kakaroto 3892 Napisano 16 Listopad 2009 jakis fight np: Tekken 6, Soul Calibur 4, FNR4, UFC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mst1622 0 Napisano 16 Listopad 2009 A Killzone 2? Wykorzystuje 2 pady?:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 16 Listopad 2009 A Killzone 2? Wykorzystuje 2 pady?:P nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xelder 0 Napisano 17 Listopad 2009 Age of Booty 50 zl na allegro stoi.A jak cena się nie liczy to polecam tekken 6 i LBP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arcymistrz 0 Napisano 7 Grudzień 2009 Zna ktoś jakąś strzelanke wykorzystującą 4 pady, takie coś jak the club Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alekabanpl 1 Napisano 7 Grudzień 2009 Polecam: Smackdown vs raw 2010 army of two LBP i oczywiście WORMSY!!!! z Pss. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotfilon 28 Napisano 15 Grudzień 2009 Witam. Którą bijatykę polecacie najbardziej odnośnie mordobicią w domu z siostrami (wolą bijatyki od lbp ^^, wymiatają) i kolegami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 15 Grudzień 2009 tekken 6 powinien waszym wymaganiom sprostac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
addekk 0 Napisano 17 Grudzień 2009 Szukam gier w którę zagram na 4 osoby: mam już WWE SMACKDOWN vs. RAW 2009, Little Big Planet. Są jeszcze fajne, ważne żeby nie nudziło 13 letniej siostry (czyli fifa odpada), żeby był ew. dzielony ekran jak się gra na 4 i żeby nie kosztowała 150-200zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Grudzień 2009 (edytowane) Na 4 osoby dzisiaj to już niestety rzadkość. Ale z tego co pamiętam to MotorStorm Pacific Rift ma możliwość grania w 4 osoby na jednym ekranie, a nie jest taki drogi. Niedługo również ma pojawić się Sonic Racing, czyli taki Mario Kart, ale z postaciami SEGI w roli głównej. Myślę, że pozycja może być ciekawa, szczególnie dla młodszych użytkowników. Chociaż sam mam zamiar przyjrzeć się bliżej tej grze, ponieważ mam sentyment do tego typu gier. Edytowane 17 Grudzień 2009 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
addekk 0 Napisano 17 Grudzień 2009 Niestety chyba te gry muszą mi wystarczyć bo... nie cierpię wyścigów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 17 Grudzień 2009 moze buzz? nawet w 8 osob mozna na jednej konsoli zagrac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
addekk 0 Napisano 17 Grudzień 2009 Właśnie też nad tym myślałem choć wolę coś co używa 4 padów a nie buzzerów :) (mam 2 dualshock 3 i 2 dualshock 2) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Grudzień 2009 Skoro mowa o 13 latce, to może EyePet? Jakby nie patrzeć to ilość graczy jest nieograniczona, bo może bawić się z nim tyle osób ile tylko zmieści się w pokoju :) Myślę, że ten tytuł dla 13 latki byłby idealny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 23 Styczeń 2010 Eye pet? Szybko by sie jej znudził. Ile można myć i karmić powietrze pso-małpa? Można w to pograć ewentualnie przez tydzień ;) A potem tylko dla trofeów... Ja narazie planuje drugiego pada więc nie stać mnie na takie rarytasy jak pes 2010, który kosztuje 200 zł... Zaczekam aż stanieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 23 Styczeń 2010 ciekawe gdzie ta gra 200 zl kosztuje? na allegro za 130-140 w foli dostaniesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 24 Styczeń 2010 Borderlands :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aerofan 1 Napisano 30 Styczeń 2010 Chciałbym , żebyście pomogli, bo szukać w gąszczu tytułów to udręka... Mianowicie, jakie znacie najlepszy gry 2 osobowe arcade/ sportowe / wyścigowe na ps3? Rozgrywka musi być na 1 ekranie na 2 pady. Dodam, że aktualnie mam: FNR4, FIFA10, V Tennis 3, NBA 09, Tekken 5 DR - wszystkie genialne do grania we dwójkę. Są jakieś dobre realistyczne wyścigi na split screen ? Jakieś inne tytuły do pogrania na "szybko" (nie żadne długie przygodówki czy FPSy) Z góry dziękuję za Wasze typy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZiateK 14 Napisano 30 Styczeń 2010 Ooo... Świetny temat. Dołączam się do pytania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Desu 0 Napisano 30 Styczeń 2010 Może trochę stary tytuł, ale pamiętam, że dobrze się grało na splicie w warhawka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aerofan 1 Napisano 31 Styczeń 2010 Dzięki, ale Warhawk to jakaś strzelanka, a nie o takie chodzi.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Desu 0 Napisano 31 Styczeń 2010 Jeżeli chodzi o bijatyki to uderzaj w Tekena 6, a jak nie to nie już tak nowego Soulcalibur'a IV. Jak jesteś fajem anime to polecam Dragon Ball Z: Burst Limit i Naruto: Ultimate Ninja Storm <3 Z kolei sportowe to imo nie pokonana FIFA 10, którą już masz. Z mojej kolekcji mogę ci doradzić NBA: Street Homecourt - fajnie w 2 się pyka :) (tylko, że gra już stara) No i chyba to wszystko, bo jak widzę interesują cie tylko te 2 rodzaje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszczu2009 1 Napisano 31 Styczeń 2010 A ja od siebie polece NBA 2k10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aerofan 1 Napisano 31 Styczeń 2010 (edytowane) Tekkena już mam, 5 czy 6 co za róznica, fun jest ten sam, to samo z NBA A co z wyścigami ? GT5 ma mieć split-screena, no ale to jeszcze poczekamy... Są oczywiście Ridge Racer 7, Sega Rally, NFS ale w tych grach się jeździ jak kulą od kręgli na torze z podniesionymi parapetami... :/ PS doczytałem, że GT Prologue ma split screen w wersji amerykańskiej. Nie ma opcji, żeby ściągnąć taką z PStore ? Edytowane 31 Styczeń 2010 przez aerofan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Desu 0 Napisano 31 Styczeń 2010 Przy tekenie różnica jest taka, że 5 to jeszcze na poprzednią generacje, a 6 już na current geny. A NBA też różnica, bo twoja to zwyczajna koszykówka, a street homecourt to jednak chodzi o "trikowanie". Z wyścigów to grałem na PSP w NFS Shift i nawet fajnie (nie umiem ocenić, bo z reguły nie gustuje wyścigach), ale jak by to wyglądało na ps3 i na 2 to nie wiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach