zawsze wolałem SONY M$ nienawidze juz wystarczy ze uzywam ich badziewnego Windowsa

Dlaczego nie zmienisz systemu w komputerze? Niech zgadnę, nie potrafisz hahaha

Miszczu14 napisał:
DARUDEK BLAGAM CIE GDY PRZECZYTASZ TEN POST - NIE PONIZAJ SIE I NIE PISZ TYCH SWOICH FALSZYCHWYCH WYPOCIN PORAZ SETNY. DZIEKUJE

To się zamknij i nie pisz do mnie, miałem zamiar olać Twój post, ale wyskoczyłeś do mnie, więc bierny nie będę...

Miszczu14 napisał:
Sorry ze pisze post pod postem, ale wiekszej głupoty w calym swoim zyciu nie slyszałem. Dzieciaku popatrz sobie na tabele sprzedaży konsol nie wiem czy wiesz, ale sprzedaż PS2 utrzymuje sie na poziomie twojego śmiesznego Xboxa więc to już daje troche do myślenia. A o BR nie bede pisał szkoda mi na ciebie czasu...

Dzieciaku? hiehiehie ile chłopcze masz lat? Tak jak w nicku? 14? Tyle co zacząłeś się golić, wyskoczył Ci pierwszy pryszcz, rodzice nadal dają Ci piwo Karmi w literatce i Ty do mnie jedziesz od dzieciaka? Kiedy ja miałem tyle lat co Ty, Ciebie babcia z przedszkola odbierała "dzieciaku" a z tekstu o PS2 nie zrozumiałeś kompletnie nic, więc nie będę Ci tłumaczył, poszukaj kolegów nastolatku wśród swoich rówieśników. Skończyłem noobie.

i jeszcze na koniec OŚWIADCZENIE

Ponieważ przestało mnie bawić użeranie się z pokoleniem neo i gimnazjum, lamerami, noobami, ćwierć inteligentami, analfabetami i dziećmi po 15 lat, których tu na forum jest w chooy - nie będę brał większego udziału w dyskusji, ale jak wyskoczy znowu jeszcze raz tak Miszczu14 i oficjalnie napisze do mnie - no to będzie offtop za offtopem, którego naprawdę nie chce robić. Nie masz nic do powiedzenia? - nie wywołuj mojego nicka! Piss off if you know what I mean.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  D4Ru73K napisał:
i jeszcze na koniec OŚWIADCZENIE

Ponieważ przestało mnie bawić użeranie się z pokoleniem neo i gimnazjum, lamerami, noobami, ćwierć inteligentami, analfabetami i dziećmi po 15 lat, których tu na forum jest w chooy - nie będę brał większego udziału w dyskusji, ale jak wyskoczy znowu jeszcze raz tak Miszczu14 i oficjalnie napisze do mnie - no to będzie offtop za offtopem, którego naprawdę nie chce robić. Nie masz nic do powiedzenia? - nie wywołuj mojego nicka! Piss off if you know what I mean.

Darutek, wyluzowałbyś w końcu. Nie zwracaj uwagi na tych, którzy piją do ciebie...

Niech żyją we własnym świecie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Darudek wykaże sie swoim IQ i po prostu cie oleje. Bo mówiąc tak uczciwie to ok 3/4 twojej wypowiedz to po prostu BULLSHIT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.