Swider112 2 Napisano 12 Maj 2009 A co możecie powiedzieć o błędach w tych dwóch grach? (fifie 09 i Pesie 09). Chciałbym wiedzieć w którą bardziej realistycznie się gra, która ma mniej bugów, ogólnie w którą się przyjemniej gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 12 Maj 2009 dla mnie lepsze odwzorowanie warunków panujących na stadionie ma FIFA09. Ale tak jak pisał arab - ściągnij dema obu gier i sprawdź, bo wybór lepszego z dwójki PES/FIFA jest bardzo subiektywny... W FIFĘ09 dużo nie grałem, ale sporo grałem w EURO2008 (a to w sumie podobne gry) i w PES2009 i mnie więcej przyjemności dawało EURO, chociaż przy PESie też miło spędzałem czas... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 12 Maj 2009 [ironia] Jednak trofea stanowia powazny atut na strone Fify :) Trofea w pilce noznej to podstawa [/ironia] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 12 Maj 2009 Zdecydowanie bierz Fifę ! Tam przynajmniej biegają normalnie... ;o a nie jak w pesie "kwadratowo". W fife również lepiej wyglądają wszelakie strzały, ale ja grałem tylko w demo pesa, więc mogę się mylić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 12 Maj 2009 [ironia] Jednak trofea stanowia powazny atut na strone Fify :) Trofea w pilce noznej to podstawa [/ironia] kolejność atutów była przypadkowa, a chciałem dać pełny obraz co ma FIFA, a czego nie ma PES :pardon: Ahh...widzę już u siebie zboczenie trophy hunterskie, skoro pierwsze mi to przyszło do głowy :shok: A teraz dopiero polowanie się zacznie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 13 Maj 2009 Zdecydowanie bierz fife 09 w tym roku... Jest bezkonkurencyjna :) Gameplay ekstra, realistyka super, wszystko ok :) Online też miodzio... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swider112 2 Napisano 13 Maj 2009 (edytowane) Cóż zwykle byłem przyzwyczajony, że to PES jest lepszy no, ale skoro mówicie, że w tym roku fifa wypada lepiej to może czas na zmiany ;) Dzieki za pomoc (ściągam aktualnie demka) Edytowane 13 Maj 2009 przez Swider112 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 14 Maj 2009 jalby ktos napisal krotko warto czy nie: Wanted, piraci z kar., blacksite, spiderman??? dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 14 Maj 2009 jalby ktos napisal krotko warto czy nie: Wanted, piraci z kar., blacksite, spiderman???dzieki A co wszystkie inne świetne gry już kupiłeś\ukończyłeś? :biggrin: A tak serio: Wanted-bardzo krótki(3-4godz), Blacksite-jak grasz w COD4 to NIE BIERZ! Piraci i Spiderman - maksymalna przeciętność jak większość tytułów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 14 Maj 2009 dzieki no akurat gram w COD4 i jestem po killzonie i 2 resistancach :) dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 14 Maj 2009 jalby ktos napisal krotko warto czy nie: Wanted, piraci z kar., blacksite, spiderman???dzieki Wszyskie to ch**nia z grzybnia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 14 Maj 2009 (edytowane) Wszyskie to ch**nia z grzybnia :) Jak wyżej. Ale z tych wszystkich crapów wybrałbym na twoim miejscu Wanted ponieważ : a. Blacksite na tle R2 i KZ2 wypada bardzo blado że o COD4 nie wspomnę. b. Spider-Man nie ma trofeów więc motywacja aby w nią grać będzie zerowa c. Piraci - to co wyżej. Edytowane 14 Maj 2009 przez Wronator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 14 Maj 2009 jalby ktos napisal krotko warto czy nie: Wanted, piraci z kar., blacksite, spiderman???dzieki Nie bierz nic z tych tytułów, zainwestuj w coś porządnego, dopracowanego i na miarę konsoli PS3. Skąd w ogóle taką listę wytrzasnąłeś ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebapes3 0 Napisano 15 Maj 2009 Słuchajcie którą z tych gier kupić siostrze na urodziny? (Ostatnio gra w Assassin's Creed'a) Littlebigplanet czy TESIV: Oblivion? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 15 Maj 2009 Słuchajcie którą z tych gier kupić siostrze na urodziny? (Ostatnio gra w Assassin's Creed'a)Littlebigplanet czy TESIV: Oblivion? Jeśli siostra ma podpiętą PStrójke do netu, to zdecydowanie polecam LBP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 15 Maj 2009 Słuchajcie którą z tych gier kupić siostrze na urodziny? (Ostatnio gra w Assassin's Creed'a)Littlebigplanet czy TESIV: Oblivion? Ja bym również LBP polecił. Oczywiście sam nie posiadam LBP ale mam za to Obliviona i muszę powiedzieć, że gra potrafi nużyć. Tak czy inaczej twoja siostra trochę nad grami posiedzi bo Oblivion oferuje kilkadziesiąt godzin zabawy a jeżeli mówimy o LBP i PS3 podpiętej do neta to w zasadzie można grać w nieskończoność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebapes3 0 Napisano 15 Maj 2009 Dzięki za pomoc, tak siostra ma konsolę podpiętą do internetu więc myślę że LBP będzie jednak dobrym wyborem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 15 Maj 2009 Ja bym również LBP polecił. Oczywiście sam nie posiadam LBP ale mam za to Obliviona i muszę powiedzieć, że gra potrafi nużyć. Tak czy inaczej twoja siostra trochę nad grami posiedzi bo Oblivion oferuje kilkadziesiąt godzin zabawy a jeżeli mówimy o LBP i PS3 podpiętej do neta to w zasadzie można grać w nieskończoność. teoretycznie w nieskończoność, o ile sam tryb rozgrywki się nie nudzi tak czy inaczej LBP to lepszy wybór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bazgan 2 Napisano 16 Maj 2009 a wiec co wybrać zaznaczam ze internet bede mial pod koniec czerwca i czy są dostępne trofea w tych tytułach od razu po zakupie??? - oblivion (gralem na PC) -fallot 3 (gralem na pc ale na minimalnych i z zawiechami) -cod waw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yakash 1 Napisano 16 Maj 2009 a wiec co wybrać zaznaczam ze internet bede mial pod koniec czerwca i czy są dostępne trofea w tych tytułach od razu po zakupie???- oblivion (gralem na PC) -fallot 3 (gralem na pc ale na minimalnych i z zawiechami) -cod waw Oczywiście Cod 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bazgan 2 Napisano 16 Maj 2009 Oczywiście Cod 5 a czy są trofe dostępne po zakupie od razu ;p ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 16 Maj 2009 a wiec co wybrać zaznaczam ze internet bede mial pod koniec czerwca i czy są dostępne trofea w tych tytułach od razu po zakupie???- oblivion (gralem na PC) -fallot 3 (gralem na pc ale na minimalnych i z zawiechami) -cod waw Oblivion - nie ma trofeów a po dłużej styczności zaczyna się nudzić więc nie polecam bo sam posiadam i przysiadłbym ponownie tylko gdyby dali trofea. Fallout 3 - nie grałem ale to z grubsza to samo co Oblivion tylko w innej oprawie więc nie będę się wypowiadał. COD 5 - zdecydowanie polecam. Grałem na kompie i muszę przyznać, że choć COD4 lepszy to 5 daje radę no i w przeciwieństwie do MW ma trofea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bazgan 2 Napisano 16 Maj 2009 Oblivion - nie ma trofeów a po dłużej styczności zaczyna się nudzić więc nie polecam bo sam posiadam i przysiadłbym ponownie tylko gdyby dali trofea.Fallout 3 - nie grałem ale to z grubsza to samo co Oblivion tylko w innej oprawie więc nie będę się wypowiadał. COD 5 - zdecydowanie polecam. Grałem na kompie i muszę przyznać, że choć COD4 lepszy to 5 daje radę no i w przeciwieństwie do MW ma trofea. ok dzieki wezme w takim razie Cod-a ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yamasaki1994 1 Napisano 16 Maj 2009 Siema byłem dzisiaj w Saturnie i była PS3 + Killzone 2 + Fifa 09 + NFS:U za 1599 zł chyba tanio co nie ??? Nie wiem czy taki zestaw opłaca się brać?? I nie wiem jak jest z gwarancją w SATURNIE (12mies. od SONY , a czy od saturna jest dodatkowe 12miec czy nie???) Bo jak nie no to bym brał w RTV EURO AGD i bym dokupił gwarę na 3 lata Możecie jeszcze powiedzieć jaka gra jest długa by nie przejść jej w np 5 dni tylko spędzić przy niej dłużej czasu Aha i jeszcze ile procent PS3 średnio się psuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wach 1 Napisano 16 Maj 2009 Siema byłem dzisiaj w Saturnie i była PS3 + Killzone 2 + Fifa 09 + NFS:U za 1599 zł chyba tanio co nie ???Nie wiem czy taki zestaw opłaca się brać?? Nie. I nie wiem jak jest z gwarancją w SATURNIE (12mies. od SONY , a czy od saturna jest dodatkowe 12miec czy nie???) Nie. Chociaż możesz potem się kłócić z nimi. Możecie jeszcze powiedzieć jaka gra jest długa by nie przejść jej w np 5 dni tylko spędzić przy niej dłużej czasu Oblivion Aha i jeszcze ile procent PS3 średnio się psuje Sama PS3 raczej się nie psuje, duża ilość napędów pada po 1-2 latach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach