Skocz do zawartości
Emir

Uncharted 2: Among Thieves

Rekomendowane odpowiedzi

Od kiedy to opinie trzeba udowadniac?? Owszem, mozna uzasadnic, ale i bez tego opinia to czyjas opinia i sie z nia nikt nie musi zgadzac. To jest ewidentnie opinia tego goscia wiec co tu ma udowadniac?? Ze naprawde tak uwaza? A ze tacy jak ty sie irytuja to tylko cel osiagniety dla niego :)

Trzeba je udowadniać kiedy podaje się je za prawdy objawione. Bo to co robi ten człowiek to nie jest walka konsol która powinna być pozytywna, zabawna i przede wszystkim nie powinna być chamska. Dlatego domagam się argumentów i dowodów. Bo chamstwa nie należy tolerować.

Ale ten Ya... cos tam, gnoi wszystko(x i ps3), jak sie jest zerem, to trzeba sie wyroznic w swiecie, a najlepiej zaczac od gnojenia wszystkiego :) zreszta podobnie jest z zera(0)tulem.

Przynajmniej jest szczery. Recenzje krytyczne są według mnie lepsze gdyż, pokazują wszystkie wady produktu i można wtedy dokonać świadomego zakupu. Nie można jednak Yahtzeemu odmówić poczucia humoru. Raczej bym nie wpadł na pomysł by opisać Uncharted jako grę dla rasisty, gdzie promujemy Jedyną Słuszną Rasę Panów, zabijając hordy czarnych, żółtych i latynoskich ludzi :biggrin: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Przynajmniej jest szczery. Recenzje krytyczne są według mnie lepsze gdyż, pokazują wszystkie wady produktu i można wtedy dokonać świadomego zakupu. Nie można jednak Yahtzeemu odmówić poczucia humoru. Raczej bym nie wpadł na pomysł by opisać Uncharted jako grę dla rasisty, gdzie promujemy Jedyną Słuszną Rasę Panów, zabijając hordy czarnych, żółtych i latynoskich ludzi :biggrin: .

O ile recenzja inFamous nawet mi sie podobala, o tyle recenzja Uncharted, juz nie bardzo, po co w ogole poruszal temat rasizmu?

Humor jest, a raczej jego objawy, ogolnie przyznam, ze jego "recenzje" sa innowacyjne, ale innowacyjne, nie znaczy koniecznie "lepsze" ...

idea tych obrazkow jest spoko, gdyby tylko jeszcze sadzil jakies normalniejsze komentarze, to ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jego recki sa troche nie na powaznie wiec trzeba je brac z przymruzeniem oka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jego recki sa troche nie na powaznie wiec trzeba je brac z przymruzeniem oka ;)

Dokladnie, aczkolwiek poruszanie niektorych tematow, nawet nie na powaznie, jest nie na miejscu (rasizm).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale czy on propaguje rasizm? nie. czy rozmawianie o rasizmie to tabu? nie. wiec w czym problem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dokladnie, aczkolwiek poruszanie niektorych tematow, nawet nie na powaznie, jest nie na miejscu (rasizm).

A jak inaczej określić grę w której jesteś biały, twoja towarzyszka jest biała i twój mentor jest biały. A wrogowie to grupki kolorowych ludzi, hmm? Poza tym Yahtzee to Anglik, więc ichni humor jest dość specyficzny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A jak inaczej określić grę w której jesteś biały, twoja towarzyszka jest biała i twój mentor jest biały. A wrogowie to grupki kolorowych ludzi, hmm? Poza tym Yahtzee to Anglik, więc ichni humor jest dość specyficzny.

Jak okreslic?

to zle pytanie Jibril, sama lokacja wyjasnia wszystko, zupelnie jak w przypadku Resident Evil 5.

Poza tym idac tym mylnym tokiem rozumowania, gry, w ktorych "czarni" strzelaja do bialych (np killzone?) tez sa rasistowskie, czyz nie? :) (dla niekumatych <ironia>)

bledne kolo jak dla mnie :)

Edytowane przez AlucardMZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest, zarejestrowac sie na gametrailers i wysłac wiadomosc do tego kolesia o nazwie ''Drake's Code''. LINK: http://amongthieves.gametrailers.com/gamepad/#

Ew. śledzic twittera bo koles czasem wrzuca kody ale ciezko dorwac jakis, bo po 3 minutach juz wszystkie są zajete LINK: http://twitter.com/geoffkeighley

Edytowane przez kubeczki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jest, zarejestrowac sie na gametrailers i wysłac wiadomosc do tego kolesia o nazwie ''Drake's Code''. LINK: http://amongthieves.gametrailers.com/gamepad/#

Ew. śledzic twittera bo koles czasem wrzuca kody ale ciezko dorwac jakis, bo po 3 minutach juz wszystkie są zajete LINK: http://twitter.com/geoffkeighley

Ale to na GT to tylko na US.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teoretycznie tak, praktycznie nie. Znam ludzi z polski ktorzy maja bete z GT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ściągne z amerykańskiego PSstore to zadziała ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teoretycznie tak, praktycznie nie. Znam ludzi z polski ktorzy maja bete z GT.

żaden problem wystarczy wpisac ten kod na koncie uss i kodzik wchodzi bez problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie wybaczcie ale przelecialem 3 strony wstecz i nie znalazlem odpowiediz na moje pytanie.

Czy po zakupie infamous dostane gdzies w pudelku kod do bety U2? Chodzi mi o Polske i Irlandie ( bardziej IRL, moze ktos z forumowiczow zamieszkuje zielona wyspe )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Panowie wybaczcie ale przelecialem 3 strony wstecz i nie znalazlem odpowiediz na moje pytanie.

Czy po zakupie infamous dostane gdzies w pudelku kod do bety U2? Chodzi mi o Polske i Irlandie ( bardziej IRL, moze ktos z forumowiczow zamieszkuje zielona wyspe )

Nie

Edytowane przez Reven

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak wogóle (pytanie dla tych którzy grali w betę.) to jak ona się prezentuję ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wiadomo kiedy wyjdzie demko?

pewnie na tydzień-dwa przed premierą. Pewnie gdzieś w październiku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gra przypadkiem nie wychodzi we wrześniu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego nie wiedzą nawet najstarsi górale :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahehe :rolleyes: . Tego zapewne dowiemy się nie długo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mi się wydawało, że we wrezśniu... Demko pewnie po rozpoczęciu roku szkolnego powinniśmy zobaczyć na PSS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wiadomo kiedy wyjdzie demko?
Ahehe :rolleyes: . Tego zapewne dowiemy się nie długo...
Też mi się wydawało, że we wrezśniu... Demko pewnie po rozpoczęciu roku szkolnego powinniśmy zobaczyć na PSS.

A ja myślę, że może we wrześniu, a może w październiku, a może w listopadzie. Pewnie wyjdzie w tym roku jak nic!

Fajnie się czyta takie posty?

:down:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi