Butcherr 0 Napisano 16 Listopad 2009 Crash to przygodowka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turus 16 Napisano 16 Listopad 2009 Na xboxach360 już grają... A na dodatek niektórzy przeszli już całą fabułę gry... Piszą, że w 13-14 godzin przeszli fabułę i zostały misje dodatkowe. Dla mnie to jest poprostu kpina! Wydaje 200zł na gre którą mogę przejść w jeden dzień!? Mam już przygotowaną kase na tą gre i czekałem aż pojawi się w sklepach by odrazu kupić. Teraz zaczełem się wachać czy warto wydawać tyle kasy. A która gra teraz jest długa ? Nie ma co narzekać, 13 h na watek główny to jak na dzisiejsze czasy naprawdę bardzo dobry wynik, dorzucić do tego drugie tyle z misji pobocznych i będzie super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 16 Listopad 2009 (edytowane) ja czytalem ostatnio jedna z recenzji i "redaktor" napisal, ze gra juz ok 15h i jest troche za polowa... wiec albo gosc klamie w recenzji albo piraci grajacy na x :] Edytowane 16 Listopad 2009 przez thegrim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skwapa 5 Napisano 16 Listopad 2009 a jest przewidziana wersja pl dla tej gry ? niestety nie znam anglika i cieżko czasami z nie polskimi grami a znowu polskich jak na lekarstwo :tongue: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
look4z 27 Napisano 16 Listopad 2009 (edytowane) a jest przewidziana wersja pl dla tej gry ? niestety nie znam anglika i cieżko czasami z nie polskimi grami a znowu polskich jak na lekarstwo :tongue: Będzie spolszczenie kinowe, czyli tylko napisy. Napisy Edytowane 16 Listopad 2009 przez DaraS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek2 8 Napisano 16 Listopad 2009 Mam pytanie do szczęśliwców, którzy już grają...- jest możliwość włączenia napisów podczas grania? W pierwszej części nie było takiej opcji i to bardzo utrudniało mi zrozumienie fabuły... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 16 Listopad 2009 Na xboxach360 już grają... A na dodatek niektórzy przeszli już całą fabułę gry... Piszą, że w 13-14 godzin przeszli fabułę i zostały misje dodatkowe. Dla mnie to jest poprostu kpina! Wydaje 200zł na gre którą mogę przejść w jeden dzień!? Mam już przygotowaną kase na tą gre i czekałem aż pojawi się w sklepach by odrazu kupić. Teraz zaczełem się wachać czy warto wydawać tyle kasy. tak można co drugą grę skończyć, ale co z tego ... zero przyjemności z grania. A jezeli facet pisze ze gra 15 godzin, i jest w około połowie gry, to fantastyczna wiadomość! bo który z ostatnich hitów gwarantował taki czas zabawy? chyba tylko Dragon Age: Origins, a reszta to gry na dzień, dwa dni. A ci ludzie co grają na swoich xklocach, to nie ma co im zazdrościć, no chyba że tych banów, które ostatnim czasy Misrosoft rozdał :biggrin: ... p.s ... ost to mistrzostwo, AC2 będzie zabijał kilmatem!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gierej 1 Napisano 16 Listopad 2009 ja czytalem ostatnio jedna z recenzji i "redaktor" napisal, ze gra juz ok 15h i jest troche za polowa... wiec albo gosc klamie w recenzji albo piraci grajacy na x :] Chodziło o połowe gry czy połowe fabuły? Bo to co słyszałem od xklockarzy to fabułe przechodzi się w 13-14h (i to nie była jedna osoba) i przy tym przechodzi się 60-70% gry. Reszta to misje dodatkowe, zbieranie jakiś piórek czy gołębi po mapie itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koperkuba 0 Napisano 16 Listopad 2009 Mam pytanie do szczęśliwców, którzy już grają...- jest możliwość włączenia napisów podczas grania? W pierwszej części nie było takiej opcji i to bardzo utrudniało mi zrozumienie fabuły... Jedna z najgłupszych rzeczy w pierwszym AC - brak napisów.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johny_85 2 Napisano 16 Listopad 2009 Premiera polskiej wersji 4 grudnia http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,7258805,Polski_Zabojca_sie_spozni.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 16 Listopad 2009 No to mnie zaskoczyli z tą premierą... No zobaczymy, kupuje dopiero jak skończę batmana -> CoD: Classic -> Platyna MW2. Więc myślę, że kupie przed premierą PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gierej 1 Napisano 16 Listopad 2009 Premiera polskiej wersji 4 grudnia http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,7258805,Polski_Zabojca_sie_spozni.html Polska wersja? Czyli gra z napisami czy z dubbingiem? P.S Kolega dzwonił gdzieś do faceta co na osiedlu sprzedaje gry i mówi, że gra będzie w sprzedaży ale w angielskiej wersji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 16 Listopad 2009 nie no ta premiera mnie troche zalamala :/ myslalem, ze to mi Empik kazal dlugo czekac na moja WE (bo do 25 listopada)... czyli jak mam to niby rozumiec? ze ja rowniez musze poczekac 2 tyg od wczesniej wyznaczonej premiery gry zeby ja miec? nie moge np 20-25 wstapic do Empiku i odebrac swoja wersje AC2 z figurka tylko np w angliku? bardzo mi smutno z tego powodu :P gdyby nie to, ze to bedzie wersja kinowa to pewnie bym sie nie zastanawial.... bo ta wersja polska AC1 mnie zalamuje troche... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
look4z 27 Napisano 16 Listopad 2009 (edytowane) Polska wersja? Czyli gra z napisami czy z dubbingiem? P.S Kolega dzwonił gdzieś do faceta co na osiedlu sprzedaje gry i mówi, że gra będzie w sprzedaży ale w angielskiej wersji. A kilka postów wyżej spojrzeć to ciężko? Ludzie po sto razy będziecie się pytać czy napisy czy dubbing? A angielska wersja ma premierę normalnie czyli 20 listopada, więc pewnie importy z UK będzie można kupić Edytowane 16 Listopad 2009 przez look4z Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johny_85 2 Napisano 16 Listopad 2009 Polska wersja ma tylko napisy. Ale czy będzie skopana jak Fallout 3 to nie wiadomo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
look4z 27 Napisano 16 Listopad 2009 Polska wersja ma tylko napisy. Ale czy będzie skopana jak Fallout 3 to nie wiadomo. W chwili obecnej musimy mieć tylko nadzieję, że Fallout 3 i Prince of Persia to były wypadki przy pracy, bo jak nie to ja podziękuję za takie polonizacje. Na efekty niestety musimy jeszcze trochę poczekać. A już zapowiadał się weekend w roli assassyna :dry: Damn U Ubi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheStormCrusher 0 Napisano 16 Listopad 2009 W chwili obecnej musimy mieć tylko nadzieję, że Fallout 3 i Prince of Persia to były wypadki przy pracy, bo jak nie to ja podziękuję za takie polonizacje. Na efekty niestety musimy jeszcze trochę poczekać. A już zapowiadał się weekend w roli assassyna :dry: Damn U Ubi Na allegro sa pre ordery na ENG wersje. Więc weekend w roli assassyna nie przepada. No chyba, że chcesz grać po polsku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
look4z 27 Napisano 16 Listopad 2009 Na allegro sa pre ordery na ENG wersje. Więc weekend w roli assassyna nie przepada. No chyba, że chcesz grać po polsku. Mówię po polsku, bo nie jestem z Waszyngtonu, Londynu, Rzymu czy z nad Balatonu. Piję polską wódkę, więc czemu mam grać w angielskie gry? :biggrin: Poczekam. Assassyn nie dziewica, nie wyginie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gierej 1 Napisano 16 Listopad 2009 (edytowane) Z czego te opóźnienia mają wynikać? W polsce poślizg o 2 tygodnie a w reszcie Europy bez opóźnienia. (chyba, że źle przeczytałem) Edytowane 16 Listopad 2009 przez gierej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 16 Listopad 2009 Polska wersja ma tylko napisy. Ale czy będzie skopana jak Fallout 3 to nie wiadomo. lepiej brac wersje eng. kupisz wyczekiwana wersje pol i beda takie hece jak z ww falloutem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johny_85 2 Napisano 16 Listopad 2009 Ja chyba się zdecyduje na anglika, zwłaszcza jak będzie miał angielskie napisy. Czy angielski pojawi się w piątek w sprzedaży? Bo jak tak to i tak na weekend nie przybedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
look4z 27 Napisano 16 Listopad 2009 (edytowane) Z czego te opóźnienia mają wynikać? W polsce poślizg o 2 tygodnie a w reszcie Europy bez opóźnienia. (chyba, że źle przeczytałem) Opóźnienie zalicza Polska wersja językowa i spowodowane jest polską wersją językową :wink: Europa zaczyna zabijać wg. pierwotnego terminu czyli w najbliższy piątek (20 listopada) Edytowane 16 Listopad 2009 przez look4z Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 16 Listopad 2009 Jaja z wersją językową..... chciałoby się rzec standard <_< Przynajmniej Mikołaj będzie zabójczy :nuke: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 16 Listopad 2009 Chodziło o połowe gry czy połowe fabuły? Bo to co słyszałem od xklockarzy to fabułe przechodzi się w 13-14h (i to nie była jedna osoba) i przy tym przechodzi się 60-70% gry. Reszta to misje dodatkowe, zbieranie jakiś piórek czy gołębi po mapie itd. to i tak prawie 3 razy dluzej niz w MW2 :) ... to i tak prawie 3 razy dluzej niz w MW2 :) ... aaa, u mnie jutro premiera :biggrin: ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johny_85 2 Napisano 16 Listopad 2009 Ultima podaje info że wysyłka angielski już 19 listopada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach