Skocz do zawartości
Szympek

"Co wybrać?"

Rekomendowane odpowiedzi

EndarSeth napisał:
Ludzie cały czas, a pewnie i dłużej, grająi będą grali.

to jest bardzo subiektywna sprawa. Niektórych granie z levele innych bawi nawet po kilku miesiącach, sami robią levele i jest super. Ale niektórzy za tym nie przepadają tak i po przejściu singla na 100% za bardzo nie ma co robić. Mnie np. zupełnie nie wciągnęło przechodzenie leveli innych, jeszcze mniej tworzenie własnych poziomów. Co nie zmienia faktu, że nawet sam single, jak ktoś jeszcze chce osiągnąć platynę starcza na dłużej niż większość gier i oferuje świetną zabawę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Genesis napisał:
InFamous czy LittleBigPlanet?

W LBP nie grałem a po InFamous wybieram się w sobotę za tydzień. Nie mniej jeżeli szukasz gry do "pogrania" to bardziej przypasi ci InFamous bo LBP to w większości bardziej program niż gra jeżeli masz zamiar tworzyć levele. Tak czy owak co nie wybierzesz nie będziesz żałował bo to dwie bardzo dobre gry i exclusivy na PS3 zarazem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem w demo w infamous i bardzo mi się spodobało. Szukam jednak chyba bardziej gry dla odprężenia się po ciężkim dniu. Gry spokojnej przy z której będę czerpał czystą przyjemność, a nie powtarzał 30 raz ten moment poziomu.

Dlatego też mimo, że napaliłem się dość mocno na InFamous do LBP przyciągą mnie luzacki charakter gry bo po filmikach taka ta gra wydaje się być. No właśnie a jak jest naprawdę? Tego to ja już niestety nie wiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Genesis napisał:
Grałem w demo w infamous i bardzo mi się spodobało. Szukam jednak chyba bardziej gry dla odprężenia się po ciężkim dniu. Gry spokojnej przy z której będę czerpał czystą przyjemność, a nie powtarzał 30 raz ten moment poziomu.

Dlatego też mimo, że napaliłem się dość mocno na InFamous do LBP przyciągą mnie luzacki charakter gry bo po filmikach taka ta gra wydaje się być. No właśnie a jak jest naprawdę? Tego to ja już niestety nie wiem :)

Jak szukasz spokojnej i odprezajacej gry to najlepsze dla Ciebie byloby Mirror's Edge, chociaz jesli nie interesuje Cie ta gra to wybierz LBP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Seba1 napisał:
czy warto kupic Far Cry 2?

Wg mnie absolutnie nie, chyba że naprawdę nie masz w co grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Seba1 napisał:
Jak szukasz spokojnej i odprezajacej gry to najlepsze dla Ciebie byloby Mirror's Edge, chociaz jesli nie interesuje Cie ta gra to wybierz LBP.

Dla mnie Mirror's Edge jest strasznie irytujący, dlatego też nie przeszedłem go do końca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Witam, co wg was będzie najlepszą rzeczą do dodania na następną liste zakupów:

InFamous czy Fallout 3

Wg was która gra będzie z tych najlepsza? W InFamous grałem w demo i spodobało mi się. Fallout 3 przyciąga mnie z uwagii na to, że to RPG a rpg'ow nigdy za wiele.

Jak myślicie?

Edytowane przez Swider112

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Swider112 napisał:

InFamous Resistance 2 GTA 4 Fallout 3

Wg was która gra będzie z tych najlepsza? W InFamous grałem w demo i spodobało mi się. Resistance 2 i GTA 4 mam w planach od jakiegoś czasu. Fallout 3 przyciąga mnie z uwagii na to, że to RPG a rpg'ow nigdy za wiele.

Jak myślicie?

Z tych wszystkich najlepiej wypada Resistance 2. Fallout 3 to typowy RPG więc trochę przy nim posiedzisz w efekcie czego na dłużej ci on starczy. InFamous może rywalizować z GTA IV ale z tych dwóch gier wybrałbym tą drugę bo starcza na dłużej i jako sanbox wypada lepiej. Resistnce to FPS z klasą i choć sam go nie zakupiłem bo nie podszedł mi FoM to jako najlepsza obok KZ2 strzelanka na wyłączność dla PS3 warta jest uwagi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirror's Edge jest odprężający? Raczej nie i po ciężkim dniu napewno się nie nadaje jako odprężacz, może wkurzać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Swider112 napisał:

InFamous czy Fallout 3

Wg was która gra będzie z tych najlepsza? W InFamous grałem w demo i spodobało mi się. Fallout 3 przyciąga mnie z uwagii na to, że to RPG a rpg'ow nigdy za wiele.

Jak myślicie?

Bierz InFamous, a z Falloutem poczekaj na GOTY edition.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  PROT napisał:
Jezeli do grania przez słuchawki(jakie masz ?) to żaden

Sennheiser eh150

W takim razie czy do 50zl znajde wzmacniacz do moich sluchawek czy mam sobie darowac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  szymuR93 napisał:
Mirror's Edge jest odprężający? Raczej nie i po ciężkim dniu napewno się nie nadaje jako odprężacz, może wkurzać :)

Skakanie z dachu na dach, bieganie po scianach, uciekanie bezradnej policji i patrzenie na cale miasto z gory naprawde moze byc odprezajace. W dodatku spokojna muzyka mowi sama za siebie. Przynajmniej ja tak uwazam.

Swider112 napisał:

InFamous czy Fallout 3

Jak myślicie?

Bierz InFamous.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seba ME nie jest takie łatwe jak się zdaję :D W niektórych momentach ma się chęć rozwalenia pada :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli chodzi o gry które polecacie, to nie zawsze nowsze, znaczy lepsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem na tak (blu-ray) vs Jaja w tropikach (blu-ray) vs 13 posterunek I seria (DVD)

Lub ew. jakaś niezła komedia ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Wronator napisał:
Z tych wszystkich najlepiej wypada Resistance 2. Fallout 3 to typowy RPG więc trochę przy nim posiedzisz w efekcie czego na dłużej ci on starczy. InFamous może rywalizować z GTA IV ale z tych dwóch gier wybrałbym tą drugę bo starcza na dłużej i jako sanbox wypada lepiej. Resistnce to FPS z klasą i choć sam go nie zakupiłem bo nie podszedł mi FoM to jako najlepsza obok KZ2 strzelanka na wyłączność dla PS3 warta jest uwagi.

Warto jeszcze dodać ze wszystkie cztery gry są świetne i cokolwiek by wybrał powinien być zadowolony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się nad wyborem gry piłkarskiej.

Fifa 09 czy PES 2009?

Z tego co czytałem, to gameplay w tej drugiej jest bardziej realistyczny na czym mi zależy. Dlaczego się pytam? Nie do końca zrozumiałem jak to jest z multiplayerem. Czy serwery PESa są zalagowane do tego stopnia, że nie da się grać? Co prawda mam 2 pady, ale na meczach przez internet także mi zależy =]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
  Rater napisał:

Fifa 09 czy PES 2009?

Z tego co czytałem, to gameplay w tej drugiej jest bardziej realistyczny na czym mi zależy. Dlaczego się pytam? Nie do końca zrozumiałem jak to jest z multiplayerem. Czy serwery PESa są zalagowane do tego stopnia, że nie da się grać? Co prawda mam 2 pady, ale na meczach przez internet także mi zależy =]

co do obu gier... ja akurat jestem fanem pes i Ci go polece.....sa tu równiez fani fify i oni ci ją polecą....sciagnij dema , zagraj i wybierz sam. co do online to faktycznie w Pes2009 komfort gry online jest słaby przez duze ' S ' ...... tu fifa jest lepsza,,,

Edytowane przez awierone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Rater napisał:

Fifa 09 czy PES 2009?

Jeśli wcześniej miałeś styczność z którąś z serii to wybierz tę do której jesteś przyzwyczajony. Ja, przygodę z FIFĄ skończyłem na FIFIE 98. Od tego czasu gram tylko w PESa.

Jeśli chodzi o rok 2009 to grałem w obie gry i w PESa 2009 i FIFĘ2009, którą kupiłem chrześniakowi na komunię. Pograłem trochę w tą dziwną grę i powiem tak: Jeśli najważniejsza jest dla ciebie grafika, ładna animacja zawodników i realistycznośc gry to bierz FIFĘ. Jeśli natomiast w grze najbardziej cenisz gamaplay to bierz PESa ale ostrzegam, PES2009 jest prawie taki sam jak PES2008. Seria od jakiegoś czasu stoi w miejscu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

COD 4 vS. COD 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  szymuR93 napisał:
Seba ME nie jest takie łatwe jak się zdaję :D W niektórych momentach ma się chęć rozwalenia pada :P

Moze masz racje. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  Duvel napisał:
COD 4 vS. COD 5

Na 100% bierz CoD4 no chyba, że jesteś ogromnym fanatykiem II wojny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.