Gość Napisano 24 Sierpień 2007 Witam uprzejmieMotorStorm, jesteśmy z żoną na 18 bileciku, zostały jeszcze 3 do końca MotorStorm... Komuś udało się dojść do końca MotorStorm? Odblokowują się jakieś nowe trasy, czy tylko to co jest w kampani? Żadnych nowych tras nie ma, nie wiem ile macie punktów ale za określoną dostaję się jeszcze, jak poprzednio pojazd jakiś. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Sierpień 2007 Witam uprzejmieNo my mamy wszystkie trasy od biletu 1-18 przejechane na 1 miejscu i zawsze coś się odblokuje :) Myślałem, że po ukończeniu całości, coś się dostanie bonusowo :) Też przeszedłem wszystko na 1 miejscu i liczyłem chociaż na jakiś mały bonus no ale cóż :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mr.creed 0 Napisano 25 Sierpień 2007 No to ja Was wszystkich zastrzelę moją odpowiedzią.... albowiem skoro Sony nie chce/nie może mi dać teraz żadnej porządnej gierki wiec ja sobie od miesiące pogrywam w OGame (delikatnie mówiąc pogrywam - siedzę do 1 w nocy i wstaje o 6 rano :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmonTool 0 Napisano 25 Sierpień 2007 Resistance!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 25 Sierpień 2007 oraz to że nie da się w Mafię grać, może w następnym sofcie... wlasnie to mnie wnerwilo kupile Mafie na Ebayu tylko zeby pograc na ps3 i lipa :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 0 Napisano 25 Sierpień 2007 A ja gram w same demka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 26 Sierpień 2007 A ja gram w same demka :P A o MS zapomniales jak gramy online? :D Ja w MS troche w Icona, a niedlugo RFOM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drake 0 Napisano 26 Sierpień 2007 A o MS zapomniales jak gramy online? :DJa w MS troche w Icona, a niedlugo RFOM No dobra gramy online w MS :> A tak żeby nie było offtopa to ja zaczalem pykać w UWAGA!! UWAGA!! Hyper Street Fighter II: The Anniversary Edition ( Includes Street Fighter II: The Animated Movie ) a film to oryginalna wersja z 1994r. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Psychol Napisano 27 Sierpień 2007 Nie mam czasu na granie :( a gralem ostatnio z 3 dni temu pol h w Simsy poza domem xD I z tydzien temu pol dnia w resa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerath 2 Napisano 31 Sierpień 2007 WARHAWK FTW ! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 2 Wrzesień 2007 Ja w nic nie gram, bo Motorstorm mnie już znudził, a nic innego ciekawego nie wyszło. Czekam na Warhawk... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FireMan 0 Napisano 2 Wrzesień 2007 CoD 3 i VCS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 2 Wrzesień 2007 Aktualnie gram: - Resistance:FoM Online - Colin: Dirt demo - GTHD demo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon 2 Napisano 2 Wrzesień 2007 Ja póki co gram tylko w NBA 2k7. Ale juz czekam na premiery gier np. Pes 2008 i inne. ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pigmej 0 Napisano 3 Wrzesień 2007 Teraz w nic nie gram czekam na Fife 08 i Heavenly Sword =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szydzio Napisano 3 Wrzesień 2007 Resistance Single Player :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 3 Wrzesień 2007 Na konsoli jak pisałem w nic, ale na kompie nieustannie katuję BF2142 <uklon> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 4 Wrzesień 2007 resistance, ms, (online) The darknes, Oblivion, Surf's Up :) nawet przyjemna gierka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sloth666 0 Napisano 10 Wrzesień 2007 Super Stardust HD + dema z pss w oczekiwaniu na WH Box i HS :-[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 10 Wrzesień 2007 GraM: - SuperStardust HD - Resistance: FoM Online - czasami Colin: Dirt demo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rdb 0 Napisano 10 Wrzesień 2007 Dragon Quest VIII: The Journey of the Cursed King Gra co prawda z PS2, ale działa na PS3 bez zarzutu i wymiata ! Miałem duże obawy przed kupnem gry. Po pierwsze rzucająca się na pierwszy rzut oka "bajkowa grafika" sprawia wrażenie, że gra jest kierowana do młodszych graczy. Po drugie praktycznie nie miałem wcześniej bliższego kontaktu z grami kraju kwitnącej wiśni. No i turowy system walki ... hmm. Stwierdziłem jednak, że popularność gier z tej serii coś musi oznaczać (akurat ta część - ósma - jest na czwartym miejscu listy Top 100 gier wszechczasów w Japonii). Z cała stanowczością stwierdzam, że się nie zawiodłem. Grafika ma swój niepowtarzalny klimat i powala na łopatki niejedną grę z super efektami 3D (to trzeba zobaczyć!). Ale grafika to tylko dodatek do całej imprezy... Gra zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Jedna z lepszych fabuł jakie uświadczyłem w grach, ciekawe postacie (dołączają w trakcie gry), pięknie wykonany świat, ale przedewszystkim ... grywalność, czyli coś czego moim zdaniem (starego, zrzędliwego już odrobinę gracza ;)) brakuje wielu obecnym pozycjom. Czas ukończenia gry, to podobno ok. 100h (120h z side-questami). To dla mnie super wiadomość, bo mam "zaledwie" niecałe 20h i wcale nie chcę, żeby już się kończyła :) Niestety rano do pracy, więc Dragon Quest idzie w odstawkę ... na kilkanaście godzin =] Jeżeli lubicie choć trochę RPG, gorąco polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Wrzesień 2007 Resistance:FoM Online Motor Storm Online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 12 Wrzesień 2007 ja w RFOM online i w demko Stronghold czy jakos tak to sie pisze, giera to jeden wielki MATRIX, juz chce pelna wersje :-D~ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 13 Wrzesień 2007 stranglehold wymiata :) najlepsze jest zwolnione tempo i jak kamera leci za kula ;) KTOS PRZESZEDL NA hARDZIE :) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Buson Napisano 13 Wrzesień 2007 Ta Hard-boiled jest hardcore'owy =] ja przeszedłem =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach