Mniuwa 1 Napisano 13 Wrzesień 2009 Chętnych na Dirta 2 !!!!!! bo nie ma z kim id: MNIUWA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BaM 0 Napisano 15 Wrzesień 2009 Witam chętnie moge zagrac z kims w Fife 09, Fight Night round 3 i Buzz Polskie Łamigłówki :) mój nick:BaMpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 15 Wrzesień 2009 (edytowane) A więc tak GRY: Resistance: Fall of manResistance 2 Resident Evil 5Killzone 2LittleBigPlanetLord of the rings: Conquest (już w tym tyg) Far Cry 2WarhawK Kupuje wszystkie Ciekawsze i te mniej ciekawe tytuły :D Zapraszajcie :) PSNid: wonx Edytowane 17 Wrzesień 2009 przez wonx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChudY 0 Napisano 15 Wrzesień 2009 wonx możemy od piątku zagrać jak chcesz w RE5 i LBP które już jedzie:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
legendkiller 0 Napisano 15 Wrzesień 2009 wonx tez chetnie pogram w Resident evil 5 moge nawet dzisiaj jak bendziesz chcial to odezwij sie na gg lub psn id: jaras1987 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafalski 0 Napisano 15 Wrzesień 2009 Chętnie pogram w Fife 09 Moje id : Rafalsky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plbartek89 0 Napisano 15 Wrzesień 2009 Jak ktos ma ochote zagrac w Pesa 2009 Nfs : Undercover Tekken5 stukac na gg i wysylac zapy na PSNID: plbartek1989 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafaespana 1 Napisano 16 Wrzesień 2009 transformers : revenge of the fallens jezeli ktos chetny to pisac na PSN RAFA_POLSKA chetnie porobie tez trophy na zmiane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alonless 0 Napisano 18 Wrzesień 2009 Moje multi w które gram: -GTA IV -Fat Princess -Little Big Planet psn id: Alonless DodawaC jeśli macie headsety przyda się trochę rozrywki ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hurin 0 Napisano 24 Wrzesień 2009 Zapraszajcie mnie! chętnie pozbieram znajomych :PPP (lubie ogladac cudze trofea XD) Gta IV, KillZone II. Może niedługo Fat Princess ID: hurin94 POZDRAWIAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vide 0 Napisano 24 Wrzesień 2009 (edytowane) Śmiało wysyłać zaproszenia. Potrzebuje trochę narodu do ukończenia kilku online trophy z: Little big planet Burnout Paradise. psn id Videsupra :) Edytowane 24 Wrzesień 2009 przez vide Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnomek 0 Napisano 26 Wrzesień 2009 Chętnie pogram w Call of Duty 4 . Za niedługo będę grał też w Uncharted 2 i MW 2 . Moje psn id : GnomekPL Ps. Wkrótce postaram się mieć headset od sony, więc jeśli ktoś byłby chętny grać "drużynowo" - zgłaszam się ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotfilon 28 Napisano 26 Wrzesień 2009 Zapraszajcie mnie! Aktualizacja kolekcji: GTA IV, Killzone 2, Little Big Planet, Metal Gear Online. PSN ID: kotfilon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarioPe86 0 Napisano 26 Wrzesień 2009 Witam!!! Chętnie pogram w NFS: Shift Szukam także chętną osobę do pomocy zdobycia 2 pucharków online w Worms PSN id: MarioPe86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agent47PL 0 Napisano 28 Wrzesień 2009 Witam ;) Moje ID: Agent47PL Gry w jakie chetnie pogram online to Fifa 09 NFS Undercover Burnout Paradise Czekam na zaproszenia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadek 0 Napisano 28 Wrzesień 2009 PSN ID: tadeck1 Call of Duty 4, Call of Duty 5, Army of Two, Conflict Denied Ops, Little Big Plannet, The Darkness, FarCry 2, Resistance Fall of Man, Bad Company Jak dodajecie do znajomych piszcie ze z ps3site ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 29 Wrzesień 2009 (edytowane) Moje PSN ID: LosDejfidos Gry: Fifa 09, CoD 4, RD: Grid, KillZone 2, GTA IV , Fifa 10 Edytowane 5 Październik 2009 przez NaLandy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz4268 0 Napisano 30 Wrzesień 2009 (edytowane) kto zagra ze mną w fife 10 moje id psn to lukasz4268 piszcie i dodawajcie mnie do znajomych Edytowane 30 Wrzesień 2009 przez lukasz4268 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hal1k 10 Napisano 2 Październik 2009 Moje PSN ID: Halik123 Zapraszajcie do znajomych, dobrze mieć "swoich" na friend liscie a kwestie gier zawsze mozna obgadać na prv;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek_fcb 11 Napisano 2 Październik 2009 Witam wszystkich! Krótko i na temat ;) PSN ID - tom85_PL wysyłać zapro i inne PW chętnie zagram ( Fifa10) pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boneso 61 Napisano 3 Październik 2009 witam! chętnie pogram w: LBP Gta IV Killzone 2 Fifa 2010 Pes 09 moje id : bonesO_PL zapraszam ludzi z małopolski(KRaków,Chrzanów) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kreegPL 0 Napisano 3 Październik 2009 (edytowane) A to i ja się dopiszę: na ten moment chętnie popykam w Fife 09 Wipeout HD NFS Shift konto PSN - kreegPL PS - część osób dodam sobie dziś do listy :) Edytowane 3 Październik 2009 przez kreegPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cloudstorm 0 Napisano 4 Październik 2009 Moje ID: Filenek Chętnie pogram w: Killzone 2, Uncharted 2 betę (a niedługo już w normalną wersję ;)), Little Big Planet, Battlefield 1943, Fat Princess i GTA IV. Przyjmę zaproszenie od każdego, bo jestem posiadaczem PS3 od niespełna dwóch miesięcy i jakoś gra po sieci jest fajna, ale zawsze lepiej jest z kimś kogo się zna i ma się na liście znajomych, tak więc: zapraszam do zapraszania ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żuczek86 0 Napisano 4 Październik 2009 Witam wszystkich. Też będe się pisał na większość gier a napewno już Modern Warfare 2 kiedy już wyjdzie. Na dzień dzisiejszy gram w Sturmovika to jakby był ktoś chętny też mogę polatać w sieci. Moje ID to ZAKU1986 Posiadam headseta Pozdrawiam i do usłyszenia;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radzy 0 Napisano 5 Październik 2009 (edytowane) Cześć, jakby co, ja również z miłą chęcią wspólnie pogram w co tam się da (t.j. w to co mogę z racji posiadania ) Headseta mam też jakby ktoś już koniecznie chciał usłyszeć moje memłanie Pozdrawiam, Radzy PS. Info o tym w co razem mogę pograć w "O mnie" ;-) PS1. Mój PSN ID: Radzy76 Edytowane 5 Październik 2009 przez Radzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach