Skocz do zawartości
Ryudo

Gry Wykorzystujace 2 Pady/ Multiplayer/co-op

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Którą bijatykę polecacie najbardziej odnośnie mordobicią w domu z siostrami (wolą bijatyki od lbp ^^, wymiatają) i kolegami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam gier w którę zagram na 4 osoby:

mam już WWE SMACKDOWN vs. RAW 2009, Little Big Planet.

Są jeszcze fajne, ważne żeby nie nudziło 13 letniej siostry (czyli fifa odpada), żeby był ew. dzielony ekran jak się gra na 4 i żeby nie kosztowała 150-200zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na 4 osoby dzisiaj to już niestety rzadkość.

Ale z tego co pamiętam to MotorStorm Pacific Rift ma możliwość grania w 4 osoby na jednym ekranie, a nie jest taki drogi.

Niedługo również ma pojawić się Sonic Racing, czyli taki Mario Kart, ale z postaciami SEGI w roli głównej.

Myślę, że pozycja może być ciekawa, szczególnie dla młodszych użytkowników.

Chociaż sam mam zamiar przyjrzeć się bliżej tej grze, ponieważ mam sentyment do tego typu gier.

Edytowane przez Patricko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety chyba te gry muszą mi wystarczyć bo... nie cierpię wyścigów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie też nad tym myślałem choć wolę coś co używa 4 padów a nie buzzerów :) (mam 2 dualshock 3 i 2 dualshock 2)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro mowa o 13 latce, to może EyePet? Jakby nie patrzeć to ilość graczy jest nieograniczona, bo może bawić się z nim tyle osób ile tylko zmieści się w pokoju :)

Myślę, że ten tytuł dla 13 latki byłby idealny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eye pet? Szybko by sie jej znudził. Ile można myć i karmić powietrze pso-małpa? Można w to pograć ewentualnie przez tydzień ;) A potem tylko dla trofeów... Ja narazie planuje drugiego pada więc nie stać mnie na takie rarytasy jak pes 2010, który kosztuje 200 zł... Zaczekam aż stanieje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe gdzie ta gra 200 zl kosztuje? na allegro za 130-140 w foli dostaniesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym , żebyście pomogli, bo szukać w gąszczu tytułów to udręka...

Mianowicie, jakie znacie najlepszy gry 2 osobowe arcade/ sportowe / wyścigowe na ps3? Rozgrywka musi być na 1 ekranie na 2 pady.

Dodam, że aktualnie mam: FNR4, FIFA10, V Tennis 3, NBA 09, Tekken 5 DR - wszystkie genialne do grania we dwójkę.

Są jakieś dobre realistyczne wyścigi na split screen ? Jakieś inne tytuły do pogrania na "szybko" (nie żadne długie przygodówki czy FPSy)

Z góry dziękuję za Wasze typy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo... Świetny temat. Dołączam się do pytania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może trochę stary tytuł, ale pamiętam, że dobrze się grało na splicie w warhawka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, ale Warhawk to jakaś strzelanka, a nie o takie chodzi..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o bijatyki to uderzaj w Tekena 6, a jak nie to nie już tak nowego Soulcalibur'a IV. Jak jesteś fajem anime to polecam Dragon Ball Z: Burst Limit i Naruto: Ultimate Ninja Storm <3

Z kolei sportowe to imo nie pokonana FIFA 10, którą już masz. Z mojej kolekcji mogę ci doradzić NBA: Street Homecourt - fajnie w 2 się pyka :) (tylko, że gra już stara)

No i chyba to wszystko, bo jak widzę interesują cie tylko te 2 rodzaje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tekkena już mam, 5 czy 6 co za róznica, fun jest ten sam, to samo z NBA smile.gif

A co z wyścigami ? GT5 ma mieć split-screena, no ale to jeszcze poczekamy... Są oczywiście Ridge Racer 7, Sega Rally, NFS ale w tych grach się jeździ jak kulą od kręgli na torze z podniesionymi parapetami... :/

PS doczytałem, że GT Prologue ma split screen w wersji amerykańskiej. Nie ma opcji, żeby ściągnąć taką z PStore ?

Edytowane przez aerofan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy tekenie różnica jest taka, że 5 to jeszcze na poprzednią generacje, a 6 już na current geny.

A NBA też różnica, bo twoja to zwyczajna koszykówka, a street homecourt to jednak chodzi o "trikowanie".

Z wyścigów to grałem na PSP w NFS Shift i nawet fajnie (nie umiem ocenić, bo z reguły nie gustuje wyścigach), ale jak by to wyglądało na ps3 i na 2 to nie wiem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi