Radoi_PL 1 Napisano 11 Grudzień 2009 na okładce jest wpisane ze gre mozna uruchomić w 1080p i 1080i, dlaczego mi uruchamia w 720p? , patrzyłem na ustawienia i wszystko jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Renifer 0 Napisano 11 Grudzień 2009 Posiada ktos moze poradnik z gry-online do AC2. Jesli tak to prosze zeby mi wyslal na priv :) Potrzebuje go do znajdziek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 11 Grudzień 2009 A teraz mam problem. Wziąłem pewną misję (dodatkową) aby zlikwidować 10 brutusów w 10s. Jest to dla mnie w tej chwili niewykonalne.. jak mogę odrzucić tego questa? Kiedy z nimi przegrywam to wczytuje mnie do tego momentu, kiedy wziąłem te zlecenie. Macie jakiś pomysł? Radoi_PL - mam ten sam problem :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Renifer 0 Napisano 11 Grudzień 2009 (edytowane) Nacisnij START i coś w stylu "Zatrzymaj" lub "Pomin" Edytowane 11 Grudzień 2009 przez Renifer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 11 Grudzień 2009 A teraz mam problem. Wziąłem pewną misję (dodatkową) aby zlikwidować 10 brutusów w 10s. Jest to dla mnie w tej chwili niewykonalne.. jak mogę odrzucić tego questa? Kiedy z nimi przegrywam to wczytuje mnie do tego momentu, kiedy wziąłem te zlecenie. Macie jakiś pomysł? Radoi_PL - mam ten sam problem :x nie 10s tylko wiecej, cos kolo minuty. jest to bardzo proste. wystarczy ze wynajmiesz grupe wojownikow, pokazesz im grupke ciezko uzbrojonych zolnierzy ktorych musisz zabic. jak beda sie lali to ty po kolei wykanczasz brutali strzalem od tylu z ukrytego ostrza. metoda druga - badz bez zadnej broni, rozbrajaj fajfusow i wykanczaj ich wlasna bronia z ataku kwadratem po rozbrojeniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 11 Grudzień 2009 nie 10s tylko wiecej, cos kolo minuty. jest to bardzo proste. wystarczy ze wynajmiesz grupe wojownikow, pokazesz im grupke ciezko uzbrojonych zolnierzy ktorych musisz zabic. jak beda sie lali to ty po kolei wykanczasz brutali strzalem od tylu z ukrytego ostrza. metoda druga - badz bez zadnej broni, rozbrajaj fajfusow i wykanczaj ich wlasna bronia z ataku kwadratem po rozbrojeniu. Ja tam ich latwo sam zalatwilem, polowa poszla szybciutko z podwojnego ostrza, reszta to kontrowani golymi rekoma, zostalo mi jakies 5s i za pierwszym razem sie udalo. btw. nie wiem czemu ale ja praktycznie w ogole nie wynajmowalem pomocy, ktos mial moze podobnie jak gre przechodzil ^^? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 11 Grudzień 2009 Ja tam ich latwo sam zalatwilem, polowa poszla szybciutko z podwojnego ostrza, reszta to kontrowani golymi rekoma, zostalo mi jakies 5s i za pierwszym razem sie udalo. btw. nie wiem czemu ale ja praktycznie w ogole nie wynajmowalem pomocy, ktos mial moze podobnie jak gre przechodzil ^^? ja wynajmuje szczegolnie jezeli chodzi o strony kodeksu bo nie chce mi sie zrywac pozniej plakatow/przekupywac heroldow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wcisu 2 Napisano 11 Grudzień 2009 Ja jestem w Wenecji i na razie też nikogo nie wynajmowałem, wszystkie poboczne zrobione, ogólnie do tego momentu gra bym powiedział banalna. Jedno pytanie, Wenecja, duża wieża z dzwonem, da się normalnie wejść czy trzeba mieć jakiegoś specjalnego skilla na wchodzenie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 11 Grudzień 2009 (edytowane) ja wynajmuje szczegolnie jezeli chodzi o strony kodeksu bo nie chce mi sie zrywac pozniej plakatow/przekupywac heroldow. sprobuj rzucic