Flesh90 2 Napisano 4 Luty 2010 Szukam jakiś ogarniętych do przejscia spec ops w mw2 psn id; Flesh90 z headsetem lub w fife 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Critical 0 Napisano 4 Luty 2010 Szukam ekipy do gry w MAG. Moje PSNID: Valor - lvlasteryoda SVER - CriticalPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joiny 0 Napisano 5 Luty 2010 Szukam kogoś chętnego do zabawy w LBP. PSN ID: Joiny20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damianos91_PL 0 Napisano 6 Luty 2010 PSN : damianos91_PL moje gry online : CoD : Modern Warfare 2 Tekken 6 GTA IV jestem dostępny w różnych porach bardzo często, najczęściej gram w modern warfare P.S. jak wysyłacie zaproszenia to napiszcie coś po polskiemu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoPL 0 Napisano 6 Luty 2010 (edytowane) Witam ! Gry PSN: MotorStorm: Pacific Rift, Killzone 2, LBP GOTY Zapraszajcie do przyjaciół :laugh: Edytowane 17 Kwiecień 2010 przez MateoPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabosh 3 Napisano 6 Luty 2010 zaproszenia poszły, zapraszam rowniez do wspolnej gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yarp 3 Napisano 7 Luty 2010 Witam Jestem nowy do online ps3. Od jakiej gry zaczac? od razu kupowac maga czy cos innego polecacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deathincarnation 1 Napisano 7 Luty 2010 (edytowane) luku_86-PL MW2 PES 10 MORTAL KOMBAT VS DC zamowione juz BC2 i Alien vs predator MAM HS Edytowane 13 Luty 2010 przez deathincarnation Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICO1987 7 Napisano 7 Luty 2010 Witam Jestem nowy do online ps3. Od jakiej gry zaczac? od razu kupowac maga czy cos innego polecacie? ja polecam COD-MW, GTA4, FAR CRY2, bo dużo ludzi w to gra :tongue: oraz nadchodzące BBC 2 :turned: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Advem 0 Napisano 7 Luty 2010 PSNid: Advem -Grand Theft Auto IV -Little Big Planet -Baterfiled: Bad company 2 (multiplayer demo) Jestem pon-czw 13-15.30 pią 13 - 17, 19 - 21 weekend -prawie czały czas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radkos77 16 Napisano 7 Luty 2010 ID:radkos77 MW 2 PES2010 NBA 2K10-czasami grywam po 21-ej czasami w południe ,nie posiadam headseta :fool: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drewas 0 Napisano 7 Luty 2010 bf:bc ut III < tutaj bardzo bardzo chętnie mam HS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xanti 0 Napisano 7 Luty 2010 (edytowane) Przyjme każde zaproszenie chetnych do gry w GTA IV oraz od wtorku Szczęśliwych posiadaczy Bioshocka 2 PSN ID: xanti6 Posiadam HS ( używam ą i ę w rozmowie :D pracuje do 18 więc od 20 śmiało zapraszam ) Edytowane 7 Luty 2010 przez xanti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrakles 0 Napisano 7 Luty 2010 Chętnie dołączę do wspólnego grania mile widziany hs. mw2 pes2010 killzone 2 fight night 3 psn id Piotrakles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ICO1987 7 Napisano 8 Luty 2010 Pogram online: FAR CRY2 GTA4 WORMS LITTLE BIG PLANET PSN ID : ryohazuki21 <---------- w treści zapro tytuł gry :scare: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hydranto 0 Napisano 10 Luty 2010 Call Of Duty : Modern Warfare 2 szukam znajomych do wspólnego pykania;-)moj nik to hydranto.zapraszam i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtus0186 0 Napisano 10 Luty 2010 Witam szukam chetnych do grania w COD MW i COD MW 2 oraz obecnie do gry demo AVP chetnych prosze o dodanie mnie do przyjaciol pozdrawiam jestem tu nowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlody 0 Napisano 11 Luty 2010 Poszukuję chętnych do gry w Resident evil 5 (całodniowe ustawiki albo pojedyńcze co-op) Z chęcią pomogę osobą które dopiero kupiły grę!! Ponieważ wiem gdzie jest większośc emblemów, i okazyjnie wiem gdzie są ukryte diamenty. Ja bym hostował grę ponieważ mam ulimited ammo więc nie będe zabierał amunicji :) Proszę o kontakt! Mlody1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemier 0 Napisano 11 Luty 2010 PSN ID: Niemier Gry to: LBP; Lord of the Rings Conquest; BC2 (na razie demo, ale mam już zamówione pre-order) Gier mam więcej ale tylko w te gram online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wajsik 0 Napisano 11 Luty 2010 (edytowane) PSNid: Wajsik Gry: Fifa 09, The Club :) Godziny: Różnie, częściej wieczorami ... Edytowane 26 Luty 2010 przez Wajsik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soul-chan 0 Napisano 12 Luty 2010 (edytowane) ID: Black-Soul96 Gry: Colin McRae: Dirt 2, Uncharted 2: Among Thieves, Battlefield Bad Company 2 Beta Headset: Tak Łącze: 54 mb/s Edytowane 12 Luty 2010 przez Soul-chan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iras 0 Napisano 12 Luty 2010 Id: Iras89 Gry: Tekken 6, AVP demo i Battlefield Bad Company 2 demo Na razie tyle :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perejro 0 Napisano 12 Luty 2010 Ja gram w Bad Company 2 demo , jak ktoś chce pograć w klimacie to czekam na zaproszenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BednarPL 1 Napisano 13 Luty 2010 siema aktualnie gram w : Bioshock 2 Rock Band 2 jeśli ktoś chętny ID BednarPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killzone_15 52 Napisano 13 Luty 2010 Gram w : Battlefield bad company i bad company 2 , Gta 4, motorstorm pacyfic rifti jeszcze inne ale w te aktualnie gram.:D Co do godzin to do poniedziałku jestem prawie cały czas a szczególnie wieczorem . Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach