Skocz do zawartości
Emir

Assassin's Creed 2

Rekomendowane odpowiedzi

Na xboxach360 już grają... A na dodatek niektórzy przeszli już całą fabułę gry... Piszą, że w 13-14 godzin przeszli fabułę i zostały misje dodatkowe.

Dla mnie to jest poprostu kpina! Wydaje 200zł na gre którą mogę przejść w jeden dzień!? Mam już przygotowaną kase na tą gre i czekałem aż pojawi się w sklepach by odrazu kupić. Teraz zaczełem się wachać czy warto wydawać tyle kasy.

A która gra teraz jest długa ? Nie ma co narzekać, 13 h na watek główny to jak na dzisiejsze czasy naprawdę bardzo dobry wynik, dorzucić do tego drugie tyle z misji pobocznych i będzie super.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja czytalem ostatnio jedna z recenzji i "redaktor" napisal, ze gra juz ok 15h i jest troche za polowa... wiec albo gosc klamie w recenzji albo piraci grajacy na x :]

Edytowane przez thegrim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jest przewidziana wersja pl dla tej gry ?

niestety nie znam anglika i cieżko czasami z nie polskimi grami

a znowu polskich jak na lekarstwo :tongue:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jest przewidziana wersja pl dla tej gry ?

niestety nie znam anglika i cieżko czasami z nie polskimi grami

a znowu polskich jak na lekarstwo :tongue:

Będzie spolszczenie kinowe, czyli tylko napisy.

Napisy

Edytowane przez DaraS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do szczęśliwców, którzy już grają...- jest możliwość włączenia napisów podczas grania? W pierwszej części nie było takiej opcji i to bardzo utrudniało mi zrozumienie fabuły...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na xboxach360 już grają... A na dodatek niektórzy przeszli już całą fabułę gry... Piszą, że w 13-14 godzin przeszli fabułę i zostały misje dodatkowe.

Dla mnie to jest poprostu kpina! Wydaje 200zł na gre którą mogę przejść w jeden dzień!? Mam już przygotowaną kase na tą gre i czekałem aż pojawi się w sklepach by odrazu kupić. Teraz zaczełem się wachać czy warto wydawać tyle kasy.

tak można co drugą grę skończyć, ale co z tego ... zero przyjemności z grania. A jezeli facet pisze ze gra 15 godzin, i jest w około połowie gry, to fantastyczna wiadomość! bo który z ostatnich hitów gwarantował taki czas zabawy? chyba tylko Dragon Age: Origins, a reszta to gry na dzień, dwa dni.

A ci ludzie co grają na swoich xklocach, to nie ma co im zazdrościć, no chyba że tych banów, które ostatnim czasy Misrosoft rozdał :biggrin: ...

p.s ... ost to mistrzostwo, AC2 będzie zabijał kilmatem!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja czytalem ostatnio jedna z recenzji i "redaktor" napisal, ze gra juz ok 15h i jest troche za polowa... wiec albo gosc klamie w recenzji albo piraci grajacy na x :]

Chodziło o połowe gry czy połowe fabuły? Bo to co słyszałem od xklockarzy to fabułe przechodzi się w 13-14h (i to nie była jedna osoba) i przy tym przechodzi się 60-70% gry. Reszta to misje dodatkowe, zbieranie jakiś piórek czy gołębi po mapie itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do szczęśliwców, którzy już grają...- jest możliwość włączenia napisów podczas grania? W pierwszej części nie było takiej opcji i to bardzo utrudniało mi zrozumienie fabuły...

Jedna z najgłupszych rzeczy w pierwszym AC - brak napisów....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to mnie zaskoczyli z tą premierą...

No zobaczymy, kupuje dopiero jak skończę batmana -> CoD: Classic -> Platyna MW2. Więc myślę, że kupie przed premierą PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polska wersja? Czyli gra z napisami czy z dubbingiem?

P.S Kolega dzwonił gdzieś do faceta co na osiedlu sprzedaje gry i mówi, że gra będzie w sprzedaży ale w angielskiej wersji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no ta premiera mnie troche zalamala :/ myslalem, ze to mi Empik kazal dlugo czekac na moja WE (bo do 25 listopada)... czyli jak mam to niby rozumiec? ze ja rowniez musze poczekac 2 tyg od wczesniej wyznaczonej premiery gry zeby ja miec? nie moge np 20-25 wstapic do Empiku i odebrac swoja wersje AC2 z figurka tylko np w angliku?

bardzo mi smutno z tego powodu :P gdyby nie to, ze to bedzie wersja kinowa to pewnie bym sie nie zastanawial.... bo ta wersja polska AC1 mnie zalamuje troche... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polska wersja? Czyli gra z napisami czy z dubbingiem?

P.S Kolega dzwonił gdzieś do faceta co na osiedlu sprzedaje gry i mówi, że gra będzie w sprzedaży ale w angielskiej wersji.

A kilka postów wyżej spojrzeć to ciężko? Ludzie po sto razy będziecie się pytać czy napisy czy dubbing?

A angielska wersja ma premierę normalnie czyli 20 listopada, więc pewnie importy z UK będzie można kupić

Edytowane przez look4z

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polska wersja ma tylko napisy. Ale czy będzie skopana jak Fallout 3 to nie wiadomo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polska wersja ma tylko napisy. Ale czy będzie skopana jak Fallout 3 to nie wiadomo.

W chwili obecnej musimy mieć tylko nadzieję, że Fallout 3 i Prince of Persia to były wypadki przy pracy, bo jak nie to ja podziękuję za takie polonizacje. Na efekty niestety musimy jeszcze trochę poczekać. A już zapowiadał się weekend w roli assassyna :dry: Damn U Ubi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W chwili obecnej musimy mieć tylko nadzieję, że Fallout 3 i Prince of Persia to były wypadki przy pracy, bo jak nie to ja podziękuję za takie polonizacje. Na efekty niestety musimy jeszcze trochę poczekać. A już zapowiadał się weekend w roli assassyna :dry: Damn U Ubi

Na allegro sa pre ordery na ENG wersje. Więc weekend w roli assassyna nie przepada. No chyba, że chcesz grać po polsku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na allegro sa pre ordery na ENG wersje. Więc weekend w roli assassyna nie przepada. No chyba, że chcesz grać po polsku.

Mówię po polsku, bo nie jestem z Waszyngtonu, Londynu, Rzymu czy z nad Balatonu. Piję polską wódkę, więc czemu mam grać w angielskie gry? :biggrin:

Poczekam. Assassyn nie dziewica, nie wyginie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z czego te opóźnienia mają wynikać? W polsce poślizg o 2 tygodnie a w reszcie Europy bez opóźnienia. (chyba, że źle przeczytałem)

Edytowane przez gierej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepiej brac wersje eng. kupisz wyczekiwana wersje pol i beda takie hece jak z ww falloutem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chyba się zdecyduje na anglika, zwłaszcza jak będzie miał angielskie napisy. Czy angielski pojawi się w piątek w sprzedaży? Bo jak tak to i tak na weekend nie przybedzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z czego te opóźnienia mają wynikać? W polsce poślizg o 2 tygodnie a w reszcie Europy bez opóźnienia. (chyba, że źle przeczytałem)

Opóźnienie zalicza Polska wersja językowa i spowodowane jest polską wersją językową :wink: Europa zaczyna zabijać wg. pierwotnego terminu czyli w najbliższy piątek (20 listopada)

Edytowane przez look4z

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodziło o połowe gry czy połowe fabuły? Bo to co słyszałem od xklockarzy to fabułe przechodzi się w 13-14h (i to nie była jedna osoba) i przy tym przechodzi się 60-70% gry. Reszta to misje dodatkowe, zbieranie jakiś piórek czy gołębi po mapie itd.

to i tak prawie 3 razy dluzej niz w MW2 :) ...

to i tak prawie 3 razy dluzej niz w MW2 :) ...

aaa, u mnie jutro premiera :biggrin: ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi