castello 0 Napisano 5 Grudzień 2009 PSNid w profilu Moje gry online GTA IV Fifa 09 Killzone 2 GT5 Prologue Dragon Ball Z BurstLimit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manek1205 0 Napisano 5 Grudzień 2009 (edytowane) Chętnie zagram w Modern Warfare 2, miło by było pogadać z kimś po polsku, właśnie kupiłem nowy headset. Niestety gram tylko w nocy 2 - 8. Zapraszam Edytowane 5 Grudzień 2009 przez manek1205 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blix 0 Napisano 5 Grudzień 2009 hej. chetnie pogram w: burnout paradise outrun online arcade supersonic acrobatic rocket-powered battle cars battle tanks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki323 1 Napisano 6 Grudzień 2009 Hej, mój PSN ID : Majki323 Gram w Battlefielda Bad Company, BFa 1943 , GTA IV Fifa 10 Headset będzie w przyszłym tygodniu, w razie czego zapraszam na konferencje skype ( piszcie na friendsach w ps3 to podam swój nick ). Do zobaczenia ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamyk001 0 Napisano 6 Grudzień 2009 Zapraszam mój PSN ID : Kamyk001 Moje Gry: 1.Call Of Duty 4 Modern Warfare 2.Call Of Duty World At War 3.Call Of Duty Modern Warfare 2 4.Medal Of Honor Airborne 5.Metal Gear Solid 4 6.Resident Evil 5 7.Pro Evolution Soccer 2008 8.Race Driver Grid 9.Grand Turismo 5 Prologue 10.Need For Speed Shift 11.Need For speed Undercover 12.GTA 4 13.Killzone 2 Headset będzie niedługo. Dajcie znać jak coś. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
APLEX 2 Napisano 7 Grudzień 2009 Witam :) Mój PSN ID: APLEX_PL Jestem nowym posiadaczem konsoli PlayStation 3, i szukam znajomych do wspólnego grania Jak narazie gram w Burnout Paradise (zawsze chętny by pojeździć online, czy pomóc zdobyć jakieś trofeum ) Za pare dni również Uncharted 2 Chętnie przyjmę zaproszenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 10 Grudzień 2009 witam wszystkich jestem nowy i chetnie pogram w MW 2 mój id: mrowa607 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 16 Grudzień 2009 (edytowane) Witam wszystkich , tak na dobry początek na tym forum to zapraszam Was na moją listę znajomych :D Chętnie pogram w: GT5:P Little Big Planet w niedalekiej przyszłości: Metal Gear Online Mój PSN id: andryush Zapraszam! ;) Edytowane 24 Grudzień 2009 przez andryush Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezzar997 1 Napisano 16 Grudzień 2009 Co do gry online w Modern Warfare 2 piszcie właśnie w tamtym dziale (dotyczącym MW2). Wtedy można się pododawać itd. Chętnych do gry serdecznie zapraszam,organizujemy mecze 6 vs reszta świata 6 vs 6,9 vs reszta świata oraz 9 vs 9 i prywatne mecze. Dopisujcie się z dziale MW2,nie mam miejsca w znajomych,ale jeśli będziecie chcieli pograć piszcie na PW,wtedy coś zorganizuję ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 17 Grudzień 2009 witam, jako nowy posiadacz peesa i narzie tylko u2 chetnie poznam mozliwosci gry w multi na tym sprzecie id : DJYano prosze pisac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sporewski 0 Napisano 20 Grudzień 2009 Witam! Zapraszam wszystkich graczy PS3 z Grudziądza do wspólnej gry! Mój PSN ID: Sporewski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotfilon 28 Napisano 20 Grudzień 2009 Witam. Chetnie pogram w Uncharted 2 na co-opie - PSN ID kotfilon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darqnes666 0 Napisano 20 Grudzień 2009 PSN ID darqnes666 GRY: Killzone 2 Overlord II Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICO1987 7 Napisano 20 Grudzień 2009 Witam wszystkich:biggrin: To mój pierwszy post na tym forum,proszę więc o wyrozumiałość.. Szukam chętnej osoby/ osób do gry online w FAR CRY 2, w celu zdobycia trophies: "soldier of misfortune" oraz tego związanego z podnoszeniem rannych. Schemat rozgrywki wygląda tak: tryb uprising, np. 3 graczy, graczA strzela do gracza B(z tego co wiem jak przeciwnik leży i zostanie ożywiony, gra i tak zalicza "killa"), gracz C podnosi B. Podsumowując gracz A ma killa, B ma "rising" C czeka. Nastepna runda zmiana... C strzela do B, a podnosi B itd dalej.:tongue: zapraszam.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycha 0 Napisano 21 Grudzień 2009 No to ja też bym pograł CoD 4 5 i 6 FIFA10 moje id krystian1209thc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICO1987 7 Napisano 21 Grudzień 2009 Moje PNid ryohazuki21051987: far cry 2 motorstorm gta 4 (chętny na ustawkę na trofea) call od duty 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gilroid 0 Napisano 21 Grudzień 2009 Chętnie zagram w fifę 10, bete bfbc 2. PSN ID: iron_PL Dodawajcie szybciutko to pogramy ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wjehu 0 Napisano 21 Grudzień 2009 ID - wjehu Gry: Uncharted 2: Among Thieves , LittleBigPlanet , MotorStorm , Resistance: Fall of Man ... i będzie tego więcej :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kristof799 0 Napisano 23 Grudzień 2009 Ja również zapraszam PSN ID: kristof7999 Resident evil 5 Tekken 6 Gran turismo 5 pr... Ridge racer 7 Ninja gaiden sigma 2 GTA IV Ale najczęsciej gram w Resident evil 5 z a p r a s z a m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sayinn 0 Napisano 24 Grudzień 2009 ja tez pogram online ;) moja gra to fifa10 id:misiekzwa pozdro zapraszajcie;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biz 0 Napisano 24 Grudzień 2009 witam wszystkich, szukam kogoś do zrobienia pucharków online w Transformers Revenge of the fallen, będę wdzięczny za pomoc i oczywiście mogę w zamian pomóc w tej jak i innej grze a mam ich parę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICO1987 7 Napisano 26 Grudzień 2009 Witam poszukuje kogos kto chetnie pomasteruje ze mna bronie w far cry 2 - 1na 1:) PSN id ryohazuki21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 26 Grudzień 2009 Ja pogram w burnouta z kimś. Moje psn id to: timetoshake Mam headset i kamerkę(po 23 wyłączoną bo wyglądam jak upiór ;D). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICO1987 7 Napisano 29 Grudzień 2009 Witam. Desperacko poszukuje kogoś kto ma czas i ochotę ponabijać levele w FAR CRY 2, oraz pomasterować bronie:) mam na to dobry sposób, zamiast 200-250xp na mecz wyciaga sie ok 1300xp jak ktoś chętny to pisać: PSNid: ryohazuki21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.:LaQuM:. 3 Napisano 29 Grudzień 2009 Ja też PSNid: laqum_PL Resistance 2 Wipeout HD Fury Home :) Nie mam Headseta ale może za tydzień będzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach