fatbear 0 Napisano 2 Październik 2014 PS3: Fifa 15 szczególnie UT PC: Diablo 3, Heartstone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzylu 7 Napisano 2 Październik 2014 PS3: Dark Souls II PS4: The Last of Us remastered Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 3 Październik 2014 Defiance Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 3 Październik 2014 Test alpha Bloodborne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VortaL 7 Napisano 3 Październik 2014 W GTA Online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson_gda 0 Napisano 4 Październik 2014 Ja mam przyjemność grać w Red Dead Redemption. Petarda :shok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghost_girL 9 Napisano 10 Październik 2014 Ja aktualnie w LA Noire :D gra jest genialna...ale mój angielski ;/ trzeba go podszlifować bo przez to gra mi gorzej idzie xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilloKSG 1 Napisano 11 Październik 2014 Ukończyłem w zeszłym tyg. GTA 5, teraz zaczynam Heavy Rain i w międzyczasie gram w Darksiders. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronnie80 23 Napisano 11 Październik 2014 Ja powoli ogrywam Hitman Rozgrzeszenie lecz muszę powiedzieć, że wybrałem poziom Hard i mozolnie mi to idzie W nastepnej kolejności Max Payne 3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien666 121 Napisano 11 Październik 2014 Bioshock Infinite... boże jakie to słabe. Port Royale 3... a to jeszcze słabsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juza_88 136 Napisano 11 Październik 2014 Xcom Enemyyy Unknown ... P{ikna gierka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkelx 46 Napisano 12 Październik 2014 Fallout 3 i Batman: Arkham Asylum ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 12 Październik 2014 Gra poruszająca. Valiant Hearts: The Great War Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 12 Październik 2014 Post game w Xilli 2, reszta leży i czeka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 12 Październik 2014 Remember Me wczoraj skonczone pewnie borderlands2 z kupki plusowej alternatywnie SC:Blacklist misje dodatkowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 12 Październik 2014 Shadow Of Mordor, SC: Blacklist + Border2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bickamil5 59 Napisano 12 Październik 2014 Saints Row 3 ( wersja niemiecka ) oraz Borderlands 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lookass90 9 Napisano 12 Październik 2014 Driver San Francisco :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MyriuR 21 Napisano 13 Październik 2014 Borderlands 2 + Saints Row IV complete edition ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karcinom Infantile 0 Napisano 13 Październik 2014 Nfs: rivals, bf:4 i rayman origins. A na vicie fm 2014 i child of light. Jakas ustawka na bordery? Psn grass_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thriller1906 7 Napisano 14 Październik 2014 Właśnie skończyłem w ramach przypomnienia Batnam: AA oraz BF4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzywa666 3 Napisano 15 Październik 2014 Demons Souls, tym razem splatynuje gierke. Następnie Dark Souls 1,2 i dalej Bloodborne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azim 1 Napisano 15 Październik 2014 Alien isolation. Mega udzwiękowienie i niesamowity klimat. (polecam) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 16 Październik 2014 Demo PES 2015 na PS4. Ciężko się oderwać. Na PS3 Ni No Kuni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
creatinfreak 81 Napisano 17 Październik 2014 Sleepeng Dogs, Driveclub, Rayman Origins, Velocity x2. A zwykle grałem w jedną max dwie gry :P ostatnimi czasy mnie trochę poniosło :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach