MichuL 14 Napisano 15 Styczeń 2012 macie listę w I poście tematu, a i na tej stronie pojawił się link, trochę samodzielności... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valdermus 0 Napisano 15 Styczeń 2012 Witam, mam pytanie jakie gry polecacie co można grać w trybie "Impreza" ? Mam tu na myśli coś podobnego do Fifa 11 Tryb Imprezy - zdobywa się punkty, ranking itp. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 15 Styczeń 2012 Witam, mam pytanie jakie gry polecacie co można grać w trybie "Impreza" ? Mam tu na myśli coś podobnego do Fifa 11 Tryb Imprezy - zdobywa się punkty, ranking itp. :) Buzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OG_lot 0 Napisano 28 Styczeń 2012 Witam, na wstępie powiem że jestem nowy i nie do końca ogarniam wszystkie działy na tym forum, dlatego jeżeli popełniłem błąd z tym tematem - proszę o przeniesienie. A więc moje pytanie jest proste, jakie polecilibyście mi gry, wyścigi dla dwóch osób. Szczerze mówiąc, nigdy nie skupiałem się na grach tego typu, dlatego nie mam pojęcia co teraz króluje na rynku, czy jest to Need For Speed czy Dirt, no po prostu nie mam bladego pojęcia, dlatego proszę o rady. Z góry serdecznie dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 28 Styczeń 2012 Witam, na wstępie powiem że jestem nowy i nie do końca ogarniam wszystkie działy na tym forum, dlatego jeżeli popełniłem błąd z tym tematem - proszę o przeniesienie. A więc moje pytanie jest proste, jakie polecilibyście mi gry, wyścigi dla dwóch osób. Szczerze mówiąc, nigdy nie skupiałem się na grach tego typu, dlatego nie mam pojęcia co teraz króluje na rynku, czy jest to Need For Speed czy Dirt, no po prostu nie mam bladego pojęcia, dlatego proszę o rady. Z góry serdecznie dziękuję. W zasadzie, mógłbyś zadać to pytanie w temacie "Co wybrać" Ale tutaj w zasadzie też pasuje. Zależnie od tego jakie wyścigi lubisz ...czy arcade, czy realistyczne.... to któryś NFS, DIRT... może motostorm ... albo GT5. Choć do głowy przychodzi mi jeszcze Blur (chyba tak się zwał) ale nie mam pewności co do trybu gry na 2 osoby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luney 0 Napisano 28 Styczeń 2012 Dołączam się do pytania o wyścigi dla 2 graczy, ale zaznaczę, że chodzi mi tylko o splitscreena. Odpowiedź wyżej lekko mało satysfakcjonująca, gdyż od 1-2 godzin siedzę na necie i staram się ustalić, który NFS/Colin ma splitscreena i cienko mi idzie. To znaczy wiem, że The Run i Hot Pursuit takowego nie mają. Zastanawiam się nad GT5, ale nie jestem przekonany (czyt. wiem, że ma splitscreena, ale to nie są te klimaty, o które mi chodzi) . Jest jeszcze na tym świecie gra podobna do NFS (czyt. nielegalne wyścigi uliczne) działające w splitscreenie? :/ Bo zaczynam tracić nadzieję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 30 Styczeń 2012 Dołączam się do pytania o wyścigi dla 2 graczy, ale zaznaczę, że chodzi mi tylko o splitscreena. Odpowiedź wyżej lekko mało satysfakcjonująca, gdyż od 1-2 godzin siedzę na necie i staram się ustalić, który NFS/Colin ma splitscreena i cienko mi idzie. To znaczy wiem, że The Run i Hot Pursuit takowego nie mają. Zastanawiam się nad GT5, ale nie jestem przekonany (czyt. wiem, że ma splitscreena, ale to nie są te klimaty, o które mi chodzi) . Jest jeszcze na tym świecie gra podobna do NFS (czyt. nielegalne wyścigi uliczne) działające w splitscreenie? :/ Bo zaczynam tracić nadzieję. Hmn, przychodzi mi do głowy jeszcze F1 2011 bo tam chyba jest splitscreen 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 30 Styczeń 2012 - Dirt 3 - Split Second Velocity -Wipeout HD -ModNation Racers Chyba żaden NFS nie ma, z tego co kojarzę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luney 0 Napisano 30 Styczeń 2012 - Split Second Velocity Poczytałem o każdej propozycji, jaką daliście i wybrałem powyższy tytuł ;). Mam nadzieję, że nie będę żałował. Dzięki za pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
milyy_pl 0 Napisano 3 Luty 2012 Army of Two 40Th day (pierwsza częśc odpada, bo EA pozamykało serwy), Resident Evil 5 na coopa, Little Big Planet 2 jest genialne na multi, COD Modern Warfare dobre na splitscreen i rewelacyjne na multi. Co do wyścigów to Gran Turismo 5, jest tam splitscreen, ale rozgrywka szybko się nudzi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jujo480 50 Napisano 4 Luty 2012 Moim zdaniem najlepszą zabawę z przyjacielem sprawia gra LittleBigPlanet. Uwielbiam także gry sportowe, zatem polecam także do pogrania z kumplem w FIFĘ czy NBA 2K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olekksander 4 Napisano 5 Luty 2012 Wiecie może czy w Transformers War for Cybertron jest split screen? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macification 27 Napisano 5 Luty 2012 Wiecie może czy w Transformers War for Cybertron jest split screen? Nie ma 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fazio0 1 Napisano 15 Luty 2012 Panowie coś wiadomo na temat Diablo 3 na czarnulkę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jujo480 50 Napisano 15 Luty 2012 Panowie coś wiadomo na temat Diablo 3 na czarnulkę ? To chyba niezbyt dobry temat na to pytanie. Zbyt dużo niestety nie wiadomo... Oby w ogóle wydali Diablo III na czarnulkę! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 16 Luty 2012 Ja się będę cieszył jak to w ogóle wydadzą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 16 Luty 2012 Panowie coś wiadomo na temat Diablo 3 na czarnulkę ? z tego co wiem tylko PC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil555525 3 Napisano 19 Luty 2012 na konsole ponac juz zapowiedzieli..:happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asull 155 Napisano 19 Luty 2012 Cieszmy się że w ogóle Diablo III wyjdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macification 27 Napisano 5 Marzec 2012 Czy jest jakaś strzelanka na dwóch??? Army Of Two Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stanptr 1 Napisano 8 Marzec 2012 Hej, wiecie moze jak wyglada co-op w Uncharted 3. Czy to jest jakis element fabularny do przejścia czy multi na jakiejś mapie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Codek 0 Napisano 10 Marzec 2012 (edytowane) Chyba żaden NFS nie ma, z tego co kojarzę. Need For Speed Carbon ma spleetscreen. I z tego co wyczytałem Pro Street również ma. Edytowane 10 Marzec 2012 przez Codek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 18 Marzec 2012 Witam dzisiaj znalazłem pad zwykły normalny pad bez krzyzyków kwadracików tylko z ułorzeniem numerków 1,2,3,4......... i mam pytanko czy da się zrobić tak żeby zamiast kontrolera nawigacyjnego użyć jego?? proszę o szybką odpowiedź podro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 18 Marzec 2012 Ten taki Logitecha pod USB? Raczej konsola nie wykryje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 18 Marzec 2012 Wiem ze na środku pisze apollo ale jak grałem u kumpla w fife to się udało i razem graliśmy więc mi sie zdaje ze się uda ale moze ktos juz próbował bo nie wiem jak w strzelankach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach