ONE 698 Napisano 20 Kwiecień 2008 GT5: Prologue i od czasu do czasu Guitar Hero 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 20 Kwiecień 2008 Euro 2008, w przerwach Burnout Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jamaniek 0 Napisano 20 Kwiecień 2008 Burnout Paradise, Call of Duty 4. Czasem jak mi się nudzi to w Motorstorma pykne. Czekam na GTA IV i Wipeouta HD Jutro powinno dojść F1:CE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
f4ty 0 Napisano 20 Kwiecień 2008 GT 5, i nie mogę przejść klasy S ;(. No ale przynajmniej podbijam sobie wyniki online(nr .300 w fordzie gt na speed circle , ale sądzę że w tym tygodniu wejde do top100.). I oczywiście czekam na GTA IV! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KUDLATY_666 1 Napisano 20 Kwiecień 2008 Jutro zaczynam Condemned 2 jak dojdzie paczka, cod4 w sieci. Na gta4 nie czekam;-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzrychu38 0 Napisano 20 Kwiecień 2008 Burnout Paradise,Heavenly Sword,regularnie Tekken 5 DR online,moja córa Piyotama,Sonic Hedgehog.Jutro czekam na MGO i chętnie rzucę okiem na demo SIREN,ale to wszystko tylko w wolnym czasie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 20 Kwiecień 2008 Burnout Paradise, Tekken 5DR Online, Assassin (wyłącznie zwiedzanie), Uncharted DF (w przerwach)... no i abstrakcyjnie to zaczynam drugą CD w Final Fantasy VII Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D4Ru73K 15 Napisano 20 Kwiecień 2008 W nic ponad 40 pudełek na półce i w nic od 2 tygodniu używam wakacji w wydaniu monopolowym siedzę przed komputerem, albo śpię wyczekując 29 kwietnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszek1001 0 Napisano 20 Kwiecień 2008 burnout paradise, motorstorm i turok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martiness 0 Napisano 20 Kwiecień 2008 najwiecej FIFA 08 przez neta ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaile 3 Napisano 20 Kwiecień 2008 Uncharted i The Darkness.No i już niedługo GTA 4 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SpacierShark123 0 Napisano 20 Kwiecień 2008 Już mi się znudziło ps3 do czasu gta 4 narazie korzystam z tego co nieprzeszedłem lub nie zauważyłem na ps2 :Gram w ff12,Kingdom Hearts 2 ,Dragon ball bt 3 ,naruto ultimate ninja 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furio 0 Napisano 20 Kwiecień 2008 WARHAWK numero uno. Do tego Ratchet, Fifa08, Heavenly Sword, a wcześniej Uncharted. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 20 Kwiecień 2008 MX VS ATV Untamed i Free Running na PSP a na PS3 w demka no i poraz któryś tam w Uncharteda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LosGutos 0 Napisano 20 Kwiecień 2008 Na ps3 gram najczesciej w wypozyczone do srody Condemned 2, na psp w God Of War Chains of Olympus, a na pc przechodze po raz drugi (bo pierwszy raz na ps3) Assassin's Creed polecam Condemned 2, mozna sie po*rac w naszki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ClassicGOD 5 Napisano 21 Kwiecień 2008 Aktualnie przebijam sie po raz ktorys tam przez MGS2 - zeby byc w miare na swiezo do czerwca ;] do tego pogrywam w Warhawk, GT5 i UT3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xfazi 0 Napisano 21 Kwiecień 2008 UEFA Euro 2008 i GT5:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 21 Kwiecień 2008 GT:P, COD4, F1CE, Uncharted na przemian, no i w Tekkena z Żoną wieczorkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 21 Kwiecień 2008 GT:P, COD4, F1CE, Uncharted na przemian, no i w Tekkena z Żoną wieczorkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 21 Kwiecień 2008 GT:P, COD4, F1CE, Uncharted na przemian, no i w Tekkena z Żoną wieczorkiem sorry za potrojnego posta ale cos server forum ma zbyt duze obciazenie..i sie tak jakos wyslalo :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 21 Kwiecień 2008 No więcej razy żeś nie mógł chyba tego posta powielić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 21 Kwiecień 2008 Gran Turismo 5: Prologue i czekam na Grand Theft Auto IV... Wtedy to dopiero będę katował Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vesspaqe 1 Napisano 21 Kwiecień 2008 Skończyłem Burnouta, niekiedy pojezdzę online, kończe Guitar Hero III na medium ale bez przesady czasowej, pojawiam się przynajmniej raz dziennie na COD` a jak mnie już kompletnie wszystko znudzi to zasiadam do Obliviona. Czekam jak wszyscy na...wiadomo co:) Gram prawie codziennie średnio po 2,3h czasem dłużej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slizer 432 Napisano 21 Kwiecień 2008 Obecnie gram w Unreal Tournament III oraz w Army of Two. W tej chwili czekam na to, na co wszyscy czekają Zazwyczaj grywam w weekendy, ponieważ wtedy mam czas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadow-wpr 0 Napisano 22 Kwiecień 2008 CoD4 codziennie i dorywczo JERICHO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach