hadeSik 0 Napisano 16 Grudzień 2014 (edytowane) Chętnie popykam : PES 2014 NBA 2k14CoD AW Głównie nastawiam się na CoD'a. Edytowane 4 Styczeń 2015 przez hadeSik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dual 0 Napisano 18 Grudzień 2014 WitamSzukam kogoś kto pomoże mi w trofeach w Portal 2 i Fifa 13.Jeżeli byłby ktoś chętny byłbym wdzięczny.Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siriondel 855 Napisano 18 Grudzień 2014 Panowie, czy ktoś gra w Far Cry 4 na PS3 i chciałby zrobić pucharek za co-opa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Driverd2 1 Napisano 18 Grudzień 2014 (edytowane) Driverd2 możesz wysłać zaproszenie, będę grał ale nie w tej chwili bo żona jakąś padakę romantyczną ogląda ;) chyba do 22:30 trwa :( niestety. Też mam ochotę na trofea w FC4 bo muszę dokonać eliminacji jako pasażer i odbić jedną strażnicę jako Hurk. trochę lipa bo nie mam headseta (jeszcze bo szukam czegoś w okolicach 400zł co połączy się z PS3 i będzie dawało zajebiste efekty dźwiękowe bo testowałem Sony Gold i mnie nie powaliły) Edytowane 18 Grudzień 2014 przez Driverd2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
~senekuk 5 Napisano 20 Grudzień 2014 Zapraszajcie do znajomych, chętnie pogram między innymi w: Diablo3,GTA V, Assassiny,Dark Souls2,GoW3,Dragon Age2. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackNeq 0 Napisano 23 Grudzień 2014 (edytowane) Chętnie pogram na PS3 w Cod Ghosts i NFS Rivals oraz Crysis 2 PSN- Blackneq mozemy pogadac na skype :) Edytowane 23 Grudzień 2014 przez BlackNeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GODLike 2 Napisano 1 Styczeń 2015 Szukam osób do wspólnego grania w Destiny (strike'i i raidy). PSN ID SDRaid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 2 Styczeń 2015 Zapraszam do dodania Kane & Lynch 2 Dog Days Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekl2 2 Napisano 3 Styczeń 2015 PSN- pziola23 Aktualnie pogrywam w GT6, ale w najbliższej przyszłości Uncharted 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reyty 0 Napisano 25 Styczeń 2015 reyty_ chętnie pogram w fifę 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brocken 0 Napisano 14 Luty 2015 PSN ID: lolasparks Obecnie gram tylko w Destiny (PS3) i szukam osób na Daily i Weekly Heroic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bywalec 0 Napisano 17 Luty 2015 (edytowane) Siemanko. Gra ktoś w Defiance w ogóle jeszcze? Ja dopiero zacząłem, ale zastanawiam się czy z Polski sporo osbób gra. Ogólnie to sporo graczy widuję, ale czasem fajnie by było pograć z kimś kto też troche powyjaśnia pewne kwestie w grze. Poza tym grywam w Destiny, GTA V, BF4 i w to co ewentualnie podejdzie pod mój smak ;) PSN ID na PS3: bywalec Pozdrawiam. Edytowane 17 Luty 2015 przez bywalec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter23 15 Napisano 18 Luty 2015 Witam gra ktos w far cry 4 potrzebuje wbić trofeum ostatnie mi zostało Zmiana pasa pomoże mi ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sumik41 0 Napisano 18 Luty 2015 (edytowane) Witam gra ktos w far cry 4 potrzebuje wbić trofeum ostatnie mi zostało Zmiana pasa pomoże mi ktoś?Hej, tez mi zostało te trofeum wiec z chęcią zagram, jestem codziennie miedzy 20 a 24 wiec jak coś to pisz. PSNID Sumik41Pozdrawiam Edytowane 18 Luty 2015 przez Sumik41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piter23 15 Napisano 19 Luty 2015 Ok dziś jestem w pracy jutro w piatek o 20 odezwę się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 17 Marzec 2015 (edytowane) Jacyś chętni na co-op w Sniper Elite V2 ? Edytowane 17 Marzec 2015 przez FancyMichael Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PureDevill 0 Napisano 29 Marzec 2015 (edytowane) Siema szukam kogoś chętnego do pomocy przy wbiciu 2 trofek w nfs mw A tak poza tym to gram m.in. w: Far Cry 3 AC: Black Flag GT5 GT6 GoW Wstąpienie Uncharted 2, 3 BF 3 oraz wiele innych Dla zainteresowanych PSN ID: PureDevill gram praktycznie 24h/7dni w tyg :D Edytowane 29 Marzec 2015 przez PureDevill Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marusiek91 0 Napisano 3 Kwiecień 2015 szukam kogoś chętnego do gry w BF4 (wersja podstawowa bez DLC) na ps3. Mam 2lvl na razie więc początek. PSN ID: marusiek91_PL Pisac i gramy! xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
assasin 2 Napisano 13 Kwiecień 2015 Hejka szukam chętnych do pogrania w MINECRAFTA potrzebuję jeszcze kilku trofków ale możemy pograć rekreacyjnie PSN ID rafp77 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damel4 0 Napisano 5 Maj 2015 Poszukuję chętnych osób do gry w Destiny. Aktualnie chciałem jak najszybciej wykonać misję Corrupted Thorn (Zabij Xyor) Id: maciekwpp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Driverd2 1 Napisano 13 Maj 2015 (edytowane) Driverd2 obecnie gram w destiny lvl 27 Gram na ps3 niestety nie mam headseta, gram w rożnych godzinach, wysyłać zaproszenia, będę w domu to odpowiem. Ogólnie mam ponad 30 gier więc jeśli współpraca będzie pasować to i inne gierki możemy ograć. Edytowane 28 Maj 2015 przez Driverd2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukiasz95 0 Napisano 9 Lipiec 2015 Witam. Szukam kogoś kto pomoże mi z wbiciem trofeum online w Need for Speed Most Wanted. Chodzi tylko o jedno trofeum. Mogę się odwdzięczyć pomocą przy innej grze lub też mw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmmmz 0 Napisano 18 Sierpień 2015 (edytowane) Witam, szukam graczy do gier: Tomb Raider (najnowsza wersja) Minecraft Uncharted 3 Need for Speed rivals Moje id: zapa_pl Edytowane 18 Sierpień 2015 przez mmmmz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 21 Sierpień 2015 Siema. Ktoś chętny na partyjkę RL teraz? Id: Mr_Puma94 Zapraszać jak tego. Mam hs'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spaidi 0 Napisano 11 Październik 2015 Pogralbym z kims w Evolve, jest moze ktos chetny? PSN ID: Spaidi1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach