Gość Nifelheim Napisano 2 Sierpień 2007 Wpisujcie w tym temacie , jakie gry aktualnie katujecie , ja teraz pogrywam w VT 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spo0lsh 0 Napisano 2 Sierpień 2007 Oblivion :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 2 Sierpień 2007 The Darkness <evil> EDIT: Skończyłem Darkness i wróciłem do oblivionka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sloth666 0 Napisano 2 Sierpień 2007 R6 a Darkness w piątek 9-tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mr.creed 0 Napisano 2 Sierpień 2007 The Darkness (prawie na ukończeniu, ale klimaaaaat) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 2 Sierpień 2007 Resistance: FoM Online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kokoszka Napisano 2 Sierpień 2007 Ninja Gaiden Sigma troszkę trudnawa jest ale takie gry lubie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bibibibin Napisano 2 Sierpień 2007 Def Jeam: ICON Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 0 Napisano 2 Sierpień 2007 Resistance:FOM online team deathmatch NBA Street 4 Homecourt zajefajna gra The Godfather: Don?s Edition fajna fabula ale gra latwa i krotka niestety dzis kupilem i juz fabula skonczona jeszcze kilka magazynow do przejecia i 2 style egzekucji i bedzie 100% gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 3 Sierpień 2007 Zdecydowanie Def Jam:Icon i RR7 demo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 0 Napisano 3 Sierpień 2007 Dzis zaczalem katowac Super Rub a Dub Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Masta88 Napisano 3 Sierpień 2007 RR7 demo zajefajne nigdy nie podobała mi się ta seria ale 7 ma to coś co muszę mieć ;D i fight night rund 3 super box jak dla mnie wypasik motorstorm ma slab echwile u mnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 4 Sierpień 2007 Superstardust,Blast Factor - probuje nabic troche punktow ale cos mi nie idzie, 40tys.ktorys tam hehe.W pierwszej 100-tce sa chyba same cyborgi :o No i przede wszystkim OBLIVION .Gdyby nie ta gra nie kupilbym pleja tak szybko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 4 Sierpień 2007 Virtua Fighter 5, Z.O.E i Killzone A jak mam więcej czasu to Oblivion =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Rambo Napisano 4 Sierpień 2007 The darkness przeszedłem, teraz 2 raz go przechodze na hard. No i oczywiście ciągle katuje Fight night 3.Oczywiście na hard, ale już mi się to za proste zrobiło ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Sierpień 2007 Motor Strom i Resistance:Fall Of Man 8) Wczesniej Grałem w NFS:Carbon :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 15 Sierpień 2007 teraz ms i demo super rub'a'dub Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość playmaniak Napisano 15 Sierpień 2007 Folding@HOME ps: no comment please. pozdro all. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pigmej 0 Napisano 15 Sierpień 2007 God of War II =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 0 Napisano 17 Sierpień 2007 NFL Street 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 21 Sierpień 2007 darkness resistance rub'a'dub demo D!RT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Masta88 Napisano 21 Sierpień 2007 Ja zaczynam z RR7 :D wciągnęło mnie :D jak to poprzednich wersji nie mogłem się przekonać tak ta wychodzi u mnie bardzo pozytywnie. Ktoś online? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arielooo 0 Napisano 22 Sierpień 2007 ja mogę online ; > zagadaj do mnie na gadu 2851735 a tak po za tym w nic nie gram ; / bo nic nie ma ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Andre_07 Napisano 24 Sierpień 2007 Resistance: FoM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Sierpień 2007 Właściwie od półtorej miesiąca GT4 (71,3%) i Motorstorm. Powód, brak kasy :/ oraz to że nie da się w Mafię grać, może w następnym sofcie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach