Skocz do zawartości
BrianPL

Co was skłoniło do kupna PS3

Rekomendowane odpowiedzi

Darudek wykarze sie swoim IQ i po prostu cie oleje

buehehehe, chyba wykaże... pokazales wszystkim.. IQ.. swoje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też zachowalibyście się jak normalni, dorośli ludzie i ustąpili...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co mnie skłoniło do kupna ps3 ? oczywiście 1080p i 120 fps hehe a tak na serio to od zawsze uwielbiałem grać na konsolach , miałem już ich parę w swoim życiu , szczególnie konsole sony utkwiły mi najbardziej w pamięci , na początku miałem kupić x360 jak jeszcze nie było ps3 ale awaryjność mnie zniechęciła (padały moim znajomym jak muchy) i nie było wsumie takich gier co by mi się bardzo podobały a nie chciałem kupować na siłę x żeby mieć jakiegoś next gena no i poczekałem kupiłem zaraz po premierze ps3 i to był strzał w 10 nie zawiodłem się

ps. a D4Ru73K dalej swoje (magiczna kula ON)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saincik: Oszustwo nie popłaca, specjalnie napisałeś tam ''rz'' zamiast ''ż''

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i specjalnie edytowalem Ci posta... serio jestes taki glupi? Czy moze mnie masz za takiego? Daruj sobie, piszesz bzdury, prowokujac nimi ludzi, po czym jeszcze masz odwage sie sprzeczac? Won do piaskownicy walczyc o foremki!

hivo,

sam widzisz, nie da sie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1.Niech zgadnę, mamusia pieniążków nie dała, nie ma 18 latek i nie można jeszcze pracować?

2.Wiesz chociaż co to jest, czy tak rzuciłeś sloganem?

3.x360 jest rozebrany na elementy pierwsze, można opisać każdą śrubkę, więc o czym bełkoczesz?

4.Jakie fałszowanie faktów? Napęd Blu-ray jest wolniejszy od napędu DVD - to jest fakt! Porównując napęd w PS3 który ma już 2 lata do tych co są teraz na rynku, oczywiście, że ten w konsoli jest starszej generacji, ma inne prędkości odczytu płyt DVD lub CD oraz inny czas dostępu do danych.

5.Dlaczego nie zmienisz systemu w komputerze? Niech zgadnę, nie potrafisz hahaha

No sorry miałem to olać, ale po prostu nie moge za każdym razem jak to czytam to mam wrażenie ze jest to wypowiedź jakiegoś emeryta który tylko czyta fakt i popija browarek

1.Jakbyś raz na jakiś czas używał mózgu wiedziałbyś, że PS3 jest ciut droższe od Xboxa co za tym idzie skoro miałem forse na Pleja to bez problemu miałbym też na Xboxa. Ale że śmieci sie nie kupuje to po prostu ominąłem szerokim łukiem tą ''konsole''

2.Ja doskonale wiem co to, ty też powinieneś ''dorosłość'' bije od ciebie na kilometr więc studia jak mniemam masz ukończone 

3. ''Kupić kota w worku'' takie powiedzenie kupując kota w worku kupujemy coś co jest z podejrzanego źródła i kiepskiej jakości. Wiec moje pytanie o czym ty gadasz?? Co ma wspólnego to ze Xbox jest rozebrany na czesci pierwsze z tym co napisałem wyżej?????- jesteś taki dorosły a tego powiedzenia nie znasz... dziwne...

4. N/C

5. Nie martw sie jak bede szukał kogoś by unicestwił mi kompa to zgłosze sie do ciebie

SAINCIK: Nie wiem jak ty, ale ja etap piaskownicy mam daaaaaaleko za sobą, a że sfałszowałeś mi posta to już nie moja wina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SAINCIK: Nie wiem jak ty, ale ja etap piaskownicy mam daaaaaaleko za sobą, a że sfałszowałeś mi posta to już nie moja wina

Jak można sfałszować czyjegoś posta ? Jakbyś nie zauważył, gdy edytujesz swojego posta pisze pod nim coś takiego:

Ten post został edytowany przez Miszczu14: Dzisiaj, 08:41 PM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja byłem w szpitalu psychiatrycznym w Garwolinie i tata przywiózł mi nowy numer gazety "Top Gear", w którym była reklama Gran Turimso 5: Prologue...screeny mnie rozwaliły i poprosiłem ładnie o PS3 ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam prosbe moglby ktos przeniesc pare postow z tego tematu do dzialu "Fun" jesli nie ma to prosze stworzyc bo brak tego dzialu widac golym okiem doskwiera to chyba nie którym uzytkownikom forum xD beka ze masakra hahaha !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam prosbe moglby ktos przeniesc pare postow z tego tematu do dzialu "Fun" jesli nie ma to prosze stworzyc bo brak tego dzialu widac golym okiem doskwiera to chyba nie którym uzytkownikom forum xD beka ze masakra hahaha !!

Jestem jak najbardziej za przydałby się taki dział, bez modów i cenzury. Moja charyzma też musi się hamować, ale gdyby taki dział powstał, szybko sprowadziłbym do parteru Miszcza14 i kilku innych smarków, pokazując w którym kącie piaskowniy mogą budować babki z piasku.

saincik - dzięki za quote, "wykarze" się swoim IQ - to było mocne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Jestem jak najbardziej za przydałby się taki dział, bez modów i cenzury. Moja charyzma też musi się hamować, ale gdyby taki dział powstał, szybko sprowadziłbym do parteru Miszcza14 i kilku innych smarków, pokazując w którym kącie piaskowniy mogą budować babki z piasku.

saincik - dzięki za quote, "wykarze" się swoim IQ - to było mocne

Po co? Szkoda na nich czasu... nie latwiej jest to olac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-lbp, killzone2,

-no jakaś tam teoretyczna moc cell'a

-bluray, mówcie co chcecie(do fan boyów x), ale filmy w tym formacie są wydawane i "należy" w nim oglądać..

-multimedialność, dysk w komplecie podstawowym

-naprawdę jest tego wiele, niesposób wymienić

jedyne co bym zmienił to niestety pad.. Xbox'owy jest lepszy (guścik)

a co do offa: czy naprawdę nie ma tutaj modów, czy tylko starają się nie zauważać? Jestem na niejednym forum i nawet na największym śmietnisku w Polsce - jednym z warezów jest lepsza moderacja niż tutaj..

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie sa modzi jak sa potrzebni ? Kolejny raz z tematu zrobili jeden wielki offtop ( syf ). Nie bede pokazywal palcem kto to zrobil bo musialbym wybic oko co nie ktorym... Ale jakies delikatne warny by sie przydaly na przykrocenie lancucha kilku osobom.

Aby bylo na temat to Ps3 kupilem tak jak juz wczesniej pisalem:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Glowny powod dla ktorego kupilem PS3 to fakt ze exclusivy na x'a czesto pojawialy sie na pc, a z ps3 nie. Wiec w czesc gier z x'a sobie moge na pc pograc.

Drugi powod: jRPG - jak widac narazie slaby to powod

Trzeci powod: cala ta "multimedialnosc" ps3, blu-ray, wrzucanie wlasnych filmow, zdjec, przegladarka (niestety ciagle kiepska), darmowy i oficjalnie dostepny psn, itp...

ps. A cala ta dyskusja na gorze jest smieszna. Jeden troll pisze glupoty, kilku lapie przynete i sie wlacza, i robia burdel, mimo ze tak glosno deklaruja ze robia to niechetnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze i dyskusja smieszna, ale nie potrafie pozostac obojetny na glupote.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja PS3 Kupilem bo:

-Przywiązanie do Playstation. Miałem 2 poprzednie konsole i się nie zawiodłem.

-jRPG

-Final Fantasy

-LittleBigPlanet

-Darmowy internet

-Nie-awaryjność

-sRPG

-Blu Ray

itd.

moze i dyskusja smieszna, ale nie potrafie pozostac obojetny na glupote.

Na serio daj już spokój Tym ciągłym gadaniem i "nie pozostawaniem obojętnym na głupotę" pokazujesz, że wcale nie jesteś lepszy. Skończcie temat i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego ?

- Przywiązanie do marki

- Exclusivy

- Blu-Ray

- Fanboizm

A offtopując (taaa...) to czemu na forum nie można stworzyć działu "FLAMES", sprawdza się to przecież doskonale . Kto musi ten się we flamesach wyżyje i później spokojniutko wraca na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.