kaske, oni sie odwracaja i mozna wejsc, nawet jesli jakies tlumy sie nie rzuca na nia, potem jak wyjdziesz to run forest run ... ;] Ja jestem w Wenecji i na razie też nikogo nie wynajmowałem, wszystkie poboczne zrobione, ogólnie do tego momentu gra bym powiedział banalna. Jedno pytanie, Wenecja, duża wieża z dzwonem, da się normalnie wejść czy trzeba mieć jakiegoś specjalnego skilla na wchodzenie ?? jesli to miejsce o ktorym mysle, to tak, trzeba miec skill Edytowane 11 Grudzień 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabu 0 Napisano 11 Grudzień 2009 Strasznie mnie bawi kiedy zrzucimy jakiegoś delikwenta z najwyższej okolicznej wieży, (co powinno zakończyć z miejsca jego żywot) a potem oglądamy cut-scenke w której Ezio trzyma go w rękach kiedy ten wypowiada ostatnie słowa... Potem requiescat in pace i do widzenia. No i tak z kilkadziesiąt razy :biggrin:. Miałem przyjemność odwiedzenia Wenecji (ach, ta czysta woda w grze :rolleyes:) i Florencji na żywo, co bardzo potęguje wrażenia z gry. Nawet znalazłem miejsce w Wenecji w którym później wybudowano toaletę za 1 euro od wejścia ;) (W życiu drożej nie zapłaciłem za oddanie moczu). Chodzenie po miejscach w których się było naprawdę to świetna sprawa. Szkoda tylko, że w grze nie ma Rzymu, bo fajnie byłoby poskakać po tamtejszych dachach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 11 Grudzień 2009 Ja tam ich latwo sam zalatwilem, polowa poszla szybciutko z podwojnego ostrza, reszta to kontrowani golymi rekoma, zostalo mi jakies 5s i za pierwszym razem sie udalo. btw. nie wiem czemu ale ja praktycznie w ogole nie wynajmowalem pomocy, ktos mial moze podobnie jak gre przechodzil ^^? Ja miał6em podobnie, zero pomocników :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 11 Grudzień 2009 Ja natomiast brałem tylko dziewki :P A te piórka nie są takie złe, zostały mi tylko te z Wenecji. Jutro powinna platynka wpaść. Fabuła bardzo fajna była, nie mogę się doczekać następnej części, ale mam nadzieję, że polepszą framerate, który jest tragiczny. :verymad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabu 0 Napisano 11 Grudzień 2009 ...ale mam nadzieję, że polepszą framerate, który jest tragiczny. :verymad: U mnie spadki co prawda są, ale tylko lekkie i chwilowe, co nie przeszkadza w rozgrywce. Ciekawe od czego to zależy bo moja konsola ma 2 lata i pomimo tego, że czasem pobuczy trochę to wszystko śmiga ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 12 Grudzień 2009 ja też nie doświadczyłem praktycznie żadnych spadków animacji - nawet przy synchronizacji viewpointów kamera płynnie się obraca... :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 12 Grudzień 2009 (edytowane) TheMichal u mnie kamera też przy synchronie chodzi bez zarzutów. Ale w mieście jak biegam pomiędzy ludźmi to jest masakra. I to nie wina konsoli tylko kodu gry. Wiele ludzi ma ten sam problem we wszystkich krajach świata. :confused: Edit: Właśnie wpadła platyna. Jedna z przyjemniejszych gier i ciekawe trofiki :) Edytowane 12 Grudzień 2009 przez szymuR93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 12 Grudzień 2009 TheMichal u mnie kamera też przy synchronie chodzi bez zarzutów. Ale w mieście jak biegam pomiędzy ludźmi to jest masakra. I to nie wina konsoli tylko kodu gry. Wiele ludzi ma ten sam problem we wszystkich krajach świata. :confused: Ja nie mam żadnych problemów z kamerą.. Jak mogę sprawdzić ile już skarbów zebrałem? Bo one chyba wliczają się do osiągnięcia? Jest ich sporo, więc łatwo się pomylić.. można to jakoś zobaczyć? Tak samo z piórkami.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myron 24 Napisano 12 Grudzień 2009 (edytowane) W menu DNA. Assassyna mam od środy i gra jest po prostu boska. Jeszcze ta muzyka. Po 10 latach od gry w pierwszego mojego final'a ( ff 8, którego uznaje za największe swoje doznanie growe w życiu) poczułem znowu podobną ekscytacje z grania :P Edytowane 12 Grudzień 2009 przez Myron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afwi 0 Napisano 12 Grudzień 2009 Ja nie mam żadnych problemów z kamerą.. Jak mogę sprawdzić ile już skarbów zebrałem? Bo one chyba wliczają się do osiągnięcia? Jest ich sporo, więc łatwo się pomylić.. można to jakoś zobaczyć? Tak samo z piórkami.. nie sa podliczane do trofeow/osiagniec. przynajmniej tych z gry - o UPlay nic nie wiem bo nie mam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 12 Grudzień 2009 Czyli nie trzeba ich zbierać dla osiągnięcia? Pozbieram for fun :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 12 Grudzień 2009 Assassyna mam od środy i gra jest po prostu boska. Jeszcze ta muzyka. Po 10 latach od gry w pierwszego mojego final'a ( ff 8, którego uznaje za największe swoje doznanie growe w życiu) poczułem znowu prawie podobną ekscytacje z grania :P dokładnie. Ta gra ma unikalny wręcz klimat, im dłużej się gra tym bardziej się to czuje. Muzyka jest cudowna (czasami nawet zwalniam jak uciekam przed strażnikami, żeby sobie Venice Escape posłuchać ;) ), fabuła świetna, a świadomość co działo się w jedynce i przytaczana przez wszystkich "moc" zakończenia dwójki niezwykle motywują do gry. Dawno nie odczuwałem takiej przyjemności z gry. Na PS3 chyba przy okazji żadnej pozycji, na PC tylko klanówki w BF2142 sprawiały podobną frajdę. Coś pięknego :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zizikus 32 Napisano 12 Grudzień 2009 dokladnie , ta gra tak wciaga i bardzo ciesze sie ze mam ja PL , bez znania fabuly duzo by ta gra stracila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ultek 7 Napisano 12 Grudzień 2009 cenega odnosnie patcha do wersji PL na razie milczy, a maila wyslalem chyba w srode.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
look4z 27 Napisano 12 Grudzień 2009 (edytowane) cenega odnosnie patcha do wersji PL na razie milczy, a maila wyslalem chyba w srode.... Ja odpowiedź dostałem od Cenegi: "Proszę zwrócić się z pytaniem do wydawcy gry, firmy Ubisoft: http://polska.ubisoft.com/ Pozdrawiam -- Michał Niemirski Specjalista ds. Obsługi Klienta Cenega Poland Sp. z o.o." A Ubisoft Polska milczy - odpowiedzi nie dostałem, maila z zapytaniem o patch wysłałem w czwartek Edytowane 12 Grudzień 2009 przez look4z Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 12 Grudzień 2009 Assassin's Creed II będzie moją trzecią (ofc. na blu-rayu) grą na PS3 ;d już nie mogę się doczekać chwili, gdy na ekranie mojego telewizora pojawi się Ezio ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaucz 1 Napisano 12 Grudzień 2009 Kupiłbym AC2 lecz: - walka podobno jest bardzo słabo zaprojektowana. Po prostu nie przewyższa poprzedniej wersji (AC) - monotonnia. Podobno jest strasznie nudno po jakimś czasie, do tego zbieranie "chorych" piórek. - zgrzyty i spadki klatek. Niestety, ale podobno gra sie strasznie wiesza i zahacza o płynną rozgrywkę. - fabuła. Nie zachwyca i nie jest wystarczająco rozwinięta. Moglibyście zdementować, poprzeć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach