pack 698 Napisano 11 Lipiec 2011 Reklama Yakuza 3 w GT5 - tor Tokyo R246 https://lh5.googleusercontent.com/_-TUxwJgDno4/TUQQeGaY5dI/AAAAAAAAAEc/fWluCdjgS5k/Tokyo%20R246_1%20SAPTIS.jpg http://lh3.ggpht.com/_-TUxwJgDno4/TUQJhQL1OgI/AAAAAAAAAEI/zXA_hYgpnUk/Tokyo%20R246%20SAPTIS.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobi1989PL 49 Napisano 2 Czerwiec 2012 Poratuje mnie ktoś dobrą radą? Próbuję odblokować misje poboczną The Golfing President, do tego muszę osiągnąćwynik +0 lub mniejszy w turnieju golfowym Idzie mi w tym fatalnie. Zdradzi mi ktoś może kilka wskazówek co to tej mini gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patapon 3 Napisano 6 Maj 2015 Jestem właśnie w ostatnim rozdziale gry i co tu dużo mówić... DEM FEELS. Gra dla prawdziwych menszczysn. Pewną scenę w tym sierocińcu (pewnie wiecie jaką...) będę wspominał jeszcze bardzo długo. Ogółem bardzo dobra, japońska gra. Ma duszę. Niektóre subquesty zabijają absurdem, tak samo z paroma cutscenkami i bardzo dobrze. To gra video! Nie ma co się silić na realizm. Jedyne co mi się nie podoba, to oczywiście ilość randomowych walk z bandziorami. Wystarczy parę kroków by z kimś zadrzeć. Bleh. Rozczarowały mnie też gry arcade, myślałem, że będą jakieś Outruny czy inne Segowe perełki, a tu dupcia. Chyba że je pominąłem. Na pewno kiedyś zagram w czwórkę. Ciekawe czy jest lepsza. Nie podoba mi się koncept 4 grywalnych postaci. I zagram, ale za jakiś rok. Yakuza to taka seria, którą łatwo przedobrzyć. Trzeba grać w odpowiednich dawkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkelx 46 Napisano 5 Styczeń 2016 Czy jako kompletny nowicjusz w serii Yakuza, zaczynając od części trzeciej dam radę się w to wszystko wkręcić i ogarnąć o co kaman? Nie ukrywam, że od dłuższego czasu oglądam gameplaye Yakuzy, czytam recenzje i jakoś mnie do tej gry ciągnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cziczaki 95 Napisano 5 Styczeń 2016 W menu jest opcja z filmikami streszczające co działo się w Yakuzie 1 & 2. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 5 Styczeń 2016 Zarezerwuj sobie kilka godzin na obejrzenie reminiscencji (lub walkthrough na yt) z dwóch pierwszych części. To pozwoli poczuć klimat i poznać relacje pomiędzy postaciami. Bez tego IMO możesz poczuć się mocno zagubiony i, przynajmniej na początku, nie rozumieć podstawowych kwestii. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkelx 46 Napisano 5 Styczeń 2016 dzieki za odpowiedź ;) na razie nie widzę żadnej Yakuzy 3 na allegro, niezła posucha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 11 Styczeń 2016 Jak dorwiesz, to bierz od razu 4, bo o nią na allegro jeszcze trudniej. Sam się na nią czaiłem, aż w końcu mi w plusie wrzucili ;) Szkoda, że nie wydali 1 i 2 na Vicie, jak kiedyś obiecali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkelx 46 Napisano 1 Marzec 2016 (edytowane) i Yakuza 3 kupiona! długo się naszukałem, ostatnio trafiła aukcja na allegro od 1 zł ale dziś była ostra walka o tę sztukę. Licytacja dalej trwa bo doszła do kwoty takiej, w której inna Yakuza była od kilku dni w tej samej cenie jako "kup teraz" ;) No cóż, warto było poczekać, teraz czekam na wysyłkę i lecimy z tym. Na pewno będzie dobrze ;) Tak na marginesie - licytacja w której próbowałem się bić o Yakuze skończyła się na 92 zł :D Edytowane 2 Marzec 2016 przez majkelx 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kes 22 Napisano 2 Marzec 2016 (edytowane) Będziesz sprzedawał po przejściu? ;> Edytowane 2 Marzec 2016 przez kes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkelx 46 Napisano 3 Marzec 2016 Na razie o tym nie myśle - jeszcze nawet nie zacząłem grać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cziczaki 95 Napisano 3 Marzec 2016 Jak tak ładnie ceny idą to chyba sam wystawię na allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkelx 46 Napisano 3 Marzec 2016 no obecnie widać, że jest posucha na ten tytuł - aktualnie widzę 2 sztuki i to za 99 zł ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkelx 46 Napisano 8 Marzec 2016 Mam! Jeszcze sprzedawca dorzucil ta plyte z audio mimo ze nic o tym w aukcji nie bylo. Instaluje, sprobuje trochę jeszcze dzis zagrac :D Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Marzec 2016 Do każdej gry było audio dodawane, więc nie zrobił łaski ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkelx 46 Napisano 9 Marzec 2016 a to tego już nie wiedziałem :) ale kopia w super stanie tak czy inaczej. Na razie obejrzałem dwa przypomnienia z Yakuza i Yakuza 2 - fajnie streszczona historia, idzie skumać o co chodzi i plus za to, że sa dostepne z poziomu menu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkelx 46 Napisano 10 Marzec 2016 pierwsze 3h za mną. Gra zrobiła na mnie.. mega duże wrażenie. Dubbing japoński jest świetny - aż się przypominają stare czasy kiedy oglądało się Naruto, One Piece, Bleach'a itp. Przeglądając temat wiele osób narzekało, że jest dużo czytania - podobnie było w Ni No Kuni, więc już sie przyzwyczaiłem i zupełnie mi to nie przeszkadza. Walki jak najbardziej na plus - pytanie mam tylko czy "waląc z dyńki" można tylko przy walkach z bossami? Czy jak naładuje mi sie pasek "Heat" to mogę również tak potraktować zwykłego dresa? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 10 Marzec 2016 System walki jest opisany od podstaw do heat actions w menu postaci. Heat actions można używać w każdej walce, zależą one od umiejętności postaci i okoliczności przyrody. Możliwość wykonania heat'a jest sygnalizowana w prawym górnym rogu ekranu. ZTCP walki z bossami mają dodatkowe scenki QTE, poza nimi wszystko działa jak w zwykłych. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkelx 46 Napisano 11 Marzec 2016 wczoraj Tamashiro trochę mi napsuł krwi, ale za bardzo chciałem mu nakopać w stylu "na chama" a nie robiłem żadnych uników. bardzo na plus zaskakuje mnie grafika - cut-scenki są świetne tak samo jak i animacje postaci. warto było szukać i walczyć o ten tytuł bo ostro wciąga i aż chce się do niego wracać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 11 Marzec 2016 Poczekaj, aż zagrasz w czwórkę i piątkę. Seria Yakuza jest ulepszana z każdą kolejną częścią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkelx 46 Napisano 15 Marzec 2016 Proszę, powiedzcie mi że to się rozkręci bo 4 akt to po prostu.. emocje jak na grzybach. Zaczyna mnie irytować ten motyw sierocińca i zadania typu: znajdź jedzenie dla psa, kup dziecku ubrania, pograj z nimi w piłkę, naucz gotować ziemniaki.. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 15 Marzec 2016 Cisza przed burzą :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkelx 46 Napisano 15 Marzec 2016 Oby, teraz jadę do Tokio więc mam nadzieje, że zacznie się coś dziać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 15 Marzec 2016 Będziesz miał nawet nową arenę, o ile już nie miałeś. Może to właśnie to, bo już nie pamiętam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkelx 46 Napisano 16 Marzec 2016 No faktycznie Patricko miałeś racje - wystarczyło dotrzeć do Tokio a mordobicie jest jedno za drugim, dzieje się dużo i chce sie znowu grać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